Find Holger kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du også brugt timer på at sidde og lede efter Holger i Find Holger bøgerne? Så er et Find Holger kostume til voksne det oplagte kostume til den kommende tema- eller fastelavnsfest.

Et Find Holger kostume til voksne, er det perfekte kostume til årets karneval eller temafest.

Vi kender vist alle bøgerne med de mange detaljerede billeder og travle steder, hvor Holger gemmer sig et eller andet sted.

Er du en af dem, som ledte flittigt efter Holger som barn? Alle husker de klassiske bøger om Find Holger. Holger er væk i på en markedsplads, og han kan være svær at finde.

Find Holger eller Hvor er Holger? er en populær børnebogsserie tegnet af englænderen Martin Handford (1956-). På hver side i bøgerne er der tegnet et stort antal mennesker i en bestemt situation og målet er at finde Holger blandt dem. Holger er høj og tynd, har briller, stok, rød/hvidstribet bluse og hue samt blå bukser.

Et Find Holger kostume til børn er et sjovt kostume til den kommende fastelavns- eller temafest, for udklædt som Holger, kan du overraske de øvrige gæster ved at dukke op på mystiske steder. Det er en sjov og velkendt udklædning, der vækker minder.

Find Holger kostume til voksne kan både bruges til fastelavn, sidste skoledag, karneval, Halloween og fødselsdagen/temafesten med Find Holger tema.

Skærmbillede 2018 01 24 kl. 12.32.53 826x1024 - Find Holger kostume til voksne

Find Holger kostume

Holger så dagens lys tilbage i 1987, og siden da har han været en meget kendt figur. Den første danske udgivelse hed “Kan du finde Holger?”, og læseren blev udfordret til at finde Holger i alle mulige situationer. Lige fra markedspladser til badestrande.
Nu er det din tur til at fjolle rundt og blive væk. Køb dit eget Find Holger kostume og få festens sjoveste udklædning!

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2018 01 24 kl. 12.35.45 758x1024 - Find Holger kostume til voksne

Find Holger udklædning

Med dette sæt bliver du hurtigt en af tidens mest populære bog personer, og kan lege gemmeleg hele aftenen. Dette er en hurtig og nem måde at blive ‘Find Holger’.

Find Holger udklædning hos Temashop

Skærmbillede 2018 01 24 kl. 12.40.20 826x1024 - Find Holger kostume til voksne

Find Helga kostume

Find Helga er Find Holgers bedre halvdel. Somme tider går hun også under navnet Find Holgerinde. Find Helgas kendetegn er den stribede bluse, blå nederdel, hat, runde briller og stok. Det gør hende let genkendelig og opsigtsvækkende i de fleste situationer!  Kostumet er et oplagt valg til sidste skoledag eller karneval.

Find Helga kostume hos Temashop Skærmbillede 2018 01 24 kl. 12.42.37 738x1024 - Find Holger kostume til voksne

Find Helga udklædning

Find Holger? Nej – Find Helga! Her er den kvindelige version af den kendte ‘Find Holger’, som gemmer sig blandt en masse mennesker.

Find kostumet hos Temashop

find holger briller harry potter briller runde briller til kostume

Find Holger brillerne

Er du klassens nørd eller skal du udklædes som Find Holger? Så er disse briller perfekte til at fuldføre looket med deres runde form og tykke glas.

Find Holger briller fås hos Temashop

 

LÆS OGSÅ: Baywatch kostume 

LÆS OGSÅ: Find Holger kostume til børn

LÆS OGSÅ: Sonic kostume

 

Indlægget Find Holger kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

 

2 meninger om “Find Holger kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!