Pippi langstrømpe kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med Pippi langstrømpe, så er et Pippi langstrømpe kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Med et Pippi Langstrømpe kostume til børn bliver dit barn helt klar til at lege verdens stærkeste pige.

Pippi Langstrømpe er nok den mest kendte af Astrid Lindgrens børnebogsfigurer, og bøgerne om Pippi er oversat til ca. 90 sprog. Den første bog udkom i 1945. Siden er der udkommet yderligere ca. 14 bøger om Pippi Langstrømpe.

Da de første bøger udkom i 40erne, herskede der andre normer for god opførsel end i dag. Bøgerne om Pippi Langstrømpe, som bor alene i en villa uden sin mor og far og som gør, hvad hun har lyst til, var usædvanlige på den tid.

Pippi Langstrømpe har røde, strittende fletninger, fregner, lommen fuld af guldpenge og er verdens stærkeste pige, der blandt andet kan løfte sin egen hest. Med sig har hun altid aben Hr. Nilsson.

Pippi Langstrømpe udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Pippi langstrømpe tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Pippi Langstrømpe kostume til børn:

pippi langstrømpe børne kostume 570x1024 - Pippi langstrømpe kostume til børn

Pippi langstrømpe børnekostume

Sødt Pippi kostume til småbørn, bestående af kjole med påsyet stribet bluse.
Den skøre Pippi Langstrømpe tager gerne på eventyr sammen med hendes bedste venner, Tommy og Annika.

Find kostumet hos Temashop

Pippi langstrømpe kostume 450x450 - Pippi langstrømpe kostume til børn

Pippi Langstrømpe kostume

Denne Pippi Langstrømpe udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Pippi langstrømpe tema eller til leg i hjemmet. Kostumet består af dragt med sko og paryk.

Find kostumet hos Eurotoys

Pippi langstrømpe børnekostume 450x450 - Pippi langstrømpe kostume til børn

Pippi Langstrømpe børnekostume

Fastelavnsfesten bliver meget sjovere, når dit barn er klædt ud som selveste Pippi Langstrømpe. Kostumet består af dragt og orange paryk med fletninger. Aben medfølger ikke.

Find kostumet hos Eurotoys

pippi langstrømpe kostume 233x450 - Pippi langstrømpe kostume til børn

Pippi Langstrømpe kostume

Tænk sig, at kunne klæde sig ud og virkelig blive Pippi Langstrømpe!  Hold da op hvor sjovt – nu kan alle børn få lov til at føle sig som verdens stærkeste pige! Med dette tøj ser man ud som Pippi gør i originalillustrationerne af Ingrid Vang Nymann.

Find kostumet hos Eurotoys eller Find kostumet hos Jollyroom

 

Pippi børnekostume 417x450 - Pippi langstrømpe kostume til børn

Pippi børnekostume

Bliv en lille ballademager i dette farverige kostume, så du kommer til at ligne en lille sej og stærk pige. Husk at tilføje en orange paryk og smarte strømpebukser for at blive lige så fræk som verdens stærkeste pige.

Find kostumet hos Temashop

Pippi langstrømpe børnekostume 1 450x450 - Pippi langstrømpe kostume til børn

Pippi Langstrømpe børnekostume

Hun er superstærk, stenrig, bor i et farverigt hus, som kaldes Villa Villekulla, har en prikket hest ved Lilla Gubben og to gode venner, der hedder Tommy og Annika. Hvem taler vi om? Astrid Lindgrens utroligt populære børnefigur – Pippilotta Viktualia Rullgardina Krusmynta Efraimsdotter Langstrømpe! Oftest kalder vi hende dog blot for Pippi Langstrømpe, eller Pippi, for alle ved jo allerede, hvem vi taler om. Nu kan dit barn få lov til at forvandle sig til Pippi i dette autentiske Pippi Langstrømpe Børnekostume!

Find kostumet hos Partyking

collage 15 - Pippi langstrømpe kostume til børn

Tilbehør til Pippi Langstrømpe kostume til børn

  1. Pippi Paryk. Med parykken på og lidt prikker på næsen føler man sig lige som Pippi. Parykken har elastik som gør at den passer til alle børn. Find parykken hos Eurotoys.
  2. Fuld Pippi udklædningen med Pippis hest Lilla Gubben som kæphest. Altid klar til en ridetur! Find kæphesten hos Eurotoys.
  3. Pippi Støvler one size. Pippi Langstrømpes store sorte sko i blød legeversion og rigtig meget plads til at vippe med tæerne i. Kompletter med Pippis tøj og paryk og føl dig rigtigt som Pippi Langstrømpe! Find Pippi skoene hos Eurotoys. eller Find Pippi sko hos Jollyroom
  4. Pippi er kendetegnet ved hendes fregner – lav en komplet ansigtsmakeup med ansigtsmaling. Vandbaseret krops og ansigtsmalings pallet med 12 forskellige farver, 4 pensler og 2 svampe. Med dette komplette sæt med alle regnbuens farver kan du fuldende kostumet 100%. Find sættet hos Temashop.

SE OGSÅ: Pippi langstrømpe kostume til voksne

SE OGSÅ: Emil fra Lønneberg kostume til børn

SE OGSÅ: Abe kostume til børn

Indlægget Pippi Langstrømpe kostume til børn indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!