Løve kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med vilde dyr og særligt de frygtindgydende løver? Så er et løve kostume til børn et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Et løve kostume til børn kan bruges både til fødselsdagen med dyretema, leg i hjemmet eller til årets store fastelavnsfest.

Løver forbindes mest med de frygtindgydende dyr man ser på TV eller de farlige løver som ses i zoologisk. Mange børn fascineres af løver, dels fordi de er farlige og man skal have stor respekt for dem, men også fordi deres løvebrøl kan få folk til at vende sig om efter dem.

Til fastelavn slår vi “katten af tønden”? Og hvorfor slår vi katten af tønden? Jo svaret ligger i at denne festlige begivenhed, er en gammel tradition. Den stammer helt tilbage fra før kristendommen, hvor ritualet var at en person klædt som sommer, skulle kæmpe og besejre en person, klædt som vinter. Det var symbolet på at vinteren var slut og foråret og sommeren var på vej. Først senere er traditionen med udklædning, god mad og festligheder, inddraget i traditionen om at markerer at den religiøse faste, er overstået. 

Traditionen med at slå katten af tønden, stammer fra landet af, hvor det i gamle dage blev betragtet som sjovt at putte en levende kat i en tønde og slå løs, indtil tønden gik i stykker og katten løb derfra, hvis ikke den ikke var så lemlæstet, at den ikke kunne komme derfra. Denne barbariske tradition kommer af at vi dengang ikke havde den samme forståelse for dyr og dyrevelfærd, samt at katten blev betragtet som noget ondt – den var heksens tro følgesvend. 

Heldigvis putter vi ikke længere katte eller andre dyr i tønderne til fastelavn. Ofte er tønderne fyldt med gode sager. Men vi slår stadig katten af tønden og kroner en kattedronning og en kattekonge i forbindelse med fastelavn. 

Løve kostume

Som kostume er et løve kostume praktisk fordi det er et forholdsvis simpelt kostume. Og det kan skabes med få detaljer. Dertil kommer at det er praktisk i forhold til at det ofte er en heldragt i plys, det betyder at det er et forholdsvist varmt kostume og nemt at tage af og på. 

Løve kostume eller løve udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til temafest eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot løve kostume til børn, se bare med her:

luksus løve kostume til børn løve børnekostume løve udklædning barn

Løve børnekostume

Hvis dit barn vil klæde sig ud som dyrenes konge, har du fundet det rette! Denne pragtfulde heldragt har alt, hvad der hører en rigtig løve til, med ører, hale og en mægtig manke! Nu gælder det bare om at varme stemmen op og brøle igennem! Perfekt til fester med dyretema eller fastelavn!

Find kostumet hos Temashop

 

løve kostume til børn løveudklædning løvekostume heldragt

Løve heldragt kostume

Lad dit barn klæde sig ud som en lille farlig løve til fastelavn i dette fine kostume. Men du må være på vagt, for løven kan blive sur og farlig og hvem ved, måske bider den. Kostumet er nemt at iføre junior, da det er en heldragt med hætte. Oplagt til leg derhjemme og fastelavn.

Find løve kostume til børn hos Temashop

 

løve kostume til børn 450x450 - Løve kostume til børn

Løve børnekostume

Sødt løvekostume med fine detaljer i børnestr. – ideel til fastelavn eller andre udklædningslejligheder. Kostumet består af en heldragt med hætte.

Find kostumet hos Temashop

løve kostume til barn løve børnekostume plys kostume afrika udklædning

Løve plys kostume til børn

Sødt lille løvekostume til børn. Kostumet er perfekt til fastelavn og andre sjove udklædningslejligheder. Findes i størrelser fra 98 til 152. Øv Jer i at brøle som en løve!

Find kostumet hos Temashop

 

løve kostume str 4 år løve kostume 5 årig

Løvekostume str 4-6 år

Løvekostume med hætte i str. 4-6 år. Sødt løvekostume med fine detaljer i børnestr. – ideel til fastelavn eller andre udklædnings-lejligheder. Lækkert løve kostume.

Find kostumet hos Temashop

løve maske til børn løve kostume til børn løve børnemaske

Løve maske til børn

Find løvemasken hos Temashop

Fandt du det løve kostume til børn du ledte efter?

Løve kostume til børn - Løve kostume til børn

 

Se også: Løve kostume til baby

Se også: Løve kostume til voksne

Se også: Løvetæmmer kostume til voksne

Se også: Katte kostume til børn

Indlægget Løve kostume til børn indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!