Løve kostume til baby

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med vilde dyr og særligt de frygtindgydende løver? Så er et løve kostume til baby et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Et løve kostume til baby er et oplagt kostume, når familiens mindste skal klædes ud til den kommende temafest.

Til fastelavn slår vi “katten af tønden”? Og hvorfor slår vi katten af tønden? Jo svaret ligger i at denne festlige begivenhed, er en gammel tradition. Den stammer helt tilbage fra før kristendommen, hvor ritualet var at en person klædt som sommer, skulle kæmpe og besejre en person, klædt som vinter. Det var symbolet på at vinteren var slut og foråret og sommeren var på vej. Først senere er traditionen med udklædning, god mad og festligheder, inddraget i traditionen om at markerer at den religiøse faste, er overstået. 

Traditionen med at slå katten af tønden, stammer fra landet af, hvor det i gamle dage blev betragtet som sjovt at putte en levende kat i en tønde og slå løs, indtil tønden gik i stykker og katten løb derfra, hvis ikke den ikke var så lemlæstet, at den ikke kunne komme derfra. Denne barbariske tradition kommer af at vi dengang ikke havde den samme forståelse for dyr og dyrevelfærd, samt at katten blev betragtet som noget ondt – den var heksens tro følgesvend. 

Heldigvis putter vi ikke længere katte eller andre dyr i tønderne til fastelavn. Ofte er tønderne fyldt med gode sager. Men vi slår stadig katten af tønden og kroner en kattedronning og en kattekonge i forbindelse med fastelavn. 

Som kostume er et løve kostume praktisk fordi det er et forholdsvis simpelt kostume. Og det kan skabes med få detaljer. Dertil kommer at det er praktisk i forhold til at det ofte er en heldragt i plys, det betyder at det er et forholdsvist varmt kostume og nemt at tage af og på. 

Løve kostume eller løve udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til temafest eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot løve kostume til baby, se bare med her:

løve kostume til børn løveudklædning løvekostume heldragt

Løvekostume – også til de mindste

Lad dit barn klæde sig ud som en lille farlig løve til fastelavn i dette fine kostume. Men du må være på vagt, for løven kan blive sur og farlig og hvem ved, måske bider den. Findes helt ned til str. 92

Find det søde løve kostume hos Temashop

Løve heldragt til små børn 308x450 - Løve kostume til baby

Løve kostume til små børn

Klæd dit barn ud som en farlig løve med dette kostume bestående af heldragten. Dragten findes i flere størrelser og kan bruges både til fastelavn og leg i hjemmet.

Find kostumet hos Temashop

Fandt du det Løve kostume til baby du ledte efter?

løve kostume til baby - Løve kostume til baby

 

LÆS OGSÅ: Løve kostume til lidt større børn

LÆS OGSÅ: Kanin kostume til baby

LÆS OGSÅ: Katte kostume til baby

Indlægget Løve kostume til baby indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

2 meninger om “Løve kostume til baby

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!