1920erne kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Klæd dig ud som en fra tiden omkring Badehotellets begyndelse. Årtiet 1920erne var en tid med korte kjoler, frynser, fjer, pandebånd, cigaretrør og små overskæg. Små 100 år siden var moden helt ny og anderledes. I dag er 1920’erne stadig et helt unikt årti og oplagt som tema til en temafest. 

Er du på udkig efter et Badehotellet kostume eller et 1920’erne kostume? Så kan du finde inspiration nedenfor, hvor vi har samlet Badehotellet kostumer og andre 1920ere kostumer til voksne – som inspiration. Et kostume i 1920erne stil, er oplagt til temafest med Badehotellet tema eller til 1920erne tema.

 

charleston kostume 1920erne fest 1920erne kostume til kvinder charleston kjole

Charleston kostume – komplet kostume med tilbehør

Elegant Charleston kostume bestående af kjole m. broche, cigaretholder, perlehalskæde og pandebånd. Så er du festklar! Iklæd dig denne skønne charleston kjole med fine frynser og flotte detaljer og du vil være festens midtpunkt, fre du træder ind ad døren.

Find kostumet hos Temashop

 

luksus 1920erne kostume til kvinder guldkjole til kvinder deluxe 1920 kostume til voksne

1920erne luksus kostume til kvinder

En luksus flapper kjole til kvinder, som de fineste flapper kjoler så ud anno 1920erne. Kjolen er en af de længere modeller fra årtiet 100 år tilbage. Tilfø eventuelt et cigaretrør og en lang halskæde og du er festen stjerne.

Find kostumet hos Temashop

 

pink 1920erne kjole 1920erne kostume dame lyserød charleston kjole

Lady in Pink kostume

Smukt og raffineret kostume anno 1920erne. En rigtig vintage flapper kjole i sart lyserød med flapper og fine detaljer ved skuldrerne. En deluxe kjole, til dig der ønsker at gøre noget særligt ud af 1920erne temafesten. 

Find kostumet hos Temashop

 

burlesque kostume burlesque kjole 1920erne kostume til voksne

Burlesque kjole fra 1920erne

En flot kjole med blonder og fine detaljer ved hoften, i rigtig burlesque stil. Ideel til dig der gerne vil være lidt vovet. Burlesque kjolen findes i størrelser fra XS til 4XL. 

Find kostumet hos Temashop

 

gatsby kostume til kvinder gatsby temafest udklædning 1920erne temafest kostume

Gatsby kostume til voksne

20’ernes Gatsby er blevet populær den seneste tid – i høj grad grundet storfilmen med Leonardo Di Caprio som “The Great Gatsby”. Moden er spektakulær, og her finder du tøjet fra
den klassiske Gatsby Girl med en kjole i sort velouroverdel og underdel i guld. Der indgår også en sort hat med guldblomsterdekorationer og et perlehalsbånd. Ekstra tilbehør kan købes samme sted. 

Find kostumet hos PartyKing

 

charleston kostume til kvinder 1920erne kostume badehotellet kostume til voksne

Charleston kjole anno 1920

Gør dig klar til 20’er-udklædningsfesten iklædt denne flotte charlestonkjole. Kjolen er dækket med flere lag af herlige frynser, som giver dig et autentisk 20’er-look. Charleston kostumet indeholder en flot, sort lag på lag-kjole med frynser og matchende glitrende pandebånd med en lang fjer. Der medfølger desuden et sort strømpebånd.

Find kostumet hos Temashop

 

charlie chaplin kostume charlie chaplin udklædning til voksne 1920erne bowlerhat kostume

Charlie Chaplin kostume til voksne

Hvem kender ikke skuespilleren og komikeren Charlie Chaplin, der havde sin storhedstid i 1920’erne? Du kan få udklædning inspireret af den store stjerne og statist!

Find kostumet hos Temashop

 

charleston kostume til kvinder 1920erne kostume badehotellet kostume til mænd

Charlie Chaplin udklædning

Charlie Chaplin-kostumet inkluderer en sort nålestribet habitjakke med en fastsyet beige vest og hvid skjorte. Desuden indgår der et par matchende nålestribede habitbukser. Medkøb hat og overskæg, så du bliver den fuldendte Charlie Chaplin. 

Find kostumet hos Partyking

 

 

1920erne kostume til voksne 1920erne kostume til mænd

1920erne kostume til mænd

Vil du gerne føle dig som en del af Al Capone og hans mænd, så er dette flotte og klassiske gangster jakkesæt fra 1920’erne helt perfekt.

