Stewardesse kostume – ready for take off?

Har du en drøm om at være stewardesse i virkeligheden eller bare til sidste skoledag, fastelavn eller karneval? Så læs med her, hvor vi giver dig overblikket over de mulige stewardesse kostume til voksne, du har at vælge imellem. 

De fleste elsker helte både i form af de kendte helte fra film og tegneserier såsom, Batman, Superman, og Avengers. Men også hverdagens helte såsom politibetjent, læger, brandmand og andre jobs med fede uniformer, fascinerer mange, som ser op til disse og måske en dag drømmer om at blive som dem.

 

Både piloter og stewardesser har nogle fine uniformer. Stewardesse kostume til voksne fås selvfølgelig både til mænd og kvinder (selvom det er lidt en steotyp branchen, hvor det er kvinderne i stewardesse uniformen).

stewardesse kostume til voksne stewardesse uniform udklædning pige sidste skoledag udklædning karnevalskostume

Stewardesse kostume

Hop i kostumet som stewardesse i fin klassisk uniform og høje hæle. Når festen er i gang er det frem med spiritus i miniflaskerne og stewardesse smilet. Øv dig i sikkerhedsreglerne og bliv festens midtpunkt. Kostumet indeholder “kjole” og hat. Find de flotte stilletter frem og du er festklar.

Find klassisk stewardesse kostume hos Temashop 

stewardesse kostume til voksne sidste skoledag kostume

Smuk Stewardesse uniform 

Klar til take off! Den næste destination bliver årets mest festlige og flyvende udklædningsfest! I dette smukke stewardesse kostume er du klædt på til at flirte med piloterne! Har du altid drømt om at flyve af sted og få luft under vingerne? Nu kan du udleve drømmen. Hop i denne flotte uniform, der forvandler dig til en 1. klasses stewardesse. Kostumet er sjovt til karneval og sidste skoledag. Stewardesse uniformen består af jakke,  nederdel, hat og handsker. Et oplagt sidste skoledags outfit. Find et par übercool stiletter i skabet og du er klar til de højeste luftlag.

Find stewardesse uniformen hos Temashop

 

stewardesse kostume til voksne stewardesse uniform udklædning pige sidste skoledag udklædning karnevalskostume rød stewardesse

Rød stewardesse uniform til kvinder

Ready for take off? Bliv klædt ud som en smuk stewardesse i dette smarte og klassiske kostume til kvinder. Skal du toppe festen, med denne flotte uniform? Så få det autentiske stewardesse look her i en flot rød uniform med gulddetaljer. Kostumet indeholder jakke, nederdel, tørklæde og hat. Find en par nylonstrømper og et par stiletter frem og du er rejseklar. 

Find stewardesse kostumet hos Temashop

 

stewardesse kostume til voksne stewardesse uniform udklædning pige sidste skoledag udklædning karnevalskostumet

Kvindelig stewardesse – Kostume til kvinder

Smukt stewardesse kostume i navy blå med fine guldbånd-detaljer på jakke og sødt tørklæde med små flyvere på. Har du altid drømt om at være en stewardesse, og være den autoritære i højderne, så kan du komme lidt tættere på drømmen med dette flotte kostume.

Find kostumet hos Temashop

 

stewardesse kostume til voksne sidste skoledag kostume blå og rød

Skønt stewardesse kostume

Klæd dig ud som henrivende stewardesse i dette smukke kostume. Kjolen er i blå med rødt bånd og fine guld og røde detaljer. Har du altid drømt om at være stewardesse, så har du muligheden nu!

Find kostumet hos Temashop

 

frækt stewardesse kostume til voksne sexet stewardesse kostume udklædning sidste skoledag

Frækt stewardesse kostume

Stewardesser ser altid så elegante ud i deres små uniformer, ligesom de har en behagelig fremtoning. Med denne dragt kan du også komme til at ligne den slags personale, der arbejder højt over landjorden. Dragten er rigtig flot og kommer til at passe perfekt til næste udklædningsfest. Kostumet er både smukt og farvestrålende. Kjolen er blå med gyldne og hvide detaljer, og der medfølger en blå og gylden hat samt et rødt tørklæde.  

Find kostumet hos PartyKing

 

2 verdenskrig stewardesse kostume ww2 kostume til kvinder

Anden verdenskrig Stewardesse / Retro stewardesse kostume

Når man skal til udklædningsfest, er der to forskellige stilarter, man kan gå efter: Det “sjove” kostume og det “flotte” kostume. Hvis du er træt af altid at bære et sjovt kostume, kan denne elegante dragt være lige noget for dig. Hvis du lærer nogle af flykommandoerne, vil du give et indtryk af, at du er en ægte stewardesse. Kostumet fås i størrelserne Small og Medium. Det består af en blå nederdel og jakke. Sko og skjorte følger ikke med. Brug det til en udklædningsfest eller en fest med et 40’er-tema.

Find kostumet hos PartyKing

 

stewardesse kostume til voksne sidste skoledag kostume par kostume til voksne

Par kostume – stewardesse og pilot kostumer

Kostume Stewadesse blå til kvinder: Dette stewardessekostume til kvinder består af en nederdel og en jakke med en falsk skjorte, en hat og et tørklæde (sko er ikke inkluderet). Den flotte nederdel lukkes med lynlås. Jakken er marineblå og har gyldne kanter i enderne af ærmerne: Den lukkes med 2 knapper. Der er en falsk skjorte syet ind i jakken. Kostumet fuldendes af det gule tørklæde og hatten der gør dig til en ægte stewardese.
Kostume pilot til mænd: Dette pilotkostume til mænd består af et par bukser, en matchende jakke og en kasket (skjorte, slips, sko og taske ikke inkluderet). Jakken er marineblå og meget realistisk. Den er dekoreret med flotte striber, knapper og en brystdekoration. Bukserne matcher jakken. Den flotte kasket medfølger og gør dig til en ægte pilot!

Find kostumet hos Vegaoo

 

parkostume stewardesse og turist kostume stewardesse og passager kostume

Parkostume: Stewardesse og turist kostumer

Dette sæt betår af 2 kostumer til voksen: En stewardesse, og en Hawaii-turist. Stewardessekostumet består af en skørt med lynlås, en jakke med falsk skjorte, en hat og et halstørklæde (sko ikke inkluderet). Den falske skjorte er syet direkte på jakken. Hawaii-turistkostumet består kun af en skjorte og shorts. Skjorten er en klassisk Hawaiiskjorte, bukserne er sorte med en elastisk talje. Kostumerne er et perfekt matchende parkostume til en udklædningsfest.

Find kostumet hos Vegaoo

 

Fandt du det helt rigtige stewardesse kostume?

stewardesse kostume til voksne turist kostume til voksne fly kostume til voksne

 

LÆS OGSÅ: Pilot kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Hawaii kostume til voksne

Indlægget Stewardesse kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

pinit fg en rect red 28 - Stewardesse kostume - ready for take off?

En mening om “Stewardesse kostume – ready for take off?

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!