Gule kostumer til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Er du inviteret til en temafest, hvor alle skal komme udklædt i gult? Vi har samlet det bedste udvalg af gule kostumer til voksne, så du bliver klar til fest.

Gule kostumer til voksne kan bruges til flere anledninger f.eks. sidste skoledag, karneval, gul temafest eller fastelavn. 

Den gule farve opfattes af de fleste i vores kultur som optimistisk, varm og livsgivende. Farven gul tilhører de tre primære farver, som er gul, rød og blå. Indenfor maleri og trykning er disse farver de eneste tre farver, der ikke er blandet af andre farver. Alle andre farver kan blandes ud fra gul, rød og blå plus hvid og sort. Gul er den bedste farve til at skabe begejstring for livet og kan vække større tillid og optimisme og derfor er det også den perfekte farve til temafesten.

Vi har samlet det største udvalg af gule kostumer til voksne;

TELETUBBIES LAA LAA KOSTUME 450x450 - Gule kostumer til voksne

Gul Teletubbies kostume til voksne

En dag i Teletubbieland… Forvandl dig til Laa-Laa, den gule figur i Teletubbies. En sikker succes ved enhver udklædningsfest.
Teletubbies Laa-Laa-kostumet inkluderer en gul heldragt med tilhørende handsker og skobeskyttelse. Der sidder en sølvfarvet firkant på maven, og der er et rum til at indsætte en mave, hvis dette ønskes. Separat hovedstykke medfølger, også med store ører og en lige antenne på toppen af hovedet.

Find kostumet hos Partyking

gult clueless kostume til kvinder 363x450 - Gule kostumer til voksne

90’er Clueless Cher kostume

Bliv klædt ud som den 15 årige Cher fra filmen Clueless fra 90’erne. Cher har det ikke let med at være den mest populære og tjekkede pige på Beverly Hills High, men hun finder dog tid til uselviske projekter, som at forvandle en utjekket pige om til en absolut babe. Skal du klædes ud som en 90’er chick, så er dette Clueless Cher kostume lige noget for dig.
Bluse og vest er syet ud i et, og er i strækbart stof. Den flotte nederdel og jakke er besat med guldfarvede knapper.

Find kostumet hos Temashop

Badeand kostume til voksne 450x450 - Gule kostumer til voksne

Gul badeand kostume

Kostumet som badeand inkluderer et par lysegule bukser med tilhørende orange andefødder. Fødderne fastgøres med elastikker rundt om dine egne sko. Desuden indgår der en langærmet gul top og et matchende gult hovedstykke med orange næb og fastsatte solbriller og snorkel.

Find kostumet hos Partyking

Gul power rangers kostume 311x450 - Gule kostumer til voksne

Gul Power Rangers kostume til voksne

Power Rangers er kult – og retro. Med et Power Rangers kostume til voksne, er superhelten flyttet ind i familien og det kan bruges både til fest og leg, når der er andre superhelte på besøg. Kostumet består af en heldragt.

Find kostumet hos Temashop

Gul fangedragt til voksne 423x450 - Gule kostumer til voksne

Gul/sort fangedragt kostume

Klæd dig ud som en af Dalton brødrende fra Lucky Luke, i dette sjove stribede fangekostume! Kostumet består af bukser, bluse og hat.

Find kostumet hos Temashop

Banan kostume til voksne 450x450 - Gule kostumer til voksne

Banan kostume til voksne

Overrask børnene til festen ved at klæde dig ud som en banan. Det er et nemt kneb til at live enhver hverdagssituation op og gøre den ekstra spændende. Det er nemlig ikke alle børn der har oplevet at en banan står og skærer kage eller ordner fiskedammen. Mr Banana Kostume er som navnet antyder et banankostume med ansigt og uplejet skæg samt matchende bananhat.

