Farao kostume til voksne

Er du vild med Egyptisk historie og drømmer du om at være magtfuld Farao som Ramses? Så kunne et farao kostume til voksne være et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest, temafest eller til dette års karneval.

Gennem tiden er der lavet mange film, musicals og bøger om de egyptiske konger, der er baseret på historie og fantasi om magten i oldtidens Egypten. 

Fremherskende var forestillingen om kongen i rollen som guddommelig søn. Kongedømmet var indstiftet af guderne, som i tidernes morgen regerede Egypten, og farao var sidste led i denne kæde af herskere og derfor gudernes arving. Indskrifter og relieffer i templerne fortæller om kongens opgaver. Først og fremmest skulle han sørge for guderne ved at bygge templer til dem og ved at udøve kulten for dem med talrige ofre, særlig mad- og drikofre. Ifølge egyptisk tankegang var en sådan kommunikation kun mulig mellem guder, og kongen optrådte derfor i rollen som Horus, søn af Osiris og Isis, der hengivent og trofast sørgede for sine guddommelige fædre og mødre.

Faraoen rolle

Kongen havde et handlingsmonopol, nemlig eneretten til at handle for alle i det egyptiske samfund over for guderne. Han var således bindeleddet mellem guderne og menneskene på Jorden; i praksis måtte han dog uddelegere denne ret til præsterne i de forskellige templer. Dernæst skulle han udøve lov og orden i Egypten på en sådan måde, at maat, den sociale harmoni, eksisterede. Det betød, at han skulle skabe lighed mellem menneskene, således at den svage blev beskyttet mod den stærke. Også faraos udøvelse af lov og orden blev tolket som en guds handlen. Endelig skulle farao bekæmpe fjenderne, der oprindelig var omstrejfende ørkenstammer, siden de fjerntliggende lande hinsides ørkenen i syd og nordøst. Fjenderne var genstand for faraos aggression og samtidig en uundværlig del af den egyptiske kongeideologi, for ingen farao kunne være sejrrig uden fjender. Manglede de virkelige fjender, kunne farao ved et ritual i templet spille rollen som sejrrig gudehersker, mens fjenderne blev symboliseret ved en offertyr, som blev slagtet af kongen.

Skal du klædes ud som en magtfuld Farao fra oldtindens Egypten? Du finder de fineste og flotteste Farao kostumer til voksne her. Find et Farao kostume til voksne her:

Egyptisk farao kostume - Farao kostume til voksne

Egyptisk farao voksenkostume

Klædt i sit unødvendige luksus guld- og diamanttøj sidder han på sin trone og spiser druer, mens fattige mennesker slider og bygger pyramider for ham. Det er ikke sjovt at have slaver. Man bør ikke tvinge folk til slavearbejde – man skal være enige om det, og det tror vi godt, at vi kan blive enige om! Men guldtøj med diamanter er jo ikke forkert! Dette stilfulde kostume gør dig til en person, som vil se helt utrolig og attraktiv ud!
Kostumet inkluderer et linned, et klædningsstykke til skuldrene, et midterstykke, et par armbeskyttere, en hat samt et par sandaler med snøring. Linnedet er sort og fremstillet af et skinnende materiale.

Find kostumet hos Partyking

Farao kostume til voksne - Farao kostume til voksne

Egyptisk Farao Kostume

Elegant egyptisk farao kostume, bestående af en tunika med flotte gulddetaljer, bælte, krave og hovedbeklædning. Pift kostumet op med sminke og så er du klar til, at indtage temafesten med stil, som en ægte egyptisk farao.

Find kostumet hos Temashop

sort farao kostume til 1001 nats temafest

Sort hersker kostume

Bliv Egyptens hersker, pyramidernes mester og slavernes mareridt, i dette flotte Farao kostume. Sort kostume der indeholder kjole med krave, bælte og tilhørende hat.

Find kostumet hos Temashop

 

blå kostume konge af egypten kostume farao forklædning

Blå farao kjole

Dette egyptiske kostume til voksne består af kåbe, krave, bælte, armbånd og hovedbeklædning (sko er ikke inkluderet). Om Faraoen Tutankhamen kostume: En ægyptisk farao fra det 18. dynasti må og bør se lige så flot ud som her.