Gule kostumer til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Er du inviteret til en temafest, hvor alle skal komme udklædt i gult? Vi har samlet det bedste udvalg af gule kostumer til voksne, så du bliver klar til fest.

Gule kostumer til voksne kan bruges til flere anledninger f.eks. sidste skoledag, karneval, gul temafest eller fastelavn. 

Den gule farve opfattes af de fleste i vores kultur som optimistisk, varm og livsgivende. Farven gul tilhører de tre primære farver, som er gul, rød og blå. Indenfor maleri og trykning er disse farver de eneste tre farver, der ikke er blandet af andre farver. Alle andre farver kan blandes ud fra gul, rød og blå plus hvid og sort. Gul er den bedste farve til at skabe begejstring for livet og kan vække større tillid og optimisme og derfor er det også den perfekte farve til temafesten.

Vi har samlet det største udvalg af gule kostumer til voksne;

 

gult clueless kostume til kvinder 363x450 - Gule kostumer til voksne

90’er Clueless Cher kostume

Bliv klædt ud som den 15 årige Cher fra filmen Clueless fra 90’erne. Cher har det ikke let med at være den mest populære og tjekkede pige på Beverly Hills High, men hun finder dog tid til uselviske projekter, som at forvandle en utjekket pige om til en absolut babe. Skal du klædes ud som en 90’er chick, så er dette Clueless Cher kostume lige noget for dig.
Bluse og vest er syet ud i et, og er i strækbart stof. Den flotte nederdel og jakke er besat med guldfarvede knapper.

Find kostumet hos Temashop

 

Gul fangedragt til voksne 423x450 - Gule kostumer til voksne

Gul/sort fangedragt kostume

Klæd dig ud som en af Dalton brødrende fra Lucky Luke, i dette sjove stribede fangekostume! Kostumet består af bukser, bluse og hat.

Find kostumet hos Temashop

 

Breaking bad kostume til voksne 374x450 - Gule kostumer til voksne

Breaking Bad: Walter White kostume

Er du Breaking Bad fanatiker? Eller skal du bare i gang med at cooke crystalmeth? Hop i den helt rigtige og velkendte gule cookingsuit! Så er det op til dig, hvad du skal i gang med at koge – om det er småkager eller andre ting, det lader vi dig styre. Walther og Pinkman havde også den gule cookingsuit på, i den anmelderroste serie Breaking Bad. Det var bestemt ikke småkager de bagte! Tag dit Breaking bad kostume på til sidste skoledag, eller andre sjove udklædningslejligheder.

Find kostumet hos Temashop

 

 

gul langærmet heldragt til kvinder 418x450 - Gule kostumer til voksne

Langærmet Heldragt, gul

Langærmet heldragt i naturfarver. Denne dragt kan bruges til mange forskellige formål – f.eks. under fastelavnskostumet hvis man ikke ønsker at vise det hele, eller du kan bruge det alene som udklædning, hvis du i stedet ønsker at vise formerne frem.

Find kostumet hos Temashop

 

Kunne du lide vores udvalg af gule kostumer til voksne?

gule kostumer - Gule kostumer til voksne

SE OGSÅ: Regnbue kostume til voksne

SE OGSÅ: Hvide kostumer til voksne

SE OGSÅ: Banan kostume til voksne

SE OGSÅ: Bien Maja kostume

Indlægget Gule kostumer til voksne indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!