Find kostumet hos Temashop

 

20erne kostume luksus kostume 1920 charleston kostume charleston kjole

Luksus Charleston kjole fra 1920erne kostume

Tag tilbage til de svingende 20’erne, når du er iført dette eksklusive flapperkostume. Det emmer af luksus og glamour. Er det sådan, du vil se ud ved festen, er du på rette vej med dit valg! Dette kostume består af en kort flapperkjole med skinnende blå pailletter, som udgør en smuk dekoration. Forneden er der et sort parti, som har lange sorte frynser samt matchende frynser rundt om overdelen på kjolen. Modellen leveres også med skulderstropper, som er forsynet med blå pailletter, ligesom der er et matchende bånd rundt om overarmene.

Find kostumet hos Partyking

 

20erne kostume luksus kostume 1920 foxtrox kostume til kvinder

Foxtrox kostume – luksus 1920erne kostume

Er det tid til en udklædningsfest, der hylder 1920’erne, og føler du for at iklæde dig noget tidstypisk, der gerne har et både luksuriøst og farverigt touch? Med denne fantastiske foxtrotkjole får du hele pakken! De skinnende sølvpailletter og de herlige frynser giver dig nemlig det helt rigtige eksklusive look à la 20’erne. Du får her en blå kjole med frynser langs den nederste kant i et smart zigzag-mønster og et lilla stof nedenunder. Kjolen prydes desuden af skinnende sølvpailletter samt et bredt lilla pailletbånd omkring skuldreren, der også er med frynser. Foroven har kjolen et lilla blondestof, hvilket gør den ekstra fancy. Der er en skjult lynlås i ryggen.

Find kostumet hos Partyking

 

gatsby sølv kjole gatsby kostume til kvinder

Gatsby kostume til kvinder

Nu kan du steppe ind til 20’er-festen med stil, når du er iklædt denne utrolige elegante gatsbykjole! Hvis du ved, hvordan man fester med stil, er dette det ultimative kostume! Invitér til en storslået fest i luksusvillaen og overrask alle med dette fantastiske outfit. Perfekt valg til dig, der vil være den mest elegante til udklædningsfesten. Gatsby-sølvkostumet omfatter en frynsekjole med glitrende sølvdetaljer og matchende pandebånd i polyester.

Find kostumet hos Partyking

 

plus size kostume plus size 1920erne kostume plussize charleston kjole 1920erne kjole 6XL

Plus size kostume – Charleston kjole

1920’erne var en tid hvor damerne gik i flotte glamourøse kjoler og hvor jazz musikkens bløde toner, flød ud i hele natklubben. klæd dig denne flotte charlestonskjole i ægte 20’er stil, find din partner og gør dansegulvet usikkert. Kostumet består af kjole og matchende hårbånd og findes i størrelser fra 4XL til 7XL. Overve en boa og et cigaretrør til at fuldende kostumet.

Find kostumet hos Temashop

 

badehotellet kostume badehotellet udklædning badehotellet kostume til voksne 1920erne badetøj

1920erne kostume: badetøj kostume

Kostumet hedder egentlig “1920erne stærk mand”, men kan fint fungere som badetøj a la 1920’erne og dermed et smukt Badehotellet kostume som en badende gæst der kommer op til hotellet mellem klitterne i det nordjyske. 

Find kostumet hos Billig Billy

 

 

badehotellet kostume badehotellet udklædning badehotellet kostume til voksne 1920erne stribbede jakke

1920erne kostume: Stribet kostume jakke

En fin rød og hvid stribet sommer jakke der nemt kan gå som jakke til en af herrerne i serien Badehotellet. 

Find jakken hos Billig Billy

 

Fandt du det helt rigtige 1920erne kostume?

1920erne kostume 1920 kostume 1920 udklædning til voksne charleston kjole burlesque kostume gatsby kostume 1920erne temafest 20erne kostuemfest udklædning anno 1920erne

 

LÆS OGSÅ: Gruppe kostumer

LÆS OGSÅ: Badehotellet kostumer til voksne

LÆS OGSÅ: Røde kostumer til voksne

LÆS OGSÅ: Amerikanske kostumer til voksne

Indlægget 1920erne kostumer til voksne indeholder affiliatelinks

 

 

En mening om “1920erne kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!