Suicide squad kostume til voksne

Er du vild med Suicide Squad eller skal du til horror eller actionfilms temafest, til sidste skoledag eller halloween? Så kunne et Suicide Squad kostume til voksne, være et oplagt kostume. Bliv inspireret af det udvalg der findes af Suicide Squad inspireret kostumer, vi har fundet frem til dig.

Først et par generelle ord om filmen, hvis du er en af dem der ikke har set den. Actionfilmen ‘Suicide Squad’ er baseret på tegneserien af same navn, der indeholder nogle af Batmans værste modstandere. Forlægget, der er udgivet af DC Comics, så første gang dagens lys i 1959, men fik en opdatering i 1987, hvor flere af holdets nuværende medlemmer blev tilføjet. I ‘Suicide Squad’ står sikkerhedschefen Amanda Waller med et voldsomt problem, da et ondskabsfuldt væsen truer. Derfor har hun kun ét valg: At samle verdens mest frygtede superskurke, armere dem med militærets vildeste våben og sende dem efter fjenden. Men planen er naturligvis forbundet med stor risiko, og Rick Flag, Harley Quinn, Deadshot, Killer Croc, Katana, Captain Boomerang, El Diablo og Enchantress er så langt fra de oplagte verdensfrelsere, som man kunne forestille sig.

Filmen er fra 2016 med Will Smith på rollelisten, sammen med Jared Leto og Margot Robbie. Det siges at der kommer en Suicide Squad 2 i 2021. Det venter vi spændt på! 

Se med nedenfor, hvor vi giver dig overblik over de flotteste og bedste Suicide Squad kostumer, til hver festlig lejlighed.  

 

harley quinn suicide squad kostume til kvinder kostume til voksne

Hatley Quinn kostume til kvinder

Ingen har misset succesfiguren Harley Quinn som blev et navn på alles læber efter at have været en af karaktererne i filmen Suicide Squad. Tidligere var Harley Quinn at finde i de animerede Batman-serier. Harley Quinn er en kvindelig variant af Jokeren, og nu har du mulighed for at klæde dig ud som hende med dette cool og prisvenlige Harley Quinn Kostume Budget. 

Find Harley Quinn kostume til voksne hos PartyKing

 

suicide squad harley quinn catsuit

En cool heldragt, catsuit, som passer perfekt når du skal klæde dig ud til en udklædningsfest eller til halloween. Den ukendte Harley Quinn er doktoren som blev forelsket i Jokeren og nu tilhører den onde side. Hop i dragten, men vær forsigtig – alt kan ske!

Find Harley Quinn kostume til voksne hos PartyKing

 

suicide squad harley quinn kostume

Suicide Squad kostume til kvinder

Man kan aldrig vide, om der gemmer sig en superskurk bag denne facade. Hun ser jo ud som en helt uskyldig partytøs! Men vent bare til, hun får fat i et baseballbat, og resten fra superskurkebanden Suicide Squad dukker op… Vores Suicide Squad Harley Quinn Kostume inkluderer en lækker jakke i en kort model med teksten “Property of Joker”. Jakken har en satinfinish, hvor en halvdel er blå, mens den anden er rød. Modellen har lækre guldfarvede pyntedetaljer og røde manchetter. Der medfølger endda en fastsat lysegrå og rød trøje med teksten ”Daddy’s Lil Monster”. Derudover medfølger der også et par blå og røde korte shorts med skinnende pailletter, et sort enkelt bælte med guldnitter og spænde i stof med velcro. Der medfølger endvidere et par sorte netstrømpebukser med små masker, der giver dig det komplette Harley Quinn-look. Battet kan købes som tilbehør, ligeledes hos PartyKing. 

Find Harley Quinn kostume til voksne hos PartyKing

 

suicide squad kostume til voksne

Suicide Squad Harley Quinn kostume til voksne

Tilslut dig Suicide Squad! Kostumet, der forestiller Harley Quinn er officielt licenseret af Suicide Squad. Det består af en jakke med top, shorts, bælte og et par strømpebukser (paryk og sko medfølger ikke). Jakken er i satinskinnende stof i rødt og blåt med guldfarvede kantbånd. Toppen er fastsyet i jakken og har påtrykt teksten “Daddy’s Lil Monster”. Der er også tekst på ryggen. De korte shorts er røde og blå, og stoffet har påsat pailletter. Bæltet er af imiteret læder, har farvede nitter og lukkes med velcro. Til kostumet hører også et par netstrømper. I denne udklædning er du klar til at sprede skræk sammen med Jokeren.

Find Harley Quinn kostume til voksne hos Vegaoo

 

 

suicide squad misfit hipster

Suicide Squad kostume til voksne

Hvis du allerede føler dig lidt anderledes angående din tøjstil, kan du lige så godt gå vildt og crazy til den med dette Harley Quinn Misfit-kostume. Du farer givetvis snart rundt i gaderne med en hel trup af gale misfits! Dette kostume består af en kort trøje, som er hvid og og rød med teksten “#JokesOnYou”, som er trykt på brystet, samt et par skinnende leggings i en rød og blå farve. Derudover indgår der et par blå clipsseler, et par sorte falske briller og et matchende kravehalsbånd. Der indgår også et par fingerløse handsker, en i blå og en i rød.

Find Harley Quinn kostume til voksne hos PartyKing

 

suicide squad harley quinn kostume til voksne

 

deadshot suicide squad kostume til voksne

Deadshot luksus kostume

Dette Deadshot-kostume til voksne er officielt licenseret af Suicide Squad™. Det består af en overdel, et par bukser og en hætte (sko er ikke inkluderet). Overdelen er rød og sort. Den er polstret, og dekoreret med et tryk, der forestiller Deadshots rustning. Bukserne er sorte og røde, og har elastik i taljen. De er polstret ved knæene. Hætten er grå og elastisk, og er udstyret met et sigtekikkert foran venstre øje. Ifør dig dette kostume til temafesten, og vær den farlige Deadshot fra Suicide Squad™ for en aften!

