Kleopatra kostume til voksne

Er du vild med Egyptisk historie og drømmer du om at være magtfuld som Dronning Kleopatra? Så kunne et Kleopatra kostume til voksne være et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest, temafest eller til dette års karneval.

Klædt ud i et Kleopatra kostume til voksne, er du sikker på at få en masse opmærksomhed.

Gennem tiden er der lavet mange film, musicals og bøger om Dronning Kleopatra, der er baseret på den sande historie om Kleopatra og hendes skæbne. Kleopatra er en person der i den grad bliver husket i historiebøgerne pga. magt, romantik og et kongehus vej fra storhed til fald.

Kleopatra er blevet en ikonisk figur, og kendt som en af de mest magtfulde kvinder i historien. Hendes omdømme er blevet indhyllet i mysterier og rygter.

Kleopatra regerede oldtidens Egypten fra 51 f.Kr. til 30 f.Kr. Kleopatra besteg tronen for første gang som 18-årig sammen med sin bror efter ptolemæisk skik, men allerede få år efter blev hun fordrevet fra tronen. Kleopatra gav ikke op og kæmpede en brav kamp med alle midler for at generobre sin plads i det egyptiske kongehus, hvilket involverede såvel politiske som romantiske relationer til nogen af romerrigets største personligheder. Disse forhold ledte hende i første omgang til tronen, men også uundgåeligt til hendes endeligt. Forkerte valg, uheldige omstændigheder og nye politiske vinde tvang til sidst den kvindelige farao til at begå selvmord, før hendes rige gik under.

Kleopatra var en af de rigeste kvinder i hendes tid. Det skønnes, at hendes formue ville blive vurderet til omkring 100 milliarder dollars i nutidens valuta. Hendes dygtighed som hersker gjorde hende legendarisk, og historierne om hendes romantikker med Julius Caesar og Marc Antony gjorde hende uforglemmelig.

Udseende var meget vigtigt for Kleopatra. Hun havde altid makeup på. Som mange ægyptere fjernede hun håret på sin krop med voks, barberede hovedet for at undgå lus og bar parykker for at skjule hendes skaldethed. Når Kleopatra er portrætteret er det typisk i en hvid kjole, store guldsmykker, makeup og en sort paryk.

Skal du klædes ud som Dronning Kleopatra? Du finder de fineste og flotteste Kleopatra kostumer her. Find et Dronning Kleopatra kostume til voksne her:

Skærmbillede 2018 12 14 kl. 00.35.54 713x1024 - Kleopatra kostume til voksne

Kleopatra kostume

Det siges at Kleopatra med sin skønhed og intelligens kunne forføre de fleste mænd. Klæd dig ud som selveste Kleopatra i denne flotte kjole med tilbehør. 

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2018 12 14 kl. 00.39.09 753x1024 - Kleopatra kostume til voksne

Kleopatra kostume

Med dette flotte Kleopatra kostume, kan du blive forvandlet om til en elegant, egyptisk dronnning, i denne kjole med fine detaljer. Kostumet indeholder kjole m. bælte, krave, armbånd, pandebånd og kappe.

Find kostumet hos Temashop

dronning kleopatra kostume i guld

Kleopatra voksenkostume

Kleopatra er dronning af Egypten og med dette kostume, kan du lege dronning for en dag. Du får en elegant kjole med et langt skørt bagtil og flotte detaljer og dertil medfølger armpynt og hovedpynt. Ifør dig kostumet og fuldend det med sminke – og så er du klar til, at indtage temafesten med stil.

Find kostumet hos Vegaoo

Kleopatra plus size kostume - Kleopatra kostume til voksne

Kleopatra plus size kostume

Forestil dig at kunne træde ind til kostumefesten udklædt som selve dronningen af Egypten! Dette kostume har alt, Cleopatra kan ønske sig: sort kjole og detaljer i guld! Det vil ikke vare længe, før du ejer hele festen, og folk begynder at adlyde dit mindste vink! Kleopatra Plus-size Kostume indeholder kjole, bælte, armbånd og klæde i polyester.

