Karneval 2019

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Hvert eneste år afholdes der karneval i Danmark. De største er Carneval Copenhagen / cph carneval og Aalborg Karneval. Karneval fejres med manér, magi, samba og palietter! Karneval er lig med karnevalskostume, tid til fest, sjov, musik og dans… Massere af dans!

Hvornår er der karneval i 2019?

Aalborg karneval afholdes henover to weekender i maj. Først den internationale parade den 17. maj, og shows og børnekarneval den 18. maj. I weekenden efter er der Ålborg karneval den 25. – 26. maj, hvor der laves Camp til 2000 engagerede karnevalsdeltagere og mulighed for at købe adgang til fri bar. Se meget mere og køb armbånd her på Ålborg karnevals hjemmeside.

Karneval i København 2019 afholdes i weekenden 7.-9. juni 2019, den 8. juni er dagen med strøg parade og fælles dans i fællesparken. Copenhagen Carnival inviterer til at danse eller opleve storslåede sceneshows, deltage i børnekarneval, danskundervisning, workshops og meget mere. Læs mere på Copenhagen Carnevals hjemmeside her, hvor det også er muligt at tilmelde sig.

Karneval kostume inspiration

karnevalskostume kostume til karneval gruppekostume til karneval parkostume til karneval kostume til sidste skoledag oppusteligt kostume cary me kostume ride on kostume

 

Et karneval indbyder jo til at være udklædt. Det er jo nærmest ikke karneval, uden karnevalskostumet. I Ålborg har karnevallet et tema hvert år. I 2019 er temaet til Ålborg Karneval: De fire årstider. Det er derfor oplagt at lade sig inspirere at temaet, når karnevalskostumet vælges. Et Karnevalskostume kan være mange forskellige typer af kostumer, men vi kan grupperer kostumerne, vi oplever til de danske karneval således:

Der er næsten frit valg på alle hylder, dog er det yderst sjældent at vi ser uhyggelige karnevalskostumer. De uhyggelige kostumer luftes først til Halloween i efteråret. Et karnevalskostume må gerne være festligt, da karneval er højt humør, festligt, dans, musik og fællesskab.

LÆS MERE: Karnevalskostumer til voksne

 

 

 

 

 

en. I kan

pinit fg en rect red 28 - Karneval 2019

error: Content is protected !!