Lego Ninjago kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med Lego?

Så er et Lego Ninjago kostume til børn et oplagt kostume til fastelavn, den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

LEGO NINJAGO er et univers fyldt med historier, der både inspirerer til sjov rolleleg og kreativt byggeri. Et hold unge ninjaer kæmper mod de onde kræfter i dette populære LEGO tema, som er designet til børn, der elsker eventyr.

Ninjago blev i tidernes morgen skabt af den første spinjitzu-mester ved hjælp af de fire spinjitzu-våben: Kastestjernen af is, Ildsværdet, Jordskælvenes Le og Lynets Nunchakuer. Disse våben er så kraftige, at ingen kan klare deres sammenlagte kraft.

Da den første mester døde, svor hans to sønner, at de ville beskytte våbnene. Det kom til kamp mellem brødrene, da den ene af dem ville have alle våbnene for sig selv. Men han blev overmandet og forvist til Underverdenen. Nye ninjaer blev oplært i den ældgamle kampstil, Spinjitzu, hvilket gør at de kan spinne så hurtigt rundt om sig selv, at de udløser tornadoer. 

Ninjaerne bor i landet Ninjago, hvor de konstant må forsvare deres helligdomme mod Skelethæren, der bor i Underverdenen. I Ninjago-universet er heltene bedre og skurkene ondere end vanligt.

Lego Ninjago kostume til børn kan både bruges til fastelavn, fødselsdagen/temafesten med uhyggeligt tema og til mange timers leg derhjemme. Lego kostumerne findes i størrelserne small (4-6 år) og medium (7-8 år) samt large (10-12 år).

kai lega ninjago kostume til børn luksus fastelavnskostume til drenge lego fastelavnskostume

Luksus Kai LEGO Ninjago børnekostume

Super smart luksus kostume der ligner den seje Kai fra LEGOs Ninjago univers. Kostumet består af Bluse, Bukser, Kappe, Handsker og Halvmaske. Et oplagt kostume til ham der elsker LEGO Ninjago og som skal til temafest eller fastelavn. 

Find kostumet hos Temashop

 

LÆS OGSÅ: LEGO Halloween kostume til børn

LÆS OGSÅ: Ninja kostume til børn

Indlægget Lego Ninjago kostume tl børn indeholder affiliatelinks

 

 

3 meninger om “Lego Ninjago kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!