Orange kostumer til voksne

Er du inviteret til en temafest, hvor alle skal komme udklædt i orange? Vi har samlet det bedste udvalg af orange kostumer til voksne, så du bliver klar til fest.

Orange kostumer til voksne kan bruges til flere anledninger f.eks. sidste skoledag, karneval, orange temafest, halloween eller fastelavn.

Mange elsker den varme og glade orange farve. Tænk på Halloween og udskårne orange græskar med levende lys indeni. Orange er en farve mellem rød og gul. Farvens navn stammer oprindeligt fra appelsinen, der på latin hedder aurantius. Det engelske ord ‘orange’ er påvirket fra latins aurum, der betyder guld.

Hvis orange er din yndlingsfarve, så vil du typisk være en varm, optimistisk udadvendt og farverig person. Du er selvsikker og trives med menneskelig kontakt og sociale begivenheder. Du kan lide at feste og du er ofte festens midtpunkt. Med andre ord er orange den helt perfekte farve til dig der elsker sjov og ballade og derfor skal du også klædes i et flot orange kostume.

Vi har samlet det største udvalg af orange kostumer til voksne;

Orange fangedragt til kvinder 450x450 - Orange kostumer til voksne

Orange fangedragt til kvinder

Orange er det nye sort! Det er ikke kun bag lås og slå at det er cool med en farvestrålende dragt. Takket være en vis TV-serie er fængselsstilen nu begyndt at bevæge sig ud på den anden side af tremmerne. Så hvis du skal klæde dig rigtig fashionabelt til udklædningsfesten, er det ikke længere den lille sorte du skal satse på. Nope, nu er det en orange fangedragt som gælder!
Orange Pigefange Kostume er syet i et bekvemt, orangefarvet tekstilmateriale og inkluderer en v-skåret t-shirt med korte ærmer, bukser med elastik i taljen samt en fiks ID-brik med klemmelukning. Suppler gerne med et par håndjern for det ultimative fængselslook!

Find kostumet hos Partyking

Trafikkegle kostume orange kostume til voksne 450x450 - Orange kostumer til voksne

Trafikkegle kostume

Trafikkegle-kostumet inkluderer en lysorange vatteret heldragt med en hvid central del og en sort, rund bund. Dragten trækker du let over toppen af hovedet, og der er ærmehuller i siderne til armene. Der medfølger også et matchende hovedstykke, som fastgøres med velcrobånd på skuldrene af selve dragten.

Find kostumet hos Partyking

Orange fangedragt til voksne 361x450 - Orange kostumer til voksne

Orange Fangedragt kostume

Skal du være en undsluppen forbryder til den næste temafest? Med denne orange fangedragt kommer du til at ligne en hårdkogt kriminel, der er lige sluppet ud af fængslet. Ifør dig fangedragten og få et gennemført og praktisk kostume til udklædningsfesten, sidste skoledag eller karneval.

Den orange fangedragt er især kendt fra amerikanske fængsler. Traditionelle fangedragter havde striber, men de blev erstattet af de orange fangedragter i starten af 1900-tallet. Inden for de seneste år har den orange fangedragt opnået en særlig popularitet på grund af TV-serien “Orange is the New Black”.

Find kostumet hos Temashop

Orange disko jakkesæt 322x450 - Orange kostumer til voksne

Disko Jakkesæt, Neon-orange

Super smart disko jakkesæt i neon-orange. Sættet består af jakke og trompetbukser. Ifør dig dette fine jakkesæt og bliv klar til, at give til gas på dansegulvet til 70’ernes diskorytmer. Kostumet består af jakke og bukser.

Find kostumet hos Temashop

pringles paprika orange kostume 450x450 - Orange kostumer til voksne

Pringles paprika kostume

Paprika deler vandene. Nogle kan lide det, andre kan ikke. Om paprikachips deler vandene eller ej, er der ikke forsket så meget i. Men du kan jo altid klæde dig ud som paprikachips og lave en markedsundersøgelse, hvis du virkelig vil kende svaret! Dette sjove kostume i polyester fås i en one size (voksenstørrelse), og det vækker straks en helt særlig lyst til chips. Paprikasmagen gør, at du stikker ekstra meget ud.

Find kostumet hos Partyking

orange Dirndl kostume 336x450 - Orange kostumer til voksne

Elegant Dirndl, Orange forklæde

Skal oktoberfesten i år være noget særligt, så har vi denne skønne kjole klar til dig. Et meget elegant 3-delt sæt med: Sort kjole med yndige blomsterbroderier for og bag på nederdel, og på bærestykket metalspænder og kæde “bindebånd” og flot besætning i matchende orange i halsudskæringen. Der medfølger yndig hvid bluse med justerbar halsudskæring. Den matchende orange nederdel er ca. 60 cm lang.

