Familien Addams kostume

Er du vild med familien Addams, enten de klassiske Addams familien fra 1990’erne eller den nyere animeret Familien Addams fra 2019?

Så er et familiens Addams kostume til hele familien, oplagt til halloween, 90’er festen, fastelavnsfesten eller til sidste skoledag.

Familien Addams filmene handler om den uhyggelige og meget sære familie, ved navn Addams. Den sære familie Addams lever i et stort uhyggeligt hus, hvor de dyrker livets sorte og okkulte sider. Familiens advokat Tully Alford hyrer en dobbeltgænger, der skal spille familiens længe forsvundne onkel Fester. Derved håber han at få fingrene i familieformuen, men familien Addams er ikke så nemme at narre.

I 2’eren fra 1993, som hedder “Det bli’r i familien Addams”, blomstrer kærligheden på Familien Addams’ spøgelsesslot og dette får uanede følger i form af en familieforøgelse. Gomez og Morticia er helt forgabte i deres nyeste familiemedlem, babyen Pubert, der er en ildsprudlende, moustache-prydet lille krabat. Amors pil har også ramt Onkel Fester i form af den nye barnepige Debbie. Hun har dog sine helt egne planer med hensyn til Fester. Planer, der absolut ikke levner ham et langt og lykkeligt liv.

Ny Addams animationsfilm

Animationsfilmen ’Familien Addams’ bringer rækken af populære karakterer til live med både humor, sjov og monsterballade. Den monstrøse familie består nemlig af diverse excentriske familiemedlemmer, der har det bedst i skyggen. Her finder man således bl.a. ægteparret Gomez og Morticia Addams, deres to børn Wednesday og Pusley, Gomez’ bror Onkel Fester, familiens butler – og ikke mindst det lille Frankenstein-lignende monster Lurch samt den levende hånd Thing. ’Familien Addams’ er baseret på en tegneseriestribe fra 1930’erne. Sidenhen er den umage familie blevet filmatiseret af flere omgange, både til tv, film og animation. Karaktererne bliver genfortolket af instruktøren bag bl.a. Shrek 2, Monsters vs Aliens og Sausage Party. 

 

morticia kostume familiens addams kostume til voksne

Mortica kostume til kvinder

Vil du ikke blot være uhyggelig til halloweenfesten, men også rigtig stilfuld? I dette slanke, sorte kostume bliver det legende let! De tentakel-lignende detaljer får dig til at se underlig nok ud til at passe ind til halloweenfesten, og hvis du desuden kompletterer outfittet med en heksehat, bliver du som skabt til årets uhyggeligste weekend! Morticia Kostume er en sort kjole med tentakler ved fødderne og håndleddene. Den er hekseagtig og ligner noget fra en tv-serie. Fås i damestørrelserne small og large. Bemærk venligst, at parykken ikke er inkluderet.

Find kostumet hos PartyKing

 

gomez addams gomes addams gomes adams kostume til voksne

Hr Addams kostume til mænd

Hvis du og din familie bor i et spøgelsesslot sammen med en gryntende butler og en krybende hånd, er denne udklædningsdragt måske lige noget for dig! Et fremragende udstyr, som også passer til Halloweenfesten, så du behøver ikke at skifte til noget andet. Perfekt!

Find kostumet hos Temashop

hr addams spøgelsesfilm kostume gomez addams kostume til voksne

Gomez Addams kostume til voksne

Gomez Addams Kostume inkluderer en tynd jakke/skjorte med lilla og sort lodret stribet design og en rød forsænket skjorte med sort butterfly. Til kostumet medfølger også et par matchende bukser med elastik i taljen og med lilla og sorte lodrette striber. Inkluderer: jakke med forsænket skjorte, butterfly og bukser. 

Find kostumet hos Temashop

franky kostume familien addams kostume til voksne frankenstein kostume til voksne

Franky kostume til voksne

Dette Frankenstein kostume er lavet til mænd. Det består af hovedbeklædning, jakke, krave med slips og bukser. Jakken er mørkegrå med to falske lommer. Den lukkes med 2 plastknapper på forsiden. Kraven bærer på et sort slips. Bukserne har samme farve som jakken. 
Frankenstein skræmmende stil fuldendes med hovedbeklædning, som forestiller firkantet kranie med skruer. Denne forklædning vil være perfekt til temafest om filmenkarakterere eller til Halloween!

Find kostumet hos Vegaoo

cousin it kostume til voksne - Familien Addams kostume

Cousin it spøgelse kostume

Kostumet til dig, som vil chokere familien med en behåret fætter, der netop er kommet på besøg. Dette outfit vil forandre dit udseende helt og holdent, da det skjuler såvel ansigt som krop. Sættet inkluderer en heldragt dækket med blonde lokker, en sort hat af bowlermodellen og et par sorte solbriller.

Find kostumet hos Partyking

wednesday kostume til voksne wednesday udklædning familien addams kostume

Wedneysday kostume til voksne

Dette Wednesday™ kostume til kvinder er under officiel Familien Adams™ licens. Udklædningen består af en kjole og et bælte (strømpebukser og kranie er ikke inkluderet). Den sorte kjole har hvide ærmeender og krave. Bæltet er lavet i skum, med bæltespænde i stof, fuldender dette kostume. Denne Wednesday-udklædning vil være perfekt til Halloween.

Find kostumet hos Vegaoo

 

wednesday kostume addams family kostume

Frøken Dyster kostume

Skolepigedragten består af en kjole (strømper og sko indgår ej. Den korte kjole er sort med hvid krave og hvide manchetter. På kraven er der en sort edderkop. Mørkerigets skolepige til Halloween festen. Perfekt hvis du skal klædes ud som Wednesday fra familien adams

Find kostumet hos Vegaoo

 

onkel fester kostume onkel fister kostume adams familie kostume

Onkel Fester – familien Addams kostume

Kostumet inkluderer en lang sort kjole med hætte, rebbælte og karaktermaske. Fås i størrelserne: Standard og X-Large. Dette er et officielt licenseret Familien Addams™-produkt.

Find kostumet hos Temashop

 

 

pusley addams kostume familien addams kostume drengen i fmilien addams

Pulsey kostume til børn

Denne forklædning er til dreng, den består af en T-shirt og korte bukser. T-shirt er hvid med sorte striber. Enden på ærmerne giver den revne virkning. Kortbukserne er sorte, de når ned til knæet. Dette kostume vil være perfekt til at spille rolle som drengen i den berømte familie Adams til Halloween!

Find kostumet hos Vegaoo

frankie kostume til børn familien addams kostume til børn franky kostume til børn

Franky børnekostume

Dette kostume af den uhyggelige Frankenstein er til børn. Det består af hovedbeklædning, jakke, krave med slips og bukser. Jakken er mørkegrå, den lukkes med 2 knapper.  Kraven forestiller en hvid skjorte krave med grå striber og et sort slips. Bukserne er også mørkegrå og matcher jakken. Hpvedbeklædningen hjælper dig med at bringe den skræmmende side til denne forklædning. Det repræsenterer hovedet på et monster og har en åbning for ansigtet og skruer på hver side. Denne forklædning vil være perfekt til temafest eller Halloween!

Find kostumet hos Vegaoo

 

LÆS OGSÅ: Frankenstein kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Frankenstein kostume til børn

LÆS OGSÅ: Frankenstein kostume til baby

LÆS OGSÅ: Monster kostume til børn

 

 

Indlægget Familien Addams kostume indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Familien Addams kostume

En mening om “Familien Addams kostume

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!