Marilyn Monroe kostume

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Et 1950erne voksenkostume kunne være et Marilyn Monroe kostume til voksne. Hun var 1950’ernes mest kendte person (sammen med Elvis).

Et Marilyn Monroe kostume til voksne er oplagt til festlige lejligheder, 1950er festen, karneval og fastelavn. 

Nutidens børn og rigtig mange af nutidens voksne, husker ikke 1950’erne. Vi var jo ikke engang født den gang. Men 1950erne var et helt særligt årti og det var i 1950erne at man i den grad gav baghjul til krig, ødelæggelse og de gamle dyder. I 50’erne varmede man op til 60’ernes flower power, hippietid og ungdomsopgør.

Det var i 1950erne at jitterbug, twister, pinup pigen og Rock n Roll blev opfundet. Det var også i 50erne at fjernsynet fik sit gennembrud, dog kun i sort hvid. Elvis og Marylin Monroe er nok de mest kendte personer fra den tid. Grease filmen er optaget i slut 70’erne, men den handler om håbløs kærlighed og hed dans, som man dansede i 50’erne. Herhjemme har vi tv serien Sygeplejeskolen, der fortæller historien om de første mandlige sygeplejerske elever i Danmark. Men også om ungdomskulturen i Danmark, med knælange A formet kjoler, John Wayne og gangstere på det store lærred, nylonstrømper der skulle stoppes og en tid hvor man stadig sagde hr. De og Dem, til alle der var fremmede eller mere end én selv i samfundet. 

Marilyn Monroe, hed i virkeligheden Norma Jeane Mortensen (nej, hun var ikke dansk, men havde en norsk papfar). Født i 1926 og død i 1962. Marilyn var amerikansk skuespiller, en af filmhistoriens mest tilbedte stjerner. Som skuespiller repræsenterede Marilyn Monroe myten om den dumme blondine, der samtidig formåede at bibringe den stereotype rolle både hjerte og smerte. I de fleste af sine roller fremstillede hun en naiv uskyldighed kombineret med en intuitiv viden om, hvad der er moralsk rigtigt og forkert; derved blev den sexede blondine et dragende billede på en uspoleret menneskelighed.

Marilyn Monroe kostume er en hvid halterneck kjole, der går den til knæene. Kjolen skal bæres sammen med høje hæle og rød læbestift. Marilyn havde helt lyst krøllet hår, som kan fås med en Marilyn paryk. Og så havde hun en meget kendt skønhedsplet som kan tegnes på.

 

monroe fever kostume 50er kostume marilyn monroe udklædning fever

Monroe fever kostume

Marilyn Monroe Fever Kostume til kvinder med hang til præsendenter og ubekymrede dage. Kostumet indeholder bodysuit & nederdel.

Find kostumet hos Temashop

 

marilyn monroe kostume til voksne 50er kostume kvinder hvidt kostume

Monroe kjole til voksne

Fremvis dine fængende blå øjne, forførende røde læber, og smukke gyldne lokker, som den ikoniske skuespiller, sanger og model- Marilyn Monroe.

Find kostumet hos Temashop

marilyn monroe kostume til voksne marylin monroe kostume til kvinder

Miss Monroe kostume

Sødt 50’er Marilyn Monroe kostume. Ifør dig en af historiens mest kendte kjoler og spred glæde som Marilyn Monroe til temafesten. Tilføj gerne lidt rød læbestift for den perfekte udklædning.

Find kostumet hos Temashop

 

LÆS OGSÅ: Elvis kostume til voksne

LÆS OGSÅ: 1950erne kostume til børn

LÆS OGSÅ: 1950erne kostume til voksne 

Indlægget Marilyn Monroe kostume indeholder affiliatelinks

En mening om “Marilyn Monroe kostume

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!