Flamingo kostume til børn og baby

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der helt vild med flamingoer? Så er et flamingo kostume til børn da lige sagen til fastelavn, fødselsdagen med flamingo tema eller leg i hjemmet.

Flamingoer har i mange år fascineret både store og små og særligt de sidste par år er det som om at flamingoen er blevet endnu mere populær, hvilket blandt andet ses i det store antal af salg af flamingo baderinge mm.

Flamingoer er en familie af fugle. De er nært beslægtet med storkene og lever fortrinsvis i tropiske og subtropiske egne af verden.

Navnet “flamingo” kommer af det latinske ord for flamme, og hentyder til den rosa fjerdragt. Flamingoen er med dens flotte lyserøde eller pink farve meget genkendelig. Flamingoen er en meget karakteristisk fugl og er faktisk en af verdens ældste fugle.

I naturen får flamingoen den røde farve fra nogle små krebsdyr og alger, den æder. I zoologiske haver får flamingoer et rødt farvestof blandet i deres foder, så de også her får en rød farve.

Flamingoen er utrolig høj, højden varierer fra omkring 90 centimeter til 180 centimeter, alt efter hvilken art. Der er i alt 5 forskellige arter. Flamingoen lægger normalt kun 1 æg som udruges på ca. 28 dage.
Ungen ser meget anderledes ud en de voksne, efter en måned svarer den til den berømte grimme ælling, med uskønne, klodsede ben, et stort, bøjet næb og en snavset-brun dundragt.

Et flamingo kostume til børn er et forholdsvist simpelt kostume, som er nemt at få på og af. Flamingo kostumer findes både som heldragt, men også som et kostume, hvor man kommer ridende på en flamingo. 

Skal dit barn skal klædes ud som en flamingo, findes der flere gode bud på et flamingo kostume. Flamingo kostumer til børn er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen eller til leg derhjemme. Der er efterhånden lavet flere flotte bud på et flamingo børnekostume:

flamingo kostume til børn, flamingo udklædning til børn, flamingo tøj til børn, flamingo børnekostumer, flamingo kostumer, flamingo fastelavnskostume til børn 2019, flamingo fastelavnskostume til piger 2019, populære fastelavnskostumer til piger 2019, pink børnekostumer, sjove fastelavnskostumer til børn,

Flamingo baby kostume

Herligt flamingo kostume til familiens mindste. Kostume består af en jumpsuit med matchende fødder og hætte.

Find kostumet hos Temashop

flamingo udklædning til børn 342x450 - Flamingo kostume til børn og baby

Flamingo kostume

Det perfekte kostume til din lille Flamingo fan er uden tvivl dette. Kostumet er oplagt til denne kommende Flamingo fødselsdag, fastelavnsfest eller leg i hjemmet.

Find kostumet hos Temashop

Fandt du det helt rigtige flamingo kostume til børn?

 

SE OGSÅ: Fe kostume til børn

SE OGSÅ: Sommerfugl kostume til børn

SE OGSÅ: Flamingo kostume til voksne

Indlægget Flamingo kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

 

En mening om “Flamingo kostume til børn og baby

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!