Find kostumet hos Partyking

Breaking bad kostume til voksne 374x450 - Gule kostumer til voksne

Breaking Bad: Walter White kostume

Er du Breaking Bad fanatiker? Eller skal du bare i gang med at cooke crystalmeth? Hop i den helt rigtige og velkendte gule cookingsuit! Så er det op til dig, hvad du skal i gang med at koge – om det er småkager eller andre ting, det lader vi dig styre. Walther og Pinkman havde også den gule cookingsuit på, i den anmelderroste serie Breaking Bad. Det var bestemt ikke småkager de bagte! Tag dit Breaking bad kostume på til sidste skoledag, eller andre sjove udklædningslejligheder.

Find kostumet hos Temashop

daisy doll deluxe kostume 450x450 - Gule kostumer til voksne

Daisy doll kostume 

Dette er det sødeste kostume med et gult, skinnende korset og en nederdel, der kan blinke. Helt fantastisk! Alle lægger mærke til dig ved festen! Pakken indeholder et gult korset med skinnende sølvdetaljer og blomster, en tylnederdel, vinger samt en hårklemme i form af en stor blomst. Kjolen har LED-belysning med små pærer rundt omkring på nederdelen. En lille dåse med ON/OFF-knap sidder bagpå i en lomme.

Find kostumet hos Partyking

Grease gult sandy kostume 450x450 - Gule kostumer til voksne

Grease gult Sandy kostume

Vil du køre med “good-girl”-look’et til Grease-festen i stedet for den hardcore, er dette flotte  Grease Good Sandy Kostume et must! Men hvem ved, måske forvandles du trods alt til den hardcore Sandy frem mod de små nattetimer præcis ligesom i slutningen af filmen Grease. Grease Good Sandy Kostume inkluderer en hvid, kortærmet skjorte med “Grease” trykt ved det ene bryst, en gul skinnende nederdel og et hvidt bælte. Der medfølger også en gul cardigan og et gult diadem.

Find kostumet hos Partyking

ali g gul kostume 450x450 - Gule kostumer til voksne

Ali G kostume til voksne

Med sin overdrevne selvtillid og sin store lyst til sex kommer ingen i nærheden af smågangsteren Ali G (kendt fra film og TV). Ali-G-kostumet inkluderer en gul jakke, bukser og hue i PVC-materiale og med sorte detaljer.

Find kostumet hos Partyking

gul langærmet heldragt til kvinder 418x450 - Gule kostumer til voksne

Langærmet Heldragt, gul

Langærmet heldragt i naturfarver. Denne dragt kan bruges til mange forskellige formål – f.eks. under fastelavnskostumet hvis man ikke ønsker at vise det hele, eller du kan bruge det alene som udklædning, hvis du i stedet ønsker at vise formerne frem.

Find kostumet hos Temashop

morphsuit gul kostume 450x450 - Gule kostumer til voksne

Gul Morphsuit

Helfarvet morphsuit i farven gul. Morphsuitet består af en tight dragt, der holder en førsteklasses kvalitet. Dragten har en lynlås langs ryggen og op over bagsiden af hovedet. Masken sidder sammen med resten af dragten, og der kan ses igennem den (dog med begrænset udsyn). De små huller i stoffet gør det muligt at drikke alkohol (eller saft, hvis man ønsker det) med masken på. Lycra er et meget strækbart materiale, der kan strækkes op til seks gange den oprindelige længde.

Find kostumet hos Partyking

Tequilaflaske kostume gule kostumer til voksne 450x450 - Gule kostumer til voksne

Tequilaflaske kostume

Denne skønne dragt kan måske oven i købet skaffe dig et par ekstra shots, hvis du tager turen ud i nattelivet. Hvem siger nej til en levende Tequilaflaske? Måske tror de andre, at de har fået et par genstande for meget? Kostumet inkluderer en gul heldragt, der er formet som en flaske med ærmegab i siderne og en sombreroformet flasketop. Etiketten på forsiden lyder “El Tequila – I’ll Make You Happy” og lidt længere nede på etiketten finder du et billede af en slange med ordene “Dare to taste my worm”.

