Beatles kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Elsker du også at synge med på de populære Beatles sange? Så er et et Beatles kostume til voksne det perfekte kostume til den næste temafest.

The Beatles kostume til voksne er oplagt som gruppe kostume til den kommende temafest.

The Beatles bestod af 4 medlemmer og havde deres storhedstid i årene 1963 – 1970 og stadig den dag idag er mange af deres sange populære.

“Let it be”, “Hey June”, “Come together”, “Yesterday” og “Yellow Submarine” er bare lidt af de hit som The Beatles udgav i 1960´erne.

The Beatles var en af de mest indflydelsesrige musikgrupper nogensinde. Udover at være en kommerciel kæmpesucces var gruppen også stilsættende, hvad angår design, markedsføring og musikalitet. Gruppen bestod af John Lennon, Paul McCartney, George Harrison og Ringo Starr, og blev dannet i Liverpool.

Gang på gang op igennem deres karriere satte gruppen nye rekorder for, hvad der var opnåeligt indenfor populærmusikken. Gruppen blev i starten betragtet som et teenagefænomen med vildt hår og skrigende fans. Deres turnéer blev temmelig kaotiske på grund af horder af fans som blokerede lufthavne og gader, når gruppen besøgte en by. 1963 til 1966, hvor gruppen stoppede sin turnévirksomhed, var højdepuntet i Beatlemania (Beatlegalskaben), som medierne døbte fænomenet.

En stor del af gruppens image var i de tidlige år: Frisuren, lædertøjet og de specielle støvler. Alle formet under deres ophold i Hamborg i 1962. Især det lange pagehår var en helt utrolig provokation i de tidlige 1960’ere.

The Beatles kostume er oplagt som gruppe kostume til f.eks. fastelavn, karneval, temafesten med musiktema:

Skærmbillede 2019 05 19 kl. 10.22.59 286x450 - Beatles kostume til voksne

The Beatles jakkesæt

Bliv en af legenderne fra The Beatles, og ifør dig dette ikoniske kostume, der er kendetegnet for de fantastiske fire. Gruppen bestod af fire drenge fra Liverpool, der fik sit musikalske gennembrud i starten af 1960’erne. Har du, hvad der skal til for at få pigerne til at skrige? Find din indre Paul McCartney, John Lennon, Ringo Starr eller George Harrison frem.

Find jakkesættet hos Temashop

beatles kostume 70erne temafest beatles udklædning gruppekostume

 

SE OGSÅ: Hippie kostume til mænd

SE OGSÅ: Hippie kostume til kvinder

SE OGSÅ: 1950erne kostume til voksne

SE OGSÅ: Elektronik kostume til voksne

SE OGSÅ: ABBA kostume til voksne

 

 

Indlægget The Beatles kostume til voksne indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!