Orange kostumer til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Er du inviteret til en temafest, hvor alle skal komme udklædt i orange? Vi har samlet det bedste udvalg af orange kostumer til voksne, så du bliver klar til fest.

Orange kostumer til voksne kan bruges til flere anledninger f.eks. sidste skoledag, karneval, orange temafest, halloween eller fastelavn.

Mange elsker den varme og glade orange farve. Tænk på Halloween og udskårne orange græskar med levende lys indeni. Orange er en farve mellem rød og gul. Farvens navn stammer oprindeligt fra appelsinen, der på latin hedder aurantius. Det engelske ord ‘orange’ er påvirket fra latins aurum, der betyder guld.

Hvis orange er din yndlingsfarve, så vil du typisk være en varm, optimistisk udadvendt og farverig person. Du er selvsikker og trives med menneskelig kontakt og sociale begivenheder. Du kan lide at feste og du er ofte festens midtpunkt. Med andre ord er orange den helt perfekte farve til dig der elsker sjov og ballade og derfor skal du også klædes i et flot orange kostume.

Vi har samlet det største udvalg af orange kostumer til voksne;

Orange fangedragt til voksne 361x450 - Orange kostumer til voksne

Orange Fangedragt kostume

Skal du være en undsluppen forbryder til den næste temafest? Med denne orange fangedragt kommer du til at ligne en hårdkogt kriminel, der er lige sluppet ud af fængslet. Ifør dig fangedragten og få et gennemført og praktisk kostume til udklædningsfesten, sidste skoledag eller karneval.

Den orange fangedragt er især kendt fra amerikanske fængsler. Traditionelle fangedragter havde striber, men de blev erstattet af de orange fangedragter i starten af 1900-tallet. Inden for de seneste år har den orange fangedragt opnået en særlig popularitet på grund af TV-serien “Orange is the New Black”.

Find kostumet hos Temashop

 

orange Dirndl kostume 336x450 - Orange kostumer til voksne

Elegant Dirndl, Orange forklæde

Skal oktoberfesten i år være noget særligt, så har vi denne skønne kjole klar til dig. Et meget elegant 3-delt sæt med: Sort kjole med yndige blomsterbroderier for og bag på nederdel, og på bærestykket metalspænder og kæde “bindebånd” og flot besætning i matchende orange i halsudskæringen. Der medfølger yndig hvid bluse med justerbar halsudskæring. Den matchende orange nederdel er ca. 60 cm lang.

Find kostumet hos Temashop

Orange diskodragt til kvinder 415x450 - Orange kostumer til voksne

70’er Diskodragt, Orange kostume

Skal du til 70’er fest? Så Ifør dig denne skønne diskodragt med orange rombermønster og drøm dig tilbage til 70’erne, der var fyldt med skønne diskohits.

Find kostumet hos Temashop

 

Fred flintstones orange kostume til voksne 422x450 - Orange kostumer til voksne

Fred Flintstone kostume

Bliv klædt ud som en rigtig hulemand som Fred Flintstone i denne dragt i orange og med sorte pletter og blåt slips. Sjovt hulemands kostume til fastelavn, karneval eller andre fantastiske udklædningsarrangementer.

Find kostumet hos Temashop

 

skinsuit græskar kostume 360x450 - Orange kostumer til voksne

Skinsuit, græskar kostume

Sjov heldragt i orange med ansigt som et uhyggeligt græskar – perfekt til halloween. Kostumet består af heldragt og taske. 

Find kostumet hos Temashop

 

orange disko kostume til kvinder 424x450 - Orange kostumer til voksne

Diskodarling, Orange Bobler

Skøn disko kjole med bobler i fine farver. Klæd dig ud som diskodarling i denne flotte kjole med bobler og bliv klar til at indtage dansegulvet til 70’er temafesten med stil. Fuldend din udklædning med tilbehør og så er du parat til diskofesten.

Find kostumet hos Temashop

 

orange astronaut kostume 420x450 - Orange kostumer til voksne

Orange Astronaut kostume

Bliv klar til udklædningsfest med denne seje orange dragt som forvandler dig om til en Astronaut! Kostumet består af en heldragt, så du er nemt klædt på.

Find kostumet hos Temashop

orange skinsuit 359x450 - Orange kostumer til voksne

Skinsuit, orange kostume

Find din sjove side frem, og hop i et af de farverige og festlige skinsuits, der er den helt nye tendens inden for udklædning og kostumer.

Find kostumet hos Temashop

 

 

Kunne du lide udvalget af orange kostumer til voksne?

orange kostume til voksne orange voksenkostumer - Orange kostumer til voksne

SE OGSÅ: Lilla kostumer til voksne

SE OGSÅ: Gule kostumer til voksne

SE OGSÅ: Hvide kostumer til voksne

SE OGSÅ: Oppustelige halloween kostumer til voksne

Indlægget Orange kostumer til voksne indeholder affiliatelinks

En mening om “Orange kostumer til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!