Mickey Mouse kostume til voksne

Mickey Mouse og vennerne er figurer der har været populære gennem flere generationer. Mickey er sjov, skør og drillesyg – en gang imellem går han over stregen. Han roder sig ofte ud i vanskelige situationer, men som regel redder hans godtroenhed og bløde hjerte ham ud af ilden.

Mickey Mouse kostume til voksne er sjovt og skaber godt humør hos både børn og voksne!

Med sit kloge og viljefaste væsen er Mickey Mouse altid den underlegne, der vinder pga. mod og kampdrift. Og bedst af alt … han elsker sjov og ballade.

Lidt fakta om den glade figur:

  • Mickey Mouse er skabt af Ub Iwerks og Walt Disney,
  • Hans tilblivelse siges at være, at Walt Disney sad i et tog på vej til Chicago sammen med sin kone Lillian i 1928 efter at have tabt rettighederne til Oswald the Lucky Rabbit. Han var nu ude på at skabe en figur, der kunne erstatte kaninen og havde ideen til en lille sort mus. Han viste sin kone tegningen og sagde, at musen skulle hedde Mortimer Mouse, men Lilian foreslog Mickey.
  • 15. maj 1928 optrådte Mickey Mouse for første gang i en tegnefilm, Plane Crazy, og 18. november samme år kunne han ses i Steamboat Willie, der var Disneys første tegnefilm med et synkroniseret lydspor og for mange betegnes denne som hans første rigtige film.
  • På dansk hed den folkekære figur oprindelig Mikkel Mus i de tidlige tegneserier i ugebladene. Det navn blev ændret, da bladet Anders And & Co. udkom i 1949. Mickey Mouse optræder ofte sammen med den kluntede Fedtmule, hunden Pluto og på film også med Anders And.
  • De fleste blade med Disney-tegneserier rundt om i verden bærer Mickeys navn modsat i de skandinaviske lande, hvor det er Anders Ands. Men han er fast figur i disse blade, og i tegneserierne er han blevet en detektiv, der hjælper Politimester Striks i forbryderjagten med Fedtmule som fast følgesvend. Men han kan også være en almindelig småborger, der må opdrage sine nevøer Mik og Mak og dyrke Minnie Mouse.
  • Mickey blev oprindeligt tegnet som en lille sort mus i (røde) shorts og uden pupiller i de hvide øjne.
  • Den sene Mickey får pupiller og går klædt i pænt jakkesæt. Han er dermed også blevet en mere pæn figur, der har fjernet sig fra den tidlige sorte mus’ sprælske temperament.
  • Kendetegnet ved Mickey Mouse er at han altid render rundt i sin røde bukser.

Et Mickey Mouse kostume til voksne kan både bruges til fastelavn, karneval og fødselsdagen med Mickey Mouse tema.

mickey mouse kostume til voksne mickey mouse kostume til mænd disney kostume til voksne

Mickey Mouse voksen kostume

Med dette sjove kostume, kan du klæde dig ud som den populære Disney figur, Mickey Mouse. Mickey er en af de første figurer som Walt Disney tegnede og lige siden, har man set den søde mus i mange sjove tegnefilm. Med dette Mickey Mouse kostume til voksne sikrer du dig en eventyrlig fest. Kostumet inkluderer overdel, ører og bukser.

Find kostumet hos Temashop

 

disney mickey mouse kostume til vosken mickey ører til voksne

Mickey Mouse kostume til farmand

Mickey Mouse-kostumet inkluderer en rød og hvid heldragt med tilhørende sort jakke og gul sløjfe, et par polstrede hvide handsker og en Mickey Mouse hovedbeklædning med sorte ører. Alt i alt et komplet Mickey Mouse kostume til voksne.

Find kostumet hos Partyking

 

LÆS OGSÅ: Minnie Mouse kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Mickey Mouse kostume til børn

 

Indlægget Mickey Mouse kostume til voksne indeholder affiliatelinks

Kilde: Alletiders Disney

 

 

pinit fg en rect red 28 - Mickey Mouse kostume til voksne

2 meninger om “Mickey Mouse kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!