Kæmpehoved kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er dit barn vild med spøg, skæmt og uhygge? Så er et uhyggelig kæmpehoved kostume lige sagen.

Et kæmpehoved kostume er et oplagt kostume til halloween, leg i hjemmet eller til den kommende fastelavnsfest.

Halloween er en amerikansk tradition, og det er en festlige højtid, hvor folk klæder sig ud i skræmmende udklædninger. Halloween stammer oprindeligt fra Skotland og Irland, hvor det oprindeligt var en form for høstfest. Siden da har højtiden spredt sig til hele verden, og mange danskere har taget den til sig. Børn er begyndt at gå fra hus til hus iført uhyggelig udklædning og råber højt: “Slik eller ballade!”. Højtiden bliver fejret med fester for både børn og voksne – og folk møder op i vilde udklædninger, mens festlokalet er pyntet drabeligt op.

Den 31. oktober er det Halloween: zombierne bryder ud af deres grave, heksene udøver deres værste heksekunster, vampyrerne spidser deres hugtænder, skeletterne hiver deres knoglede kroppe ud på en gåtur og seriemorderne fra gyserfilmene vælger deres ofre. Alt dette sker ikke langt fra dig, for Halloween kostumerne har efterhånden i nogle år været meget til stede i Danmark.

Faktisk så meget at festen, der er importeret fra USA, er en af de mest populære blandt unge og gamle. Flere og flere trækker hvert år i deres uhyggelige kostumer, for at kunne tilbringe en aften i gyserens tegn. Det sker heller ikke helt uden kontroverser, eftersom at Halloween, for nogle kritikere, er en satanisk fest.

Læs mere om Halloween her

De seneste år er kæmpehoved kostumer blevet utrolig populære, særligt til halloween. Et kæmpehoved kostume til børn er et simpelt kostume, der typisk består af en kjortel og en gigantisk maske.

Spøgelse Kæmpehoved Børnekostume 450x423 - Kæmpehoved kostume til børn

Spøgelse Kæmpehoved Børnekostume

Klæd dig ud som et skræmmende spøgelse med kæmpehoved til halloween eller fastelavn i dette uhyggelige kostume.

Find kostumet hos Temashop

Gorilla Kæmpehoved Børnekostume 450x401 - Kæmpehoved kostume til børn

Gorilla Kæmpehoved Børnekostume

Farlig halloween gorilla med kæmpehoved. Ifør dig dette kostume til halloweenfesten og skræm livet af alle vennerne og familien. Kostumet er oplagt både til fastelavn, halloween eller leg i hjemmet.

Find kostumet hos Temashop

Gyser Klovn Kæmpehoved Børnekostume 402x450 - Kæmpehoved kostume til børn

Gyser Klovn Kæmpehoved Børnekostume

En del findes klovne skræmmende? Klæd dig ud som en gyser klovn med kæmpehoved og skræm livet af folk til halloween. Kostumet består af kjorte og kæmpemaske – så bliver det ikke mere uhyggeligt!

Find kostumet hos Temashop

Døden Kæmpehoved Børnekostume 434x450 - Kæmpehoved kostume til børn

Døden Kæmpehoved Børnekostume

Med dette uhyggelige kostume, kan dit barn blive forvandlet om til Døden med et kæmpehoved. Kostumet er helt perfekt til halloween eller andre udklædningslejligheder, hvor du virkelig skal skræmme livet af folk.

Find kostumet hos Temashop

Varulv Kæmpehoved Børnekostume 450x425 - Kæmpehoved kostume til børn

Varulv Kæmpehoved Børnekostume

Hop i dette kostume, der forvandler dig om til en blodtørstig varulv med kæmpehoved. Kostumet består af en kjorte og maske og er helt perfekt til halloween eller andre uhyggelige arrangementer.

Find kostumet hos Temashop

SE OGSÅ: Spøgelse kostume til børn

SE OGSÅ: Uhyggelig klovn kostume tilbørn

SE OGSÅ: Varulv kostume

SE OGSÅ: Halloween kostume til børn med maske

Indlægget Kæmpehoved kostume til børn indeholder affiliatelinks (reklamelinks)

2 meninger om “Kæmpehoved kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!