Stewardesse kostume – ready for take off?

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du en drøm om at være stewardesse i virkeligheden eller bare til sidste skoledag, fastelavn eller karneval? Så læs med her, hvor vi giver dig overblikket over de mulige stewardesse kostume til voksne, du har at vælge imellem. 

De fleste elsker helte både i form af de kendte helte fra film og tegneserier såsom, Batman, Superman, og Avengers. Men også hverdagens helte såsom politibetjent, læger, brandmand og andre jobs med fede uniformer, fascinerer mange, som ser op til disse og måske en dag drømmer om at blive som dem.

 

Både piloter og stewardesser har nogle fine uniformer. Stewardesse kostume til voksne fås selvfølgelig både til mænd og kvinder (selvom det er lidt en steotyp branchen, hvor det er kvinderne i stewardesse uniformen).

stewardesse kostume til voksne stewardesse uniform udklædning pige sidste skoledag udklædning karnevalskostume

Stewardesse kostume

Hop i kostumet som stewardesse i fin klassisk uniform og høje hæle. Når festen er i gang er det frem med spiritus i miniflaskerne og stewardesse smilet. Øv dig i sikkerhedsreglerne og bliv festens midtpunkt. Kostumet indeholder “kjole” og hat. Find de flotte stilletter frem og du er festklar.

Find klassisk stewardesse kostume hos Temashop 

stewardesse kostume til voksne sidste skoledag kostume

Smuk Stewardesse uniform 

Klar til take off! Den næste destination bliver årets mest festlige og flyvende udklædningsfest! I dette smukke stewardesse kostume er du klædt på til at flirte med piloterne! Har du altid drømt om at flyve af sted og få luft under vingerne? Nu kan du udleve drømmen. Hop i denne flotte uniform, der forvandler dig til en 1. klasses stewardesse. Kostumet er sjovt til karneval og sidste skoledag. Stewardesse uniformen består af jakke,  nederdel, hat og handsker. Et oplagt sidste skoledags outfit. Find et par übercool stiletter i skabet og du er klar til de højeste luftlag.

Find stewardesse uniformen hos Temashop

 

stewardesse kostume til voksne stewardesse uniform udklædning pige sidste skoledag udklædning karnevalskostume rød stewardesse

Rød stewardesse uniform til kvinder

Ready for take off? Bliv klædt ud som en smuk stewardesse i dette smarte og klassiske kostume til kvinder. Skal du toppe festen, med denne flotte uniform? Så få det autentiske stewardesse look her i en flot rød uniform med gulddetaljer. Kostumet indeholder jakke, nederdel, tørklæde og hat. Find en par nylonstrømper og et par stiletter frem og du er rejseklar. 

Find stewardesse kostumet hos Temashop

 

stewardesse kostume til voksne stewardesse uniform udklædning pige sidste skoledag udklædning karnevalskostumet

Kvindelig stewardesse

Smukt stewardesse kostume i navy blå med fine guldbånd-detaljer på jakke og sødt tørklæde med små flyvere på. Har du altid drømt om at være en stewardesse, og være den autoritære i højderne, så kan du komme lidt tættere på drømmen med dette flotte kostume.

Find kostumet hos Temashop

2 verdenskrig stewardesse kostume ww2 kostume til kvinder

Anden verdenskrig Stewardesse / Retro kostume

 Hvis du lærer nogle af flykommandoerne, vil du give et indtryk af, at du er en ægte stewardesse. Kostumet fås i størrelserne Small og Medium. Det består af en blå nederdel og jakke. Sko og skjorte følger ikke med. Brug det til en udklædningsfest eller en fest med et 40’er-tema.

Find kostumet hos Temashop

 
stewardesse voksenkostume 240x450 - Stewardesse kostume - ready for take off?
Stewardesse voksenkostume
Klæd dig ud som stewardesse til den kommende temafest og du er sikret en masse opmærksomhed. Dette kostume består af nederdel, jakke, hat og tørklæde.
 
blå stewardesse kostume til kvinder sas kostume blåt kostume til voksne

Mørkeblå SAS stewardesse kostume

Hop i denne fine stewardesse uniform og bliv klar til, at servicere flyets passagerer på bedste vis. Hvem ved, måske er der en sød Kaptajn ombord. Et sødt kostume til sidste skoledag, karneval og alle andre festlige lejligheder.

Find kostumet hos Temashop

 

Fandt du det helt rigtige kostume?

stewardesse kostume til voksne turist kostume til voksne fly kostume til voksne

 

LÆS OGSÅ: Pilot kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Hawaii kostume til voksne

Indlægget Stewardesse kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

En mening om “Stewardesse kostume – ready for take off?

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!