Batman kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med Batman, så er et Batman kostume til voksne da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til en aktionhelte temafest. 

Batman (først kendt som The Bat-Man direkte oversat Flagermusmanden) er en amerikansk tegneserie-figur skabt af tegneren Bob Kane og forfatteren Bill Finger.

Batman hører hjemme i det amerikanske superhelte-univers fra forlaget DC Comics, omend han rent faktisk ingen superkræfter har selv. I stedet er han veludstyret med den nyeste teknologi, som han selv finansierer.

Bruce Wayne er superhelten Batmans hemmelige identitet, en milliardær fabrikant, playboy og filantrop. Som barn var han vidne til mordet på sine egne forældre, og det var dette som førte Bruce til at træne sig selv til perfektion, både fysisk og intellektuelt, iføre sig et flagermus-lignende kostume, og bekæmpe kriminalitet.

Batman er kendetegnet ved hans sort dragt med kappe, en del af ansigtet er dækket af maske.

Et Batman kostume til voksne er oplagt til både fastelavn, udklædning til temafesten eller hvis lørdag aften skal være lidt mere festlig end normalt. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Batman kostume til voksne:

justice league batman voksenkostume 450x450 - Batman kostume til voksne

Justice League Batman kostume

Gør dig klar til et historisk superhero battle mod Superman iklædt dette seje Justice League Batman Kostume! Justice League Batman kostume inkluderer en detaljerig Batman-dragt i sort og gråt med falske muskler og Batmans logo på brystet i 3D-effekt. Der indgår også en sort kappe og en sort Batman-maske.

Find kostumet hos Partykingbatman kostume 450x450 - Batman kostume til voksne

Batman kostume til voksne

Nu kan den mest generte superhelt af dem alle for alvorlig skjule sin identitet med denne Second Skin-version af Batman. Second Skin Batman-kostumet inkluderer en grå/sort kropsstrømpe med gult
bælte, Batmans logo på brystet og en sort kappe. Hætten kan tages af, hvis du vil spise eller drikke (hvilket selv Batman må gøre i ny og næ).

Find det hos Partyking

batman dark knight kostume til mænd batman udklædnind sort kostume til voksne

Dark Knight kostume til voksne

Batman Dark Knight kostumet indeholder en sort / grå dragt med Batman logoet trykt på brystet. Nederst er overtrækssko der giver et indtryk af Batmans sko. Ryggen, der er   delvist åben, er dækket af en sort kappe som bindes rundt om halsen. Der er også inkluderet et gult bælte og en karakteristisk sort maske.

Find kostumet hos PartyKing

 

batman arkham kostume til voksne arkham voksenkostume arkham batman dragt udklædning til mænd

Batman Arkham kostume til mænd

Elsker du at spille computerspil, og er Batman din personlige favorit blandt superheltene, er du surfet ind på det helt rigtige kostume! Denne flotte dragt er nemlig hentet direkte fra den populære spilserie “Batman: Arkham”. Via dette behagelige jumpsuit med flotte detaljer, den flagrende kappe og de typiske Batmanører på plads kommer du med garanti til at brillere ved udklædningsfesten!

Find kostumet hos PartyKing

 

batman brave-and bold kostume med muskler blå batman kostume til voksne

Batman Brave & Bold kostume til voksne

Batman Brave and Bold med Muskler Dragt er et outfit baseret på Batmans outfit i den tegnede TV-serie “Batman The Brave and Bold”, hvor Batman slår sig sammen med nogle andre superhelte for at bekæmpe kriminelle i Gotham City. Batman Brave and Bold med Muskler Dragt indeholder en to-tonet blå heldragt med polstrede brystmuskler og Batman-logo trykt på brystet. Desuden medfølger en lang, blå kappe og en karakteristisk Batman-maske i PVC-materiale. Sidst men ikke mindst får du et gult værktøjsbælte og et par blå skoovertræk.

