Flamingo kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med flamingoer, så er et flamingo kostume til voksne, et oplagt kostume til den kommende fastelavn, temafest eller til karneval.

Flamingoer har i mange år fascineret både store og små og særligt de sidste par år er det som om at flamingoen er blevet endnu mere populær, hvilket blandt andet ses i det store antal af salg af flamingo baderinge mm.

Flamingoer er en familie af fugle. De er nært beslægtet med storkene og lever fortrinsvis i tropiske og subtropiske egne af verden.

Navnet “flamingo” kommer af det latinske ord for flamme, og hentyder til den rosa fjerdragt. Flamingoen er med dens flotte lyserøde eller pink farve meget genkendelig. Flamingoen er en meget karakteristisk fugl og er faktisk en af verdens ældste fugle.

I naturen får flamingoen den røde farve fra nogle små krebsdyr og alger, den æder. I zoologiske haver får flamingoer et rødt farvestof blandet i deres foder, så de også her får en rød farve.

Flamingoen er utrolig høj, højden varierer fra omkring 90 centimeter til 180 centimeter, alt efter hvilken art. Der er i alt 5 forskellige arter. Flamingoen lægger normalt kun 1 æg som udruges på ca. 28 dage.
Ungen ser meget anderledes ud en de voksne, efter en måned svarer den til den berømte grimme ælling, med uskønne, klodsede ben, et stort, bøjet næb og en snavset-brun dundragt.

Et flamingo kostume til voksne er et forholdsvist simpelt kostume, som er nemt at få på og af. Flamingo kostumer findes både som heldragt, men også som et kostume, hvor man kommer ridende på en flamingo. 

Skal du klædes ud som flamingo, findes der mange gode bud på et flamingo kostume. Flamingo kostume til voksne er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen, til karneval, sidste skoledag eller rusfest. Der er efterhånden lavet flere flotte bud på et flamingo voksenkostume:

flamingo kostume sidste skoledag kostume

Sjovt flamingo kostume til karneval eller sidste skoledag

Er du ikke bange for at iklæde dig et pink kostume? Modigt, sjovt og skægt kostume, der er nemt at tage på og er et kostume hvor du har dit eget tøj indenunder. Øv dig i at sige som en Flamingo…. Hvem siger ikke ja til en ridetur på en flamingo? Ifør dig dette super sjove oppustelige, carry me kostume, der får dig til at ligne én der kommer ridende på en flamingo og bliv klar til karneval, sidste skoledag eller en sjov udklædningsfest. Så hvad venter du på, ifør dig kostumet og spænd til det ind, så det passer, indsæt nogle batterier og tænd for motoren – og så er du mere end klar til, at ride afsted på eventyr med din nye ven, flamingoen!

Find flamingo kostumet hos Temashop

flamingo jakkesæt hawaii jakkesæt kostume til mænd tropisk kostume til voksne tropisk jakkesæt til voksne spraglet jakkesæt

Tropisk flamingo jakkesæt

Sommerligt jakkesæt i tropisk tema med flamingo på. Oplagt til temafest med hawaii tema, tropisk tema eller bbq aften som en skøn afslutning på en god dansk sommerdag. 

Find jakkesættet hos Temashop

 

Fandt du det helt rigtige flamingo kostume til voksne?

flamingo kostume til voksne flamingo jakkesæt til voksne tropisk kostume til voksne spraglet jakkesæt til mænd

 

SE OGSÅ: Flamingo kostume til børn

SE OGSÅ: Enhjørning kostume til voksne

 

Indlægget Flamingo kostume til voksne indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

error: Content is protected !!