Batman kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med Batman, så er et Batman kostume til voksne da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til en aktionhelte temafest. 

Batman (først kendt som The Bat-Man direkte oversat Flagermusmanden) er en amerikansk tegneserie-figur skabt af tegneren Bob Kane og forfatteren Bill Finger.

Batman hører hjemme i det amerikanske superhelte-univers fra forlaget DC Comics, omend han rent faktisk ingen superkræfter har selv. I stedet er han veludstyret med den nyeste teknologi, som han selv finansierer.

Bruce Wayne er superhelten Batmans hemmelige identitet, en milliardær fabrikant, playboy og filantrop. Som barn var han vidne til mordet på sine egne forældre, og det var dette som førte Bruce til at træne sig selv til perfektion, både fysisk og intellektuelt, iføre sig et flagermus-lignende kostume, og bekæmpe kriminalitet.

Batman er kendetegnet ved hans sort dragt med kappe, en del af ansigtet er dækket af maske.

Et Batman kostume til voksne er oplagt til både fastelavn, udklædning til temafesten eller hvis lørdag aften skal være lidt mere festlig end normalt. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Batman kostume til voksne:

batman kostume til voksne the dark rises udklædning fastelavnskostume til voksne

Batman – The Dark Rises – sejt Batman kostume til voksne

Er du en Bruce Wayne i forklædning? Så er du både en Playboy, en millionær og en superhelt! Ikke dårligt! Kostumet er komplet med heldragt, skocovers. kappe, bælte og maske. Så er du klar til fastelavn, halloween eller til temafesten. 

Find kostumet hos Temashop

 

dark knight kostume batman udklædning til voksne sort kostume til voksne sort udklædning mand superhelt kostume voksenkostume superhelte kostumefest

Superhelten Batman kostume til mænd

Er du på vej til Gotham City? Så overvej lige at smide dette Batman i kurven inden du tager afsted. Dette er nemlig et komplet batman kostume med haldragt, maste, kappe og bælte. Nu er du klar til at bekæmpe skurke!

Find kostumet hos Temashop

 

luksus batman kostume til voksne original udklædning batman collectors edition

Collectors Edition Batman kostume

Går du aldrig på kompromi med kvaliteten? Og ønsker du det mest originale og virkeligheds-tro kostume? Dette er Collectors Edition af Batman kostumet hvor publikum er sikker på at det er den rigtige superhelt der er kommet til kostumefesten.

Find kostumet hos Temashop

 

Skærmbillede 2018 01 18 kl. 00.11.08 725x1024 - Batman kostume til voksne

Batwoman kostume

Drøn af sted i batmobilen og bliv Batmans kvindelige udgave. Hop i dette flotte og gennemførte kostume, der forvandler dig til en kvindelig actionhelt.

Find Batwoman kostume hos Temashop

Skærmbillede 2018 01 18 kl. 00.13.01 767x1024 - Batman kostume til voksne

Batgirl kostume

Med dette flotte kostume er du klar til at vise Batman hvem det er der har styr på Gotham City.

Find Batgirl kostume hos Temashop

 

batman kostume til voksne robin kostume voksen

Robin kostume til voksne

Du er batmans trofaste hjælper – og springer frygtløst ud i enhver udfordring! Bekæmp forbryderne og red Gotham City i dette flotte skinsuit! Kostumet indeholder heldragt, støvleovertræk, kappe, maske og bælte. 

Find Robin kostumet hos Temashop

 

 

Fandt du det helt rigtige Batman kostume til voksne?

batman kostume til voksne superhelt kostume superhelte kostume til voksne sort kostume til voksne batman luksus kostume

 

LÆS OGSÅ: Batman kostume til børn

LÆS OGSÅ: Superman kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Avengers kostume til voksne

Indlægget Batman kostume til voksne indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!