Find kostumet hos Partyking

kleopatra kostume til voksne hvid kleopatra kjole egyptisk dronning kostume

Egyptisk dronning kostume til kvinder

Dette egyptiske kostume til kvinder består af 5 dele (scepter og sko er ikke inkluderet). Kostumets centrale del er den lange cremefarvede velourkjole. Den er forsynet med tynde stropper og lukkes på ryggen med en skinnende lynlås. Den er figursyet i taljen. Et halsbånd prydet med guld- og turkise mønstre snos om halsen. Alle kjolens accesories er lavet af stof, som ligner skinnende metallisk papir. Indersiden er lavet af stof, hvilket gør dem behagelige at have på. Taljen kan fremhæves med det medfølgende bælte. Det spændes på ryggen med et velcrobånd. Endelige fulender armringene, som fastgøres på overarmene med et velcrolukke, kostumet. Bliv en ægte egyptisk dronning til karnevallet med dette gennemførte kostume!

Find kostumet hos Vegaoo

 

kleopatra kostume til kvinder sort kleopatra kjole udklædning egyptisk kostume mellemøstlig kostume

Kleopatra voksen kostume

Kleopatrakostumet består af en kjole, et slør, en halskrave og et bælte (paryk, armbånd og stav er ikke inkluderet). Den lange sorte kjole har brede elastiske stropper. Ved udskæringen og ved hoften er der et glitrende gyldenbrunt tyndt stof. Kjolens nederste del er timeglasformet – smal ved knæene og bred længst nede. Det mellemlange slør af glitrende gyldenbrunt tyndt stof sidder fast ved hjælp velcrobånd og elastikker omkring håndleddene. Den brede halskrave har flere rækker af fusk-diamanter, og bindes rundt om halsen ved hjælp af to guld bånd. Det guldfarvede bælte har et flot kantebånd langs hele bæltet, og fæstes ved hjælp af velcrobånd. Det ideelle kostume til festen med Egypten-tema.

Find kostumet hos Vegaoo

Skærmbillede 2018 12 14 kl. 00.45.21 702x1024 - Kleopatra kostume til voksne

Kleopatra kostume

Blev festens dronning. Dette hotte Kleopatra-kostume indeholder en sort kjole med guldbælte, matchende guldkrave og to guldarmbånd med blåt slør.

Find kostumet hos Partyking

Skærmbillede 2018 12 14 kl. 00.48.07 735x1024 - Kleopatra kostume til voksne

Kleopatra kostume

Klæd dig ud som en ægte dronning med denne kjole inspireret af selveste Kleopatra. Den leder tankerne til det gamle Egypten, pyramiderne og glinsende ædelstene. Du vil garanteret være den mest kongelige til festen! Kleopatra Blå Kostume består af en knælang blå kjole med gulddetaljer, en krave fuld af forskellige farver i egyptisk stil med matchende bælte og armbånd til at sætte på overarmen. Som prikken over i’et medfølger en guldkrone for en rigtig kongelig følelse.

Find kostumet hos Partyking

 

collage 12 881x1024 - Kleopatra kostume til voksne

Tilbehør til Kleopatra kostume til voksne

  1. Leder du efter den perfekte hovedbeklædning til dit Kleopatra-kostume? Hovedbeklædningen består af et bredt gyldent pandebånd med et slangehoved, der har røde øjne. Ved pandebåndet finder du endvidere et flot gyldent hårnet med et spændende Egypten-inspireret mønster. Find Kleopatra hovedbeklædning her.
  2. Elegant Kleopatra-smykkesæt, der består af halskæde og armbånd. Find Kleopatra smykkesæt her. 
  3. Sæt prikken over i’et på Kleopatra kostumet med denne flotte guldring med lyseblå sten. Find Kleopatra ring her. 
  4. Utrolig flot Kleopatra-paryk der vil gøre dig til en sand egyptisk prinsesse. Find Kleopatra paryk her.

SE OGSÅ: Kleopatra kostume til børn

SE OGSÅ: Gudinde kostume til voksne

SE OGSÅ: Medusa kostume til voksne

Indlægget Kleopatra kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Kleopatra kostume til voksne

error: Content is protected !!