Find kostumet hos Partyking

Kill bill kostume 450x450 - Gule kostumer til voksne

Kill Bill kostume

Forvandl dig til den seje kvinde Beatrix Kiddo og gør dig klar til en blodig hævnturné i denne lækre udklædningsdragt! Kill Bill-kostumet inkluderer en guldfarvet heldragt med trykt motiv og en skøn, sort kant langs siderne af dragten. Ved taljen finder du et matchende, fastsyet bælte med metalknap samt en flot krave med knap.

Find kostumet hos Partyking

SAMMENSTØDSTEST DUKKE KOSTUME 450x450 - Gule kostumer til voksne

Sammenstødstest dukke kostume

Leder du efter noget unikt og anderledes indenfor kostumer? Så har du kigget rigtigt! Sammenstødstest Dukke Kostume indeholder en lysegul og sort helkropsoverall med vedlagte sikkerhedsforeskriftsmærker og en matchende maske med udskårne øjne og hul til munden.

Find kostumet hos Partyking

The mask kostume 450x450 - Gule kostumer til voksne

The mask kostume

The Mask-kostumet indeholder en solskingul jakke med en ekstra lang hale bagtil og et prikket stof på indersiden. Jakken har også en lomme på det venstre bryst med et snydelommetørklæde, der stikker ud.
Desuden indgår der en hvid skjorte, som fæstnes med velcro på indersiden af jakken, som hjælper med at holde den på plads. Der medfølger også et par matchende gule jakkesætsbukser med en bred elastisk talje. Sidst men ikke mindst medfølger der også en gul hat med sort bånd og fjer samt et prikket slips. Tilkøb en grøn ansigtsmaling og skab et komplet outfit.

Find kostumet hos Partyking

Happy clown kostume 450x450 - Gule kostumer til voksne

Happy Clown kostume

Findes der nogle søde børn her i selskabet? Denne sultne klovn spiser ikke kun hamburgere til frokost, men også børn! Happy Clown-kostumet inkluderer et heldækkende jumpsuit i en gul farve med hvid krave, stribede ærmer og orange detaljer. Tilkøb en cheeseburger fra nærmeste fastfoodkæde, så du opnår et komplet outfit. Bemærk, at paryk, handsker, kniv, sminke og sko ikke medfølger.

Find kostumet hos Partyking

Gul dværg kostume  450x450 - Gule kostumer til voksne

Gul dværg kostume

Gul Dværg Kostume inkluderer et par brune bukser og skoovertræk, en gul trøje og et brunt bælte med pengepung, en grøn struthat med øjenbryn og skæg.

Find kostumet hos Partyking

Highlander gul kostume 450x450 - Gule kostumer til voksne

Highlander gul kostume

Som den ægte skotte du er, kommer du naturligvis iklædt både kilt, sixpence, bæltetaske og skråbånd – alt i skotske tern. Dette kostume er som skabt til dig, der kan lide det skotske nationaltøj. Kostumet fås i en gul- og sortternet farve og inkluderer kilt, skråbånd, bælte, hat samt en bæltetaske.

Find kostumet hos Partyking

Ostekostume til voksne 450x450 - Gule kostumer til voksne

Ostekostume

Ostekostumet inkluderer en vatteret heldragt i form af et ostestykke med hul til armene, hovedet og benene. Dragten er gul og har runde farvede prikker på forsiden, hvilket skaber illusionen af
huller i osten.

Find kostumet hos Partyking

kylling kostume til voksne 450x450 - Gule kostumer til voksne

Kylling kostume 

Klæd dig ud som en kylling til den kommende kostumefest. Kyllingekostume er et kostume der skiller sig ud og forestiller en kylling. Den gule overall er forsynet med en hue som forestiller et kyllingehoved med røde øjne og rødt næb. Læggene er rød- og hvidstribet og ender i røde overtræk som dækker dine fødder.

Find det hos Partyking

Kunne du lide vores udvalg af gule kostumer til voksne?

gule kostumer - Gule kostumer til voksne

SE OGSÅ: Regnbue kostume til voksne

SE OGSÅ: Hvide kostumer til voksne

SE OGSÅ: Banan kostume til voksne

SE OGSÅ: Bien Maja kostume

Indlægget Gule kostumer til voksne indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!