Vinden i piletræerne kostume til baby og børn

Har du et barn der er vild med bogen og historien om Vinden i Piletræerne? Så er et Vinden i Piletræerne kostume til børn, det perfekte kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Vinden i Piletræerne (org. titel: The Wind in the Willows) er en klassisk, britisk børnebog, skrevet 1908 af Kenneth Grahame. Den oprindelige udgave var uden billeder, mens næsten alle senere udgaver er illustreret, måske mest kendt og elsket udgaven fra 1931, af Ernest H. Shepard.

Handlingen kredser især om de fire antropomorfe dyrekarakterer Hr. Tudse, Hr. Grævling, Hr. Muldvarp og Hr. Rotte. Hr. Tudse er en aristokrat, og bor derfor på et slot, kaldet Tudseborg. Muldvarpen Hr. Muldvarp forlader sit ensomme mørke hjem og bor sammen med den venlige rotte Hr. Rotte, der lever i brinken ved den store flod. Grævling bor i et yderst omfattende underjordisk hjem i den nærliggende Vildskoven. Handlingen er en blanding af eventyr og mystik, med stærkt fokus på moral, venskab og snusfornuftig nyttefilosofi. Desuden er universet modelleret over det daværende britiske klassesamfund, med pæne og mindre pæne borgere, og hvor de ‘onde’ f.eks. typisk fremstilles som væsler, ræve osv.

Vinden i Piletræerne blev dramatiseret første gang 1929 af A. A. Milne – samme år, som bogens 31. oplag udkom. A.A. Milne fremkom med en version af samme historie ved navn “Jul i Piletræerne”, der foregår med jul og vinter som tema. [1]. Senere er handlingen også overført til en stop-motion-animationsfilm (1983), og produceret som tv-serie (1984-1990). Første oversættelse af bogen på dansk udkom i to dele på Gyldendal under titlerne Venner paa Vandring. Muldvarpen og Vandrotten. (1937) og Den taabelige Tudse (1940), illustreret med Shepards tegninger.

Vinden i piletræerne kostumerne er kostumer af de fire venner / hovedpersoner fra bogen: Hr Tudse, Hr Grævling, Hr Muldvarp og Hr Rotte. 

hr tudse børnekostume vinden i piletræerne kostume vinden i piletræerne udklædning hr. tudse kostume

Hr Tudse kostume – Et Vinden i piletræerne kostume

Hvis du ikke har læst bogen, så skal du til at køre det. En rigtig sød børne bog, som tager dig med på det vildeste eventyr. Hr Tudse kostume til børn der indeholder heldragt og fås i størrelser fra 1-6 år.

Find kostumet hos Temashop

 

vinden i piletræerne kostume rotte kostume vinden i piletræerne børnekostume historisk kostume til baby

Hr Rotte kostume – fra Vinden i Piletræerne

Hvis du ikke har læst bogen, så skal du til at køre det. En rigtig sød børne bog, som tager dig med på det vildeste eventyr. Hr Rotte kostumet er en heldragt og fås i størrelser fra 1-6 år.

Find kostumet hos Temashop

 

vinden i piletræerne kostume til børn muldvarp kostume til børn muldvarp børnekostume

Hr. Muldvarp børnekostume – Vinden i Piletræerne udklædning

Hvis du ikke har læst bogen, så skal du til at gøre det. En rigtig sød børne bog, som tager dig med på det vildeste eventyr. Dette Hr. Muldvarp kostume er den perfekte udklædning til fastelavn, eller til leg derhjemme. Kostumet findes i størrelser fra 1-6 år

Find kostumet hos Temashop

hr grævling kostume til børn hr grævling vinden i piletræerne kostume baby grævling babykostume vinden i piletræerne udklædning

Hr Grævling udklædning til baby og børn, med sans for en god historie

Hvis du ikke har læst bogen, så skal du til at køre det. En rigtig sød børne bog, som tager dig med på det vildeste eventyr. Dette Hr. Grævling kostume til baby og børn (1-6 år), er den perfekte udklædning til fastelavn og leg derhjemme. 

Find kostumet hos Temashop

 

pinit fg en rect red 28 - Vinden i piletræerne kostume til baby og børn

error: Content is protected !!