Bokser kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du helt vild med boksekampe? Så er et bokser kostume til voksne lige sagen, når du skal finde udklædning til fastelavn, temafesten eller sidste skoledag.

Boksning er en ældgammel nærkampssport. Men den har fået en moderne form, der i hovedtrækkende blev defineret af Markisen af Queensberry i året 1860 således: to modstandere udkæmper en dyst af begrænset varighed.

Boksekampe udkæmpes i en såkaldt ring, et podium begrænset af tre udspændte reb på alle fire sider. Boksning stiller store krav til kondition, styrke, eksplosivitet, udholdenhed, koordination, teknik mm. 

Måske er du gammel bokser, måske går du med en drøm om at bokse eller også er du bare en stor fan af boksning – uanset hvad så er et bokser kostume oplagt til den kommende udklædningsfest.

Et bokser kostume til voksne er et forholdsvist nemt kostume som typisk består af shorts, handsker og en kåbe. Da der ikke er meget varme i et bokser kostume, er det mest oplagt til temafester i de varmere måneder – måske det kunne være oplagt til årets festival?

Bokser kostumer findes både til mænd og kvinder:

bokser kostume til voksne 704x1024 - Bokser kostume til voksne

Bokser kostume til voksne

Har du altid haft en drengedrøm om at stå inde i bokseringen og gøre dig klar til kamp, så har du nu chancen for at lade dig forvandle om til en sand og frygtindgydende bokser i dette kostume.
Bokserkostumet er i blå og sort og er klar til dig, så du kan blive den sejeste bokserchampion.

Find kostumet hos Temashop

Feminint bokse kostume 643x1024 - Bokser kostume til voksne

Feminint bokse kostume

Hop i dette gennemførte kostume og bliv klar til kamp i bokseringen. Mændene vil med garanti tabe kæben, når de ser dig i dette flotte outfit. Kostumet indeholder top, shorts, jakke og boksehandsker.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2019 05 10 kl. 15.17.00 593x1024 - Bokser kostume til voksne

Bokse babe kostume

Bliv den frækkeste bokser i ringen i dette smarte bokse-kostume. Sættet består af små, sorte hotpants, sort mavebluse, lang jakke og selvfølgelig et par sorte boksehandsker.

Find kostumet hos Temashop

bokser verdensmester kostume boksebælte kostume boksebælte udklædning

Komplet bokser kostume til mænd

Ifør dig dette seje kostume og gør din indtræden i bokseringen, som verdensmester. Kostumet består af en kåbe med hætte, shorts, bælte and boksehandsker.

Find kostumet hos Temashop

Fandt du det helt rigtige bokser kostume til voksne?

bokser kostume til voksne kickbokser kostume til voksne sportskostume kampsport kostume

 

Læs også: Games of Thrones kostume til voksne

Læs også: Suicide Squad kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Ballerina kostume til mænd og kvinder

LÆS OGSÅ: Familien Addams kostumer til hele familien

Indlægget Bokser kostume til voksne indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!