Find kostumet hos PartyKing

 

opposuits batman jakkesæt til voksne sort jakkesæt tegnefilm jakkesæt cartoons jakkesæt

Batman jakkesæt

Når Batman vil være lidt ekstra fin, smider han flagermusudstyret og hopper i sit fantastisk stilige Opposuit, specielt designet til hans ære. Her har vi den til hverdagsbrug! Dette jakkesæt får dig virkelig til at skille dig ud fra mængden af jakkedrenge, og det passer fremragende til en hvid eller sort skjorte. OppoSuits er den diametrale modsætning til de almindelige jakkesæt (bortset fra kvalitet og pasform), og de forskellige jakkesætmodeller byder på sjove, usædvanlige mønstre samt farver i et gennemtænkt design. Takket være stoffets høje kvalitet kan du benytte dit Opposuit om og om igen, uden at det mister sin pasform.

Find kostumet hos PartyKing

 

luksus batman kostume batman deluxe udklædning superhelt luksus kostume til voksne sort luksus kostume

LUKSUS LUKSUS Batman DELUXE kostume

Man tror måske, at der kun findes én Batman. Men spørg lige Michael Keaton, Val Kilmer eller Christian Bale. Der findes jo op til flere! Og hvad skulle derfor forhindre dig i at være Batman for en aften? Tag chancen og forvandl dig til en eksklusiv Batman med denne superdragt! Det oplagte valg for dig, som er på udkig efter kvalitet. Batman-kostumet inkluderer en veldetaljeret overdel med muskler og matchende underdel, solidt bælte i gult vintagelook samt matchende sorte handsker og cool detaljer. Der medfølger også en lang sort kappe i et lidt kraftigere materiale, som fastgøres rundt om halsen, et par flotte skoovertræk i imiteret læder og endelig Batmans karakteristiske sorte maske. Masken er af latex og har et autentisk look. Og ja, kostumet er måske ikke det billigste, men det er gennemført detaljeret og holder en høj kvalitet og kan derfor ikke sammenlignes med billigere kostumer.

Find kostumet hos PartyKing

 

 

Skærmbillede 2018 01 18 kl. 00.11.08 725x1024 - Batman kostume til voksne

Batwoman kostume

Drøn af sted i batmobilen og bliv Batmans kvindelige udgave. Hop i dette flotte og gennemførte kostume, der forvandler dig til en kvindelig actionhelt.

Find Batwoman kostume hos Temashop

Skærmbillede 2018 01 18 kl. 00.13.01 767x1024 - Batman kostume til voksne

Batgirl kostume

Med dette flotte kostume er du klar til at vise Batman hvem det er der har styr på Gotham City.

Find Batgirl kostume hos Temashop

 

batman kostume til voksne robin kostume voksen

Robin kostume til voksne

Du er batmans trofaste hjælper – og springer frygtløst ud i enhver udfordring! Bekæmp forbryderne og red Gotham City i dette flotte skinsuit! Kostumet indeholder heldragt, støvleovertræk, kappe, maske og bælte. 

Find Robin kostumet hos Temashop

 

batman kostume til voksne robin udklædning karneval superheltekostume

Robin luksus kostume til rigtige superhelte

Spring i action og team op med Batman som en genial duo. Hjælp Batman med at redde dagen. Kostumet indeholder heldragt, sko-overtræk, maske, bælte og kappe. 

Find det lækre Robin kostume hos Temashop

 

batman kostume til voksne robin kvinde karneval kostume

Kvindelig Robin kostume

Et oplagt kostume til årets karneval! Vil du også være Batmans tro følgesvend – en kvindelig superhelt? Så er Robin kostumet til kvinder genialt. Kostumet består af kjole, kappe, maske, handsker og bælte. 

Find kostumet hos Temashop

 

Fandt du det helt rigtige Batman kostume til voksne?

batman kostume til voksne superhelt kostume superhelte kostume til voksne sort kostume til voksne batman luksus kostume

 

LÆS OGSÅ: Batman kostume til børn

LÆS OGSÅ: Superman kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Avengers kostume til voksne

Indlægget Batman kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Batman kostume til voksne

error: Content is protected !!