Pippi langstrømpe kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med Pippi langstrømpe, så er et Pippi langstrømpe kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Med et Pippi Langstrømpe kostume til børn bliver dit barn helt klar til at lege verdens stærkeste pige.

Pippi Langstrømpe er nok den mest kendte af Astrid Lindgrens børnebogsfigurer, og bøgerne om Pippi er oversat til ca. 90 sprog. Den første bog udkom i 1945. Siden er der udkommet yderligere ca. 14 bøger om Pippi Langstrømpe.

Da de første bøger udkom i 40erne, herskede der andre normer for god opførsel end i dag. Bøgerne om Pippi Langstrømpe, som bor alene i en villa uden sin mor og far og som gør, hvad hun har lyst til, var usædvanlige på den tid.

Pippi Langstrømpe har røde, strittende fletninger, fregner, lommen fuld af guldpenge og er verdens stærkeste pige, der blandt andet kan løfte sin egen hest. Med sig har hun altid aben Hr. Nilsson.

Pippi Langstrømpe udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Pippi langstrømpe tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Pippi Langstrømpe kostume til børn:

pippi langstrømpe børne kostume 570x1024 - Pippi langstrømpe kostume til børn

Pippi langstrømpe børnekostume

Sødt Pippi kostume til småbørn, bestående af kjole med påsyet stribet bluse.
Den skøre Pippi Langstrømpe tager gerne på eventyr sammen med hendes bedste venner, Tommy og Annika.

Find kostumet hos Temashop

 

Pippi børnekostume 417x450 - Pippi langstrømpe kostume til børn

Pippi børnekostume

Bliv en lille ballademager i dette farverige kostume, så du kommer til at ligne en lille sej og stærk pige. Husk at tilføje en orange paryk og smarte strømpebukser for at blive lige så fræk som verdens stærkeste pige.

Find kostumet hos Temashop

collage 15 - Pippi langstrømpe kostume til børn

Tilbehør til Pippi Langstrømpe kostume til børn

  1. Ansigtsmaling. Vandbaseret krops og ansigtsmalings pallet med 12 forskellige farver, 4 pensler og 2 svampe. Med dette komplette sæt med alle regnbuens farver kan du fuldende kostumet 100%. Find sættet hos Temashop.

SE OGSÅ: Pippi langstrømpe kostume til voksne

SE OGSÅ: Emil fra Lønneberg kostume til børn

SE OGSÅ: Abe kostume til børn

Indlægget Pippi Langstrømpe kostume til børn indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!