Giraf kostume til voksne

Er du vild med savannens dyr eller Afrika? Så kunne et giraf kostume til voksne være et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til temafesten med relevant tema.

Der er rigtig mange børn, unge og voksne der ELSKER savannedyr som elefanter, giraffer og zebra. Og forståeligt nok. De er nogle fantastisk dyr, der lever i et helt unik og smukt sted i verden. Men også et farligt sted!

Giraffen (latin: Giraffa camelopardalis) er verdens højeste landlevende dyr. En voksen han måler fra 4,7 til 5,3 m og vejer mellem 800 og 1.930 kg. Giraffers ben – og selv nyfødte girafunger – er højere end de fleste mennesker. Giraffer tilbringer det meste af deres liv stående; de står endda op, når de sover! Giraffer sover kun omkring 2 timer pr. døgn og har ét af de mindste søvnbehov af alle pattedyr. Ligesom menneskets fingeraftryk, zebraens striber og hundenes snuder, findes der ikke 2 ens pletmønstre på giraffer; de er alle unikke. En girafs alder kan ses på dens pletter; jo mørkere pletterne er, jo ældre er giraffen.

Det klassiske giraf kostume er selvfølgelig at klæde sig i en heldragt. Et elefant kostume til voksne, findes i forskellige udgaver – se udvalget nedenfor:

giraf kostume til voksne 257x450 - Giraf kostume til voksne

Giraf kostume til voksne

Klæd dig ud i dette sjove giraf kostume, med sød hale med dusk og matchende hat med manke, ører og horn. Dragten lynes foran og du kigger ud igennem giraffens mund, hvilket gør kostumet super sjovt. Gør karneval sjov og kom udklædt som giraf eller til andre sjove udklædningsfester.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2019 06 05 kl. 14.43.13 228x450 - Giraf kostume til voksne Giraf kostume til kvinder

Klæd ud som dit yndlingsdyr – giraffen – til den kommende udklædningsfest. Med dette kostume er du garanteret opmærksomhed til den kommende udklædningsfest. Kostumet indeholder kjole m. tyl, aftagelige stropper, jakke m. hætte og støvlecovers.

Find kostumet hos Temashop

giraf voksen kostume 416x450 - Giraf kostume til voksne

Giraf voksenkostume

Ifør dig denne girafheldragt med sødt girafmønster og dejlig plysset materiale. Girafkostumet er udstyret med sød hale bagpå, så du kan blive hevet lidt i halen, til kostumefesten.

Find kostumet hos Temashop

oppusteligt giraf kostume til voksne 450x450 - Giraf kostume til voksne

Oppusteligt giraf kostume

Skal du snige dig ind på en flok giraffer på savannen, skal du bruge en udklædning, som gør, at du smelter ind i mængden og ikke vækker mistanke. Ved at ride rundt på denne fantastiske, oppustelige giraf vil de andre giraffer tænke “Jamen se, det der menneske kan jo ikke være farlig for os. Han sidder jo på ryggen af vores ven og det virker som om, han har det fint med det”. Eller hvis du ganske enkelt vil ride på et andet dyr end en almindelig, kedelig hest til kostumefesten. Oppustelig Giraf Kostume består af en oppustelig girafdragt med blå, fake ben, som giver illusion af, at du rider på giraffen. Den sidder fast med elastikker rundt om taljen. På giraffen er et bånd, som du kan holde i, så du ikke falder af, hvis giraffen begynder at springe omkring.

Find kostumet hos Partyking

giraf kigurumi 450x450 - Giraf kostume til voksne

Giraf Kigurumi

Se over stakittet med lethed i denne girafdragt. Du får ikke bare lettere ved at se – du øger også dine chancer for at få lidt opmærksomhed. Hvis du desuden har en abnormt lang hals, en 50 cm tunge og ser lidt underlig ud, når du går ned på knæ, matcher Giraf Kigurumi din personlighed! Denne dragt er fremstillet i en højkvalitativ og vaskbar fleece. Den er endvidere varm og hyggelig, hvilket gør den ideel til de lange stunder ved stakittet.

Find kostumet hos Partyking

LÆS OGSÅ: Giraf kostume til børn

LÆS OGSÅ: Elefant kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Løve kostume til voksne

Indlægget Giraf kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Giraf kostume til voksne

3 meninger om “Giraf kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!