Løve kostume til voksne

Er du vild med vilde dyr og særligt de frygtindgydende løver? Så er et løve kostume til voksne et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest, karneval eller sidste skoledag.

Et løve kostume til voksne er et sjovt og frygtindgydende kostume.

Løver forbindes mest med de frygtindgydende dyr man ser på TV eller de farlige løver som ses i zoologisk. Mange børn og voksne fascineres af løver, dels fordi de er farlige og man skal have stor respekt for dem, men også fordi deres løvebrøl kan få folk til at vende sig om efter dem. Som løve er man flokkens alfahan og leder og hvem vil ikke gerne være det?

Til fastelavn slår vi “katten af tønden”? Og hvorfor slår vi katten af tønden? Jo svaret ligger i at denne festlige begivenhed, er en gammel tradition. Den stammer helt tilbage fra før kristendommen, hvor ritualet var at en person klædt som sommer, skulle kæmpe og besejre en person, klædt som vinter. Det var symbolet på at vinteren var slut og foråret og sommeren var på vej. Først senere er traditionen med udklædning, god mad og festligheder, inddraget i traditionen om at markerer at den religiøse faste, er overstået. 

Traditionen med at slå katten af tønden, stammer fra landet af, hvor det i gamle dage blev betragtet som sjovt at putte en levende kat i en tønde og slå løs, indtil tønden gik i stykker og katten løb derfra, hvis ikke den ikke var så lemlæstet, at den ikke kunne komme derfra. Denne barbariske tradition kommer af at vi dengang ikke havde den samme forståelse for dyr og dyrevelfærd, samt at katten blev betragtet som noget ondt – den var heksens tro følgesvend. 

Heldigvis putter vi ikke længere katte eller andre dyr i tønderne til fastelavn. Ofte er tønderne fyldt med gode sager. Men vi slår stadig katten af tønden og kroner en kattedronning og en kattekonge i forbindelse med fastelavn. 

Løve kostume

Som kostume er et løve kostume praktisk fordi det er et forholdsvis simpelt kostume. Og det kan skabes med få detaljer. Dertil kommer at det er praktisk i forhold til at det ofte er en heldragt i plys, det betyder at det er et forholdsvist varmt kostume og nemt at tage af og på. 

Løve kostume eller løve udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til temafest eller karneval. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot løve kostume til voksne, se bare med her:

løve kostume til voksne 450x450 - Løve kostume til voksne

Løve kostume til børn

Bliv kongen af junglefesten med vores vilde løve kostume! Du kommer til at være den mest overlegne af alle, specielt hvis de andre klæder sig ud som antiloper eller andre dyr som løven altid har på sit menukort. Løve Jumpsuit Kostume er en lysebrun dragt med hvid mave, hale og en hue med et blødt og plysset løvehoved. Løvedragten har en lynlås langs maven og elastikker ved håndled og ankler.

Find kostumet hos Partyking

Skærmbillede 2018 01 27 kl. 12.45.11 1024x987 - Løve kostume til voksne

Løve udklædning

Udklæd dig som en farlig løve i denne løveheldragt. Kostumet er lavet i dejlig plysset materiale og har lynlås foran.

Find løve udklædning hos Temashop

Skærmbillede 2018 01 27 kl. 12.47.25 816x1024 - Løve kostume til voksne

Løve udklædning

En sød og blød brun løve med pels på hoved og hale. Dette kostume klares nemt med denne heldragt, men gennemfør udklædningen med ansigtsmaling.

Find løve udklædning hos Temashop

Skærmbillede 2018 01 27 kl. 12.50.34 775x1024 - Løve kostume til voksne

Løve kostume til voksne

Er du kongen over alle løver? I dette kostume får du chancen for at vise alle, hvilken slags løve du er.

Find kostumet hos Temashop

Løvetæmmer kostume 450x450 - Løve kostume til voksne

Løvetæmmer kostume

Nu har du chancen for at vise dig som den store og mægtige løvetæmmer ved udklædningsfesten, som har temaet cirkus. Perfekt valg, hvis der nu skulle dukke en uhøflig løve op ved festen (eller besværlige klovne for den sags skyld).
Kostumet består af en lækker kjole med skinnende detaljer i farverne rød, hvid og turkis. Kjolen leveres med pufskuldre, guldknapper med guldlænker af tekstil og hvid mave. Kjolen har en skjult lynlås langs siden. Derudover indgår der en matchende minihat i et herligt cirkusdesign.

Find kostumet hos Partyking

løve maskot kostume

Løve kostume i maskot stil

Få publikum i gang til kampen med et mægtigt brøl iført dette flotte løvemaskot-kostume (sørg dog for, at du ikke bare skræmmer folk helt væk). Kostumet indeholder en brun heldragt med hale, matchende hånd- og skoovertræk samt et stort, blødt løvehoved med kunstpels og net for øjnene, som du kan se igennem.

Find kostumet hos Partyking

carry me løve kostume

“Ride on” løve kostume

På løvesafari? Har du nogensinde undret dig over, hvordan det er at tøjle en løve, for at den skal adlyde dig? Vi kan give dig svaret på den tanke. Det eneste du behøve gøre er at bede løve stille sig på bagbenene, så du kan hoppe op. Herefter er det dig, som styrer skuden og bestemmer, hvor I skal hen, hvem I hilser på, og ved hvilket vandhul, I skal bade! Løve Piggyback Kostume består af et par bukser med falske, blå ben, som hænger ud over den brune løve og dragten giver illusionen af, at du rider på dyrets skuldre. Dette sjove kostume sidder til i taljen ved hjælp af elastikker.

Find kostumet hos Partyking

oppustelig løve kostume 770x1024 - Løve kostume til voksne

Oppustelig løve kostume

Dette oppustelige voksen kostume forestiller en mand på ryggen af en løve. Dette oppustelige kostume består af et par bukser, der kan tilpasses i taljen med en snor. Løven er oppustelig og synes at bære manden på ryggen. To sorte bånd er til stede for at give dig mulighed for at holde løvehovedet og for at overvinde savannen på bagsiden af savans konge! Med denne forklædning bliver du en konge af savannen på bagsiden af dit vilde og kongelige dyr. 

Find kostumet hos Vegaoo

Fandt du det løve kostume til voksne du ledte efter?

løve kostume til voksne 1 - Løve kostume til voksne

Se også: Løve kostume til børn

SE OGSÅ: Løvetæmmer kostume til voksen

SE OGSÅ: Cirkus kostume til voksne

Indlægget Løve kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Løve kostume til voksne

error: Content is protected !!