Løve kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med vilde dyr og særligt de frygtindgydende løver? Så er et løve kostume til voksne et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest, karneval eller sidste skoledag.

Et løve kostume til voksne er et sjovt og frygtindgydende kostume.

Løver forbindes mest med de frygtindgydende dyr man ser på TV eller de farlige løver som ses i zoologisk. Mange børn og voksne fascineres af løver, dels fordi de er farlige og man skal have stor respekt for dem, men også fordi deres løvebrøl kan få folk til at vende sig om efter dem. Som løve er man flokkens alfahan og leder og hvem vil ikke gerne være det?

Til fastelavn slår vi “katten af tønden”? Og hvorfor slår vi katten af tønden? Jo svaret ligger i at denne festlige begivenhed, er en gammel tradition. Den stammer helt tilbage fra før kristendommen, hvor ritualet var at en person klædt som sommer, skulle kæmpe og besejre en person, klædt som vinter. Det var symbolet på at vinteren var slut og foråret og sommeren var på vej. Først senere er traditionen med udklædning, god mad og festligheder, inddraget i traditionen om at markerer at den religiøse faste, er overstået. 

Traditionen med at slå katten af tønden, stammer fra landet af, hvor det i gamle dage blev betragtet som sjovt at putte en levende kat i en tønde og slå løs, indtil tønden gik i stykker og katten løb derfra, hvis ikke den ikke var så lemlæstet, at den ikke kunne komme derfra. Denne barbariske tradition kommer af at vi dengang ikke havde den samme forståelse for dyr og dyrevelfærd, samt at katten blev betragtet som noget ondt – den var heksens tro følgesvend. 

Heldigvis putter vi ikke længere katte eller andre dyr i tønderne til fastelavn. Ofte er tønderne fyldt med gode sager. Men vi slår stadig katten af tønden og kroner en kattedronning og en kattekonge i forbindelse med fastelavn. 

Løve kostume

Som kostume er et løve kostume praktisk fordi det er et forholdsvis simpelt kostume. Og det kan skabes med få detaljer. Dertil kommer at det er praktisk i forhold til at det ofte er en heldragt i plys, det betyder at det er et forholdsvist varmt kostume og nemt at tage af og på. 

Løve kostume eller løve udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til temafest eller karneval. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot løve kostume til voksne, se bare med her:

løve kostume 302x450 - Løve kostume til voksne

Løve kostume

Klæd dig ud som en farlig løve med dette kostume bestående af en heldragt. Kostumet er nem at iføre og du bestemmer helt selv om du vil være en blid eller farlig løve.

Find kostumet hos Temashop

løve voksenkostume 281x450 - Løve kostume til voksne

Løve voksenkostume

Med dette kostume bliver du nemt klædt ud som savannens konge. Kostumet består af en heldragt der kan bruges både af mænd og kvinder. Et sejt kostume til festen med dyretema eller den kommende fastelavnsfest.

Find kostumet hos Temashop

løve kostume til voksne 1 - Løve kostume til voksne

Se også: Løve kostume til børn

SE OGSÅ: Løvetæmmer kostume til voksen

SE OGSÅ: Cirkus kostume til voksne

Indlægget Løve kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!