Giraf kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med savannens dyr eller Afrika? Så kunne et giraf kostume til voksne være et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til temafesten med relevant tema.

Der er rigtig mange børn, unge og voksne der ELSKER savannedyr som elefanter, giraffer og zebra. Og forståeligt nok. De er nogle fantastisk dyr, der lever i et helt unik og smukt sted i verden. Men også et farligt sted!

Giraffen (latin: Giraffa camelopardalis) er verdens højeste landlevende dyr. En voksen han måler fra 4,7 til 5,3 m og vejer mellem 800 og 1.930 kg. Giraffers ben – og selv nyfødte girafunger – er højere end de fleste mennesker. Giraffer tilbringer det meste af deres liv stående; de står endda op, når de sover! Giraffer sover kun omkring 2 timer pr. døgn og har ét af de mindste søvnbehov af alle pattedyr. Ligesom menneskets fingeraftryk, zebraens striber og hundenes snuder, findes der ikke 2 ens pletmønstre på giraffer; de er alle unikke. En girafs alder kan ses på dens pletter; jo mørkere pletterne er, jo ældre er giraffen.

Det klassiske giraf kostume er selvfølgelig at klæde sig i en heldragt. Et elefant kostume til voksne, findes i forskellige udgaver – se udvalget nedenfor:

giraf kostume til voksne 257x450 - Giraf kostume til voksne

Giraf kostume til voksne

Klæd dig ud i dette sjove giraf kostume, med sød hale med dusk og matchende hat med manke, ører og horn. Dragten lynes foran og du kigger ud igennem giraffens mund, hvilket gør kostumet super sjovt. Gør karneval sjov og kom udklædt som giraf eller til andre sjove udklædningsfester.

Find kostumet hos Temashop

Giraf kostume til kvinder 282x450 - Giraf kostume til voksne

 Giraf kostume til kvinder

Klæd ud som dit yndlingsdyr – giraffen – til den kommende udklædningsfest. Med dette kostume er du garanteret opmærksomhed til den kommende udklædningsfest. Kostumet indeholder kjole med hætte.

Find kostumet hos Temashop

Giraf fastelavnskostume til voksne 259x450 - Giraf kostume til voksne

Giraf heldragt til voksne

Bliv klædt på til karneval, fastelavnsfesten eller temafesten med dyretema med denne giraf heldragt. Heldragten er også perfekt til hygge i hjemmet.

Find heldragten hos Temashop

LÆS OGSÅ: Giraf kostume til børn

LÆS OGSÅ: Elefant kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Løve kostume til voksne

Indlægget Giraf kostume til voksne indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

3 meninger om “Giraf kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!