Zorro kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Er du vild med historien om Zorro? Så er et Zorro kostume til voksne det helt oplagte valg til  den kommende udklædningsfest.

Et Zorro kostume til voksne er oplagt til flere festlige lejligheder, f.eks. fastelavnsfesten, festen med mexicansk tema eller karneval.

Zorro er en fiktiv, fægtende helt, som blev opfundet af forfatteren Johnston McCulley i 1919. Zorro er en hemmelig identitet for Don Diego de la Vega, og historierne om ham foregår i det 19. århundredes Californien, som på den tid var en spansk koloni. Figuren Zorro har optrådt i talrige romaner, film, tv-serier, tegneserier osv.

Zorro er kendt for hans sorte udklædning, bestående af sorte bukser, en overdel, en kappe, maske,  hat og med sig har han altid sit fægtesværd.

Skal du til en temafest hvor du gerne vil være den seje Zorro, med både hat, maske og sværd? Så findes der flere forskellige flotte Zorro kostumer til voksne:

Zorro kostume 450x450 - Zorro kostume til voksne

Zorro kostume

Elsker du at være ude om natten, hvor du gerne sniger dig rundt? Lusk rundt med stil i denne flotte, sorte dragt, som er inspireret af Zorro – en helt og gentleman. Kast dig op på din hest og rid ud i natten!
Zorro-kostumet omfatter følgende seks dele: Kappe, sorte elastiske bukser, overdel af stof med satinfølelse, bælte, øjenmaske, sort flad hat og støvler, som du trækker ned over dine egne sko.

Find kostumet hos Partyking

zorro kostume til voksne 450x450 - Zorro kostume til voksne

Zorro voksenkostume

Zorro med Kuskler Kostume inkluderer en sort buksedragt med polstrede muskler rundt omkring bryst, mave, biceps, triceps og skuldre. Heldragten leveres med sorte knæhøje vinylstøvlerovertræk så du kan
bære dine egne sko indenunder. Heldragten er sømløs og er nem at tilpasse til dine egne mål. Kostumet omfatter også en lang sort jakke med trykte gulddetaljer og en matchende sort hat med Zorro-logo. Hatten er fremstillet af EVA og har en justerbar rem under hagen. Sidst men ikke mindst indeholder den også et bælte med trykt dekoration og Zorro-logo og en sort øjenmaske som også kan fastgøres på bagsiden af hovedet.

Find kostumet hos Partyking

zorro udklædning 450x450 - Zorro kostume til voksne

Zorro udklædning

Zorro kostume inkluderer en sort overdel med snøring over brystet, et par sorte bukser, et rødt taljebånd, en sort ansigtsmaske, en sort kappe samt en sort hat i klassisk mexicanerstil med en flad og bred skygge.

Find kostumet hos Partyking

SE OGSÅ: Cowboy kostume til voksne

SE OGSÅ: Batman kostume til voksne

SE OGSÅ: Papirhuset kostume til voksne

Indlægget Zorro kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Zorro kostume til voksne

En mening om “Zorro kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!