Find Deadshot kostume til voksne hos Vegaoo

 

deadshot suicide squad kostume til mænd

Deadshot budget kostume

Dette kostume som Deadshot™ er til voksne og er officielt licenseret af Suicide Squad™. Den består af en overdel og en hætte (bukser medfølger ikke). Overdelen, som let tages på over hovedet og som er uden lynlås, har både foran og bagved print forestillende Deadshots udklædning. Hætten er hvid og grå og har en gummidel over venstre øje, der er præcis ligesom den, der bæres af eliteskytter når de skal sigte efter sit mål. Dette kostume er en perfekt måde at blive forvandlet til den kendte skytte fra Suicide Squad.

Find Deadshot kostume til voksne hos Vegaoo

 

jokeren suicide squad kostume til mænd

Jokeren kostume til voksne

Kostumet, der forestiller Joker er officielt licenseret af Suicide Squad. Kostumet består af en lang frakke (paryk, bukser og sko medfølger ikke). Frakkens stof er skinnende lilla og har fiskeskælsmotiv. Stoffet foran på frakken viser Jokerens tatoverede brystkasse og hans store, tykke halskæder. Kostumetlukkes i ryggen med velcro. En perfekt dragt til den, som vil sprede skræk sammen med Harley Quinn.

Find Jokeren kostume til voksne hos Vegaoo

 

jokeren suicide squad kostume til mænd lego kostume

Jokeren LEGO kostume til voksne

Bring din indre Joker frem! Dette Joker kostumer er under officiel licens af LEGO® og består af en maske, en overdel, et par bukser og et par handsker. Denne maske er rund i hvid med grønt hår og et uhyggeligt ansigt som forestiller Jokeren fra Lego Batman. Handskerne er hvide og formet som lego hænder. Overdelen er med lange ærmer og er fyldt med blød mousse. Overdelen forestiller en lilla jakke og vest med en gul skjorte og grønt slips. Bukserne er ligeledes lilla og er med til at fuldende dette kostume. 

Find Jokeren kostume til voksne hos Vegaoo

jokeren suicide squad kostume til kvinder

Jokeren kostume til kvinder

Den kvindelige joker er ikke som man tror hun skal være … har man tidligere mødt hende, ved man at hun er utrolig charmerende og en skønhed som let kan påvirke ens beslutninger! Spørg bare Jokeren i Suicide Squad? Uha, hvor hun kunne forvirre hans beslutninger nemt! Føler du at du har mange ligheder med Mrs. Joker? Så har du fundet dit kostume! Kvindelig Joker Kostume er et utrolig sejt kostume som efterligner den kvindelige joker med lillastribede bukser og dertilhørende jakke. Der medfølger endda en skjorte i grøn farve, en gul vest samt lilla handsker. Det eneste du behøver at tænke mere over, er sminke- og parykvalg!!

Find Jokeren kostume til kvinder hos PartyKing

 

katana suicide squad kostume til kvinder

Katana kostume – Suicide Squad kostume til kvinder

Bliv som Katana! Dette Katana kostume til kvinder er under officiel licens af Suicide Squad™ og består af en maske og en jakke med skjorte (bukser og sko er ikke inklusiv). Dette kostume hjælper dig med at forvandles til den seje heltinde Katana. Denne jakke er sort med læderlook og motiver i forskellige farver. Jakken har en hvid bluse påsat. Halvmasken er hvid og har et stort rødt mærke på den ene side. Denne makse holdes let på ved hjælp af en elastik. Perfekt kostume til at klædes ud til Halloween eller en superheltefest. 

Find Katana kostume til voksne hos Vegaoo

killer croc suicide squad udklædning maske

Killer Croc – Suicide Squad udklædning

Denne Killer Croc™-udklædning til voksne er den officielle fra Suicide Squad™. Den består af overdel og maske (bandage, bukser og sko medfølger ikke). Overdelen har tryk af Killer Crocs reptilskindsjakke med en sort hættetrøje under på for- og bagside. Ved kraven er fastsyet en brun hætte i et velour-lignende stof. Overdelen tages let af og på uden lynlås. Masken i gummi forestiller Killer Crocs ansigt og dækker kun forsiden af hovedet med åbninger til øjne, næse, mund og ører. Den holdes på plads af et bånd med velcrolukning. Den perfekte dragt til dig, der vil være en del af Suicide Squad til næste udklædningsfest.

Find Killer Croc kostume til voksne hos Vegaoo

 

 

killer croc suicide squad udklædning

Killer Croc kostume

Dette Killer Croc – Suicide Squad ™-kostume til voksne består af en maske, en jakke og to bandager til hænderne (bukser og sko er ikke inkluderet). Jakken har en lynlås på forsiden, og stoffet er dekoreret med et krybdyrsprint. Der er fastsyet en brun hættetrøje, i et velourlignende materiale, i selve jakken. Gummimasken ligner Killer Crocs ansigt, og har huller til øjne, næse og ører. Masken sættes fast ved hjælp af elastikker, og dækker kun ansigtet. Bandagerne, til hænderne, fuldender kostumet. Dette kostume er perfekt til halloween eller en film-temafest.

Find Killer Croc kostume til voksne hos Vegaoo

 

LÆS OGSÅ: Batman kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Avengers kostume til voksne

Indlægget Suicide squad kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Suicide squad kostume til voksne

error: Content is protected !!