Kleopatra kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med Egyptisk historie og drømmer du om at være magtfuld som Dronning Kleopatra? Så kunne et Kleopatra kostume til voksne være et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest, temafest eller til dette års karneval.

Klædt ud i et Kleopatra kostume til voksne, er du sikker på at få en masse opmærksomhed.

Gennem tiden er der lavet mange film, musicals og bøger om Dronning Kleopatra, der er baseret på den sande historie om Kleopatra og hendes skæbne. Kleopatra er en person der i den grad bliver husket i historiebøgerne pga. magt, romantik og et kongehus vej fra storhed til fald.

Kleopatra er blevet en ikonisk figur, og kendt som en af de mest magtfulde kvinder i historien. Hendes omdømme er blevet indhyllet i mysterier og rygter.

Kleopatra regerede oldtidens Egypten fra 51 f.Kr. til 30 f.Kr. Kleopatra besteg tronen for første gang som 18-årig sammen med sin bror efter ptolemæisk skik, men allerede få år efter blev hun fordrevet fra tronen. Kleopatra gav ikke op og kæmpede en brav kamp med alle midler for at generobre sin plads i det egyptiske kongehus, hvilket involverede såvel politiske som romantiske relationer til nogen af romerrigets største personligheder. Disse forhold ledte hende i første omgang til tronen, men også uundgåeligt til hendes endeligt. Forkerte valg, uheldige omstændigheder og nye politiske vinde tvang til sidst den kvindelige farao til at begå selvmord, før hendes rige gik under.

Kleopatra var en af de rigeste kvinder i hendes tid. Det skønnes, at hendes formue ville blive vurderet til omkring 100 milliarder dollars i nutidens valuta. Hendes dygtighed som hersker gjorde hende legendarisk, og historierne om hendes romantikker med Julius Caesar og Marc Antony gjorde hende uforglemmelig.

Udseende var meget vigtigt for Kleopatra. Hun havde altid makeup på. Som mange ægyptere fjernede hun håret på sin krop med voks, barberede hovedet for at undgå lus og bar parykker for at skjule hendes skaldethed. Når Kleopatra er portrætteret er det typisk i en hvid kjole, store guldsmykker, makeup og en sort paryk.

Skal du klædes ud som Dronning Kleopatra? Du finder de fineste og flotteste Kleopatra kostumer her. Find et Dronning Kleopatra kostume til voksne her:

Skærmbillede 2018 12 14 kl. 00.39.09 753x1024 - Kleopatra kostume til voksne

Kleopatra kostume

Med dette flotte Kleopatra kostume, kan du blive forvandlet om til en elegant, egyptisk dronnning, i denne kjole med fine detaljer. Kostumet indeholder kjole m. bælte, krave, armbånd, pandebånd og kappe.

Find kostumet hos Temashop

Egyptisk gudinde kostume til voksne 376x450 - Kleopatra kostume til voksne

Egyptisk gudinde kostume til voksne

Ankom til udklædningsfesten med manér med dette egyptiske gudinde kostume. Kostumet består af kjole med fine detaljer samt kappe.

Find kostumet hos Temashop

 

collage 12 881x1024 - Kleopatra kostume til voksne

Tilbehør til Kleopatra kostume til voksne

  1. Leder du efter den perfekte hovedbeklædning til dit Kleopatra-kostume? Hovedbeklædningen består af et bredt gyldent pandebånd med et slangehoved, der har røde øjne. Ved pandebåndet finder du endvidere et flot gyldent hårnet med et spændende Egypten-inspireret mønster.
  2. Elegant Kleopatra-smykkesæt, der består af halskæde og armbånd. Find Kleopatra smykkesæt her. 
  3. Utrolig flot Kleopatra-paryk der vil gøre dig til en sand egyptisk prinsesse. Find Kleopatra paryk her.

SE OGSÅ: Kleopatra kostume til børn

SE OGSÅ: Gudinde kostume til voksne

SE OGSÅ: Medusa kostume til voksne

Indlægget Kleopatra kostume til voksne indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!