Udyret kostume til voksne

Skal du klædes ud til fastelavn eller til en temafest? Måske en Disney temafest?

Så er et Udyret kostume til voksne den oplagte udklædning. 

Skønheden og udyret er en kendt Disney-tegnefilm fra 1991, om den smukke Belle, der bliver holdt fanget af et frygteligt monster.

Til trods for at Skønheden og Udyret har nogle år på bagen, er Belle stadig en populær figur, der blandt andet optræder blandt Disney prinsesserne.

Belles navn betyder skønhed, men hun er mest kendt for sin store læselyst. Hun drømmer om at komme ud på det helt store eventyr og tror på det gode i alle – også i Udyret.

Udyret er en prins der er forvandlet til et udyr. Udyret kostume til voksne er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Disney tema, sidste skoledag, karneval eller til temafesten med temaet “Disney”.

udyret kostume til voksne

Udyret kostume til voksne

Find Belle ved festen og dans gennem natten og måske – kun måske vil fortryllelsen forsvinde og du vil igen kunne forvandle dig til den prins du er indeni. Kostumet indeholder jakke med bluse, hovedbeklædning og handsker. 

Find kostumet her hos PartyKing

 

skømheden og udyret kostume til mænd

Skønheden og Udyret kostume til mænd

Måske er “Udyret” nok ikke det, du allerhelst vil kaldes, men hvad betyder det, når man får muligheden for at iklæde sig dette fantastiske kostume! Kostumet efterligner karakteren Udyret fra Disneys film “Skønheden og Udyret”. Måske finder du din helt egen Belle til festen. Drømmer du om at danse rundt med den smukke Belle fra “Skønheden og Udyret”? Hop i dette kostume som udyret fra det skønne eventyr. Kostumet indeholder jakke, bukser og maske.

Find kostumet hos Temashop

 

udyret paryk skønheden og udyret paryk

Udyret paryk

Skal du være Udyret, som vi kender fra Disney animationsfilmen omkring Skønheden og Udyret, så er denne lange, brune paryk med horn helt perfekt som tilbehør.

Find parykken hos Temashop

luksus udyret kostume til mænd

Luksus udyret kostume

Hvis du har en ven, som skal klæde sig ud som Belle fra filmen “Skønheden og Udyret” ved halloweenfesten, kan du overraske hende med at klæde dig ud som Udyret. Du ser måske ikke så sød ud eller er dit smukkeste jeg lige nu, men det er jo faktisk det indre, der tæller, og Udyret er som bekendt en sand prins med et godt hjerte. Denne herredragt er holdt i en ægte Disneyånd, og den omfatter en frakkelignende vinrød jakke med gulddetaljer, blåmønstret vest, hvid krave og en ansigtsmaske, der ligner Udyret, med bevægeligt hagestykke og kunstig pelshue, som er nem at fastgøre. Bemærk, at handsker, bukser, sko og rose ikke medfølger, så glem for guds skyld ikke at have en fortryllet rose med, så dit outfit kan blive gennemført!

Find kostumet hos Partyking

 

LÆS OGSÅ: Belle kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Belle kostume til børn

Indlægget Udyret kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Udyret kostume til voksne

error: Content is protected !!