Find kostumet hos Temashop

Orange diskodragt til kvinder 415x450 - Orange kostumer til voksne

70’er Diskodragt, Orange kostume

Skal du til 70’er fest? Så Ifør dig denne skønne diskodragt med orange rombermønster og drøm dig tilbage til 70’erne, der var fyldt med skønne diskohits.

Find kostumet hos Temashop

Søhest kostume 450x450 - Orange kostumer til voksne

Søhest kostume

Er du også fascineret af søhesten? Her er din chance for at tage fascinationen af havets magiske dyr til nye højder. Kostumet er skrigorange, så ingen misser din entré til festen. Kostumer er perfekt til udklædningsfesten, halloween eller en fest med havtema. Søhest Kostume indeholder et orange søhestekostume med et søhestehoved som hætte. Hætten har et hul, hvor du stikker dit hoved ud igennem.

Find kostumet hos Partyking

zombie fangekostume orange kostume 360x450 - Orange kostumer til voksne

Zombie fangepige, orange kostume

Denne fangepige fik dødssprøjten pga. hendes utilgivelige forbrydelser. Nu er hun genopstået som en blodtørstig zombie og er gået på hævntogt efter sine bødler! Kostumet består af kjole og hat. 

Find kostumet hos Temashop

orange monster kostume til voksne 313x450 - Orange kostumer til voksne

Orange Monster kostume

Stor, fluffy monster heldragt i orange. Klæd dig ud som monster og bliv klar til temafesten. Kostumet er sjovt og super nemt, da det kun består af en heldragt med lynlås og hætte.

Find kostumet hos Temashop

Fred flintstones orange kostume til voksne 422x450 - Orange kostumer til voksne

Fred Flintstone kostume

Bliv klædt ud som en rigtig hulemand som Fred Flintstone i denne dragt i orange og med sorte pletter og blåt slips. Sjovt hulemands kostume til fastelavn, karneval eller andre fantastiske udklædningsarrangementer.

Find kostumet hos Temashop

oppusteligt græskarkostume 450x450 - Orange kostumer til voksne

Oppusteligt græskar kostume

Nogle gange er det ikke nok bare at købe et græskar til halloween, så hvorfor ikke tage fejringen til et helt nyt niveau med denne græskardragt? Oppusteligt Græskarkostume indeholder en oppustelig dragt med indbygget selvoppustelig blæser samt en matchende græskarhat. Fuldend græskarlooket med egne bukser og sort/orange ansigtssminke.

Find kostumet hos Partyking

Naruto Deluxe Kostume 450x450 - Orange kostumer til voksne

Naruto Deluxe Kostume

Klæd dig ud som den bedste ninja af dem alle. I denne Narutodragt kan du tage alle mangafans med storm og øve dig på din naruto run. Perfekt til kostumefesten med meme-tema, cosplayen eller animefesten. Naruto Deluxe Kostume er en dragt som forestille Naruto fra serien af samme navn. Trøje, bukser, pandebånd, buksetaske samt taljetaske indkluderes.

Find kostumet hos Partyking

skinsuit græskar kostume 360x450 - Orange kostumer til voksne

Skinsuit, græskar kostume

Sjov heldragt i orange med ansigt som et uhyggeligt græskar – perfekt til halloween. Kostumet består af heldragt og taske. 

Find kostumet hos Temashop

orange disko kostume til kvinder 424x450 - Orange kostumer til voksne

Diskodarling, Orange Bobler

Skøn disko kjole med bobler i fine farver. Klæd dig ud som diskodarling i denne flotte kjole med bobler og bliv klar til at indtage dansegulvet til 70’er temafesten med stil. Fuldend din udklædning med tilbehør og så er du parat til diskofesten.

Find kostumet hos Temashop

Orange dværg kostume 450x450 - Orange kostumer til voksne

Orange dværg kostume

Det er ganske få, der er lige så rige som de dværge, der graver i guldminer. Så vil du vise, hvem der er den rigeste af alle, skal du have fat i denne dragt. Den fungerer særligt godt til udklædningsfesten med et filmtema, så du skal blot vælge, om du vil være en Toker eller Kloker, og så er du klar til fest.
Kostumet omfatter en orange trøje, blå bukser, grøn hat og et sort bælte.

Find kostumet hos Partyking

orange astronaut kostume 420x450 - Orange kostumer til voksne

Orange Astronaut kostume

Bliv klar til udklædningsfest med denne seje orange dragt som forvandler dig om til en Astronaut! Kostumet består af en heldragt, så du er nemt klædt på.

Find kostumet hos Temashop

orange skinsuit 359x450 - Orange kostumer til voksne

Skinsuit, orange kostume

Find din sjove side frem, og hop i et af de farverige og festlige skinsuits, der er den helt nye tendens inden for udklædning og kostumer.

Find kostumet hos Temashop

LETPÅKLÆDT FANGE KOSTUME 450x450 - Orange kostumer til voksne

Letpåklædt fange kostume

Det kan blive varmt og svedigt når du er på flugt, så sørg for at blive klædt i noget mere luftigt end normalt. Som denne minimale fangedragt for eksempel!  Letpåklædt Fange Kostume indeholder en orange fangedragt i Borat-stil med teksten “Guilty” på forsiden. Inkluderet er også et par håndjern.

Find kostumet hos Partyking

Oppustelig orange blæksprutte kostume 450x450 - Orange kostumer til voksne

Oppustelig Blæksprutte og Havfrue Kostume

Åh nej, havfruen holdes fanget af den orange og onde blæksprutte! Lyder lidt som en film, eller? Nej, det lyder mere som vores supersjove kostume fra Bodysocks! Jaaa, nu kan du klæde dig ud som en havfrue der bliver holdt fanget af en blæksprutte. Ret skør dragt faktisk…
Oppustelig Blæksprutte og Havfrue Kostume er et rigtig sjovt kostume som er oppustelig og ligner en havfrue, som holdes fast af en blæksprutte. Kostumet er et “Carry Me” -kostume, hvilket betyder, at det ligner, at du bliver båret. Du står simpelthen i blækspruttens ben, men har din overkrop i havfruen.
Kostumet pustes konstant op via den batteridrevne ventilator som sidder bag på kostumet.

Find kostumet hos Partyking

Oppustelig Ridende Reje Kostume orange voksenkostume 450x450 - Orange kostumer til voksne

Oppustelig Ridende Reje Kostume

Er du også lidt underlig måske …? Så er dette dragten for dig! Forestil dig blot, hvad vennerne vil sige, når du kommer ridende ind på en reje…. Oppustelig Ridende Reje Kostume er en rigtig forunderlig dragt, som får det til at se ud som om, at du rider på en gigantisk reje (wtf…). Dragten er oppustelig og drives af en batteridrevet blæser bagpå, som holder kostumet oppustet hele aftenen.

Find kostumet hos Partyking

scooby doo vera kostume 450x450 - Orange kostumer til voksne

Scooby-doo Vera kostume

Scooby-Doo Vera-kostumet inkluderer en orange langærmet rullekrave og en rød nederdel med læg og elastisk talje. Der medfølger også en matchende Vera-paryk.

Find kostumet hos Partyking

orange drage kostume 450x450 - Orange kostumer til voksne

Orange drage kostume

Det sker fra tid til anden at man ser drager, men de er utroligt svære at se. De er nemlig skovgrønne med fyrreskovsfarvede striber så de smelter utrolig godt ind i skoven! Den drage der er lettest at se er den orange, men den er også yderst usædvanlig, så der er knapt nogen der har set sådan én.
Orange Drage Kostume er en helkropsdragt af orange filtstof. Den har en gul mave og orange hale samt øjne på hætten.

Find kostumet hos Partyking

Gulerod kostume til voksne 450x450 - Orange kostumer til voksne

Gulerod voksenkostume

Grønt er skønt, og alle ved at en gulerod om dagen holder optikeren væk. Gulerod Kostume inkluderer en orange dragt som i sit snit minder om gulerodens karakteristiske form. Som prikken over i’et medfølger der også en matchende gulerodshue.

Find kostumet hos Partyking

Hare Krishna Munk Kostume 450x450 - Orange kostumer til voksne

Hare Krishna Munk Kostume

Snyd selskabet til at tro at du er trådt ind i den åndelige gruppe Hare Krishna med en lang orange dragt. Du kommer til at ligne en af de kendte munke, og det bliver endnu bedre, hvis du klipper håret af eller bruger en gummimaske, hvis du ikke er klar til at gå hele vejen. Hare Krishna Munk Kostume består af en lang dragt i draperet orange stof. Fuldend gerne med en munkeparyk eller skaldet latexprotese for et endnu mere effektfuldt hindukostume.

Find kostumet hos Partyking

Kunne du lide udvalget af orange kostumer til voksne?

orange kostume til voksne orange voksenkostumer - Orange kostumer til voksne

SE OGSÅ: Lilla kostumer til voksne

SE OGSÅ: Gule kostumer til voksne

SE OGSÅ: Hvide kostumer til voksne

SE OGSÅ: Oppustelige halloween kostumer til voksne

Indlægget Orange kostumer til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Orange kostumer til voksne

error: Content is protected !!