Lego Ninjago kostume til børn

Har du et barn der er vild med Lego?

Så er et Lego Ninjago kostume til børn et oplagt kostume til fastelavn, den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

LEGO NINJAGO er et univers fyldt med historier, der både inspirerer til sjov rolleleg og kreativt byggeri. Et hold unge ninjaer kæmper mod de onde kræfter i dette populære LEGO tema, som er designet til børn, der elsker eventyr.

Ninjago blev i tidernes morgen skabt af den første spinjitzu-mester ved hjælp af de fire spinjitzu-våben: Kastestjernen af is, Ildsværdet, Jordskælvenes Le og Lynets Nunchakuer. Disse våben er så kraftige, at ingen kan klare deres sammenlagte kraft.

Da den første mester døde, svor hans to sønner, at de ville beskytte våbnene. Det kom til kamp mellem brødrene, da den ene af dem ville have alle våbnene for sig selv. Men han blev overmandet og forvist til Underverdenen. Nye ninjaer blev oplært i den ældgamle kampstil, Spinjitzu, hvilket gør at de kan spinne så hurtigt rundt om sig selv, at de udløser tornadoer. 

Ninjaerne bor i landet Ninjago, hvor de konstant må forsvare deres helligdomme mod Skelethæren, der bor i Underverdenen. I Ninjago-universet er heltene bedre og skurkene ondere end vanligt.

Lego Ninjago kostume til børn kan både bruges til fastelavn, fødselsdagen/temafesten med uhyggeligt tema og til mange timers leg derhjemme. Lego kostumerne findes i størrelserne small (4-6 år) og medium (7-8 år) samt large (10-12 år).

LEGO JAY BØRNEKOSTUME

LEGO JAY – Flot Lego Ninago kostume til børn

Jay er hurtig på alle måder, han er snakkesaglig og hurtigtænkende, men problemet er at han taler og handler først, og tænker bagefter. Føler du dig lidt som Jay? Så synes vi at dette er det ultimative kostume til dig!! LEGO Jay Børnekostume er et rigtigt heftigt kostume som får dig at ligne Jay fra Lego. Kostumet inkluderer en halvmaske hvilket betyder, at masken kun dækker ansigtet og ikke hele hovedet, en lang overdel, et par legohandsker. Kostumet er af vældig god kvalitet og bliver en succes til kostumefesten!

Find Lego kostume hos PartyKing

lego ninjago jay luksus udklædning

LEGO JAY luksus kostume til børn 

Som du sikkert allerede ved, så er Jay en vældig hurtig og dygtig ninja, men han plejer at handle først og tænke bagefter. Er du måske også sådan? I så fald, hvorfor så ikke klæde sig ud som legogutten Jay til næste kostumefest? Kostumet er ikke kun super cool, men det kommer også til at passe dig perfekt! LEGO Jay Deluxe Børnekostume er et rigtig luksuriøst kostume som får dit barn til at ligne legofiguren Jay. Kostumet er i deluxekvalitet og inkluderer en halvmaske hvilket betyder, at masken kun dækker ansigtet og ikke hele hovedet, et par bukser, en overdel og et par legohandsker. Kostumet passer lige så godt til halloweenfesten som til legofesten!

Find Lego kostume hos PartyKing

lego lloyd prestige kostume til børn lego ninjago børnekostume fastelavnskostume

LEGO Ninjago Lloyd Deluxe børnekostume

Lloyd er en meget intelligent og dygtig ninja, som har ofret hele sin barndom på at mestre kunsten. Lloyd er en meget stille men dygtig leder som fører gruppen til sejr. Lloyd er også søn til Garmadon og Misako. Er din favoritkarakter fra Lego Ninjago også Lloyd? Så er dette kostume som lavet til dig! LEGO Lloyd Prestige Børnekostume leveres som et komplet sæt og inkluderer en halvdækkende maske, en overdel, et par bukser og et par handsker i matchende look. Størrelserne fås i Small, Medium, Large og er fremstillet i polyester. Kostumet er en prestigedragt hvilket betyder, at den er i den højest mulige kvalitet. Et must til legofesten og kostumefesten.

Find Lego kostume hos PartyKing

lego ninjago cole kostume fastelavnskostume fra lego ninjago

LEGO Ninjago Cole fastelavnskostume

Hvis dit barn skal til sin første kostumefest, så synes vi at det er helt i orden at brillere med stil den allerførste gang! Hvorfor ikke klæde sig ud som Cole fra Lego? Ret cool at komme udklædt som ham den første gang. LEGO Cole Børnekostume Deluxe er et rigtig luksuriøst børnekostume som får dit barn til at ligne Cole fra Lego. Kostumet – som ikke bare flot – fås også i en deluxeversion og i en høj kvalitet. Der medfølger en halvmaske hvilket betyder at den kun dækker ansigtet og ikke hele hovedet. Der medfølger også et par handsker, en overdel samt et par matchende bukser. Kostumet er fremstillet i polyester.

Find Lego kostume hos PartyKing

lego ninjago kai kostume til børn

Kai fastelavnskostume til LEGO Ninjago fans

Kai er en stædig bandit som stræber efter retfærdighed. Kai har en vældig impulsiv personlighed med et iltert temperament som betyder, at han i princippet er ustoppelig. Genkender du dig selv i Kai? Så er dette kostume som skræddersyet til dig. LEGO Kai Børnekostume er et rigtig cool kostume som får dig til at ligne Kai fra Lego. Kostumet inkluderer en halvmaske hvilket betyder, at den kun dækker ansigtet og ikke hele hovedet, en rødsort overdel samt et par handsker.

Find kostumet hos Partyking

 

luksus ninjago kai børnekostume

Kai luksus udklædningstøj fra LEGO

Har du samme tapperhed som den impulsive legokarakter Kai? Så er dette kostume perfekt for dig! Ikke nok med at det er i en vældig luksuriøs kvalitet, det kommer også til at blive yderst populært til kostumefesten, med garanti! LEGO Kai Børnekostume Deluxe er et rigtig heftigt kostume som får dig til at ligne karakteren Kai fra Lego. 

Find kostumet hos Partyking

 

nya kostume lego ninjago pige kostume

Nya LEGO kostume til seje ninja piger

Nya, Kais lillesøster er en stærk pige med meget charme og god selvtillid. Nya er den eneste pige i gruppen, men hun er ikke en dårligere ninja! Når Nya ikke fimler med ninja-moves, elsker hun at komme på nye idéer og opfindelser. Er du også lidt som Nya? Så er dette kostume som skabt til dig! LEGO Nya Børnekostume Deluxe kommer i størrelserne Small, Medium, Large og er fremstillet i polyester. Kostumet kommer i deluxekvalitet og bliver et rigtig heftigt kostume at have på til halloween- eller nytårsfesten. Kostumet inkluderer en halvmaske hvilket betyder, at den kun dækker ansigtet og ikke hele hovedet, samt en overdel, et par bukser og et par handsker.

Find kostumet hos Partyking

 

zane kostume til børn lego zane udklædning til fastelavn

Zane LEGO Ninjago kostume til børn

Zane var en gang før i tiden den hvide ninja, men er på det seneste blevet en intelligent og kraftfuld nindroid, endda kendt som ninjarobot. Zane blev skabt af skaberen Dr Julien for at beskytte dem, som ikke kan beskytte sig selv. Zane er med andre ord en legokarakter at se op til, og nu kan du være Zane ved hjælp af dette virkelig flotte kostume! LEGO Zane Deluxe Børn Kostume er et rigtig flot kostume, som ligner lego-karakteren Zane fra Ninjago. Dragten indeholder en halvt dækkende maske, hvilket betyder, at den kun dækker ansigtet og ikke hele hovedet, en overdel, et par matchende bukser samt et par handsker. 

Find kostumet hos Partyking

 

 

LÆS OGSÅ: LEGO Halloween kostume til børn

LÆS OGSÅ: Ninja kostume til børn

Indlægget Lego Ninjago kostume tl børn indeholder affiliatelinks

 

 

pinit fg en rect red 28 - Lego Ninjago kostume til børn

3 meninger om “Lego Ninjago kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!