Yakari kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med indianere og måske har en særlig forkærlig til Yakari?

Så er et Yakari kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Yakari er en serie af tegneserie bøger om drengen Yakari. Senere er Yakari blevet til en tv-serie og den handler fortsat om den lille indianerdreng ved navn Yakari og hans hest Lille Torden. TV serien er vist et utal af gange på dansk tv og derfor en kendt figur blandt mindre børn.

Allerede i første bog fandt Yakari ud af, at han kunne tale med dyrene, og alle hans eventyr kredser omkring dyrenes verden på en eller anden måde.

Yakari er tegnet af Derib, der også skriver og tegner Buddy Longway. Tidsmæssigt foregår Yakari noget tidligere end Longway, og den er rettet mod et yngre publikum. Yakari er langt mere simpel og ufarlig i sin fortælleform og historier, men ind imellem har den dog stadig reelle farer – selvom Yakari lever i en verden hvor han kan tale med dyrene, blive gode venner med dem, og oplever magi, er der også dyr der opfører sig som rigtige dyr, f.eks. pumaen der truer med at angribe ham (og ikke kan tale), og andre lignende tilfælde.

Et Yakari kostume er som indianerkostumer – brunt i farven, men fyldt med farver i form af fjer, perler og anden udsmykning. 

Skal dit barn være Yakari indianer til fastelavn, temafest eller i et rollespil, så find jeres Yakari kostume til børn nedenfor. Vi har samlet de bedste og fineste Yakari kostumer til børn på denne side. 

 

klassisk yakari kostume til børn indianer kostume røde bukser tegnefilm kostume til børn kendt fra tv kostume

Yakari kostume til børn

Yakari er helten, som kan tale med dyr i serien af samme navn. Børnekostumet består af en skjorte, bukser, tørklæde samt pandebånd. Parykken medfølger ikke, men kan tilkøbes her (i samme webshop)

Find kostumet hos Partyking 

 

yakari kostume til piger yakari regnbue kostume til børn

Yakari regnbue kostume

Hvad skulle Yakari gøre uden sin ven Regnbue? Børnekostumet består af en kjole, bælte samt et pandebånd. Parykken medfølger ikke, men kan tilkøbes her (i samme webshop)

Find kostumet hos Partyking

 

yakari paryk yakari regnbue paryk

Yakari paryk

Til yakari kostumerne tilhører pandebånd, men ikke parykker. Yakari paryk skal tilkøbes. Yakari regnbue paryk med fletninger kan købes her hos PartyKing

Yakari paryk med det flotte sorte pagehår skal også tilkøbes. Pandebåndet er inkluderet i kostumet, men parykken kan købes her hos PartyKing

 

 

LÆS OGSÅ: Indianer kostume til børn

LÆS OGSÅ: Lucky Luke kostume til børn

LÆS OGSÅ: Cowboy kostume til børn

 

Indlægget Yakari kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

pinit fg en rect red 28 - Yakari kostume til børn

error: Content is protected !!