Zulu kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Klæd dig ud som en autentisk og frygtindgydende Zulu kriger med et Zulu kostume til voksne.

Bliv en af de cirka 11 millioner Zuluer, der primært bor i den sydafrikanske provinsby KwaZulu-Natal og lær at snakke deres Bantusprig isiZulu. I 1879 kæmpede de mod apartheidstyret og ville ikke nøjes med at være et sekundært samfund, der ofte blev diskrimineret. Zuluerne var en meget velorganiseret stamme, der altid var klar i skjul til at kæmpe mod fremmede magter.

Zuluerne var især kendt for deres primitive våben af spyd og skjold, men der var meget overlegne på grund af deres overraskelsesangreb. Et eksempel på dette var da de første europæere besøgte Afrika med deres skydevåben. Her lå Zulu krigerne på skjul inde i midt af Afrika og besejrede europæerne. De kom dog tilbage senere med i et klart flertal og vandt slaget. I dag udgør de Sydafrikas største etniske gruppe og lever under samme rettigheder som alle andre sydafrikanere. 

Står du og skal til Zulu fest, så har vi har samlet et udvalg af autentiske Zulu kostumer, der nok skal få dig til at føle dig som en ægte Zulu  sammen med dine venner i en ægte Zulu stamme. Rigtig god fest og som Zuluerne siger: Party Okuhle!

Nedenfår får du overblik over de bedste zulu kostumer til voksne, der findes på det danske marked 

 

zulu mand kostume zulu kriger kostume til voksne zulumand bastskørt afrikansk kostume til voksne

Zulukriger kostume til mænd

Zulu Kriger Kostume inkluderer et bastskørt, ankelkæder og matchende armbånd. Tilkøb halskæde og våben for et komplet outfit.

Find kostumet til hos Temashop

 

LÆS OGSÅ: Viking kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Voodoo kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Hawaii kostume til voksne

 

Indlægget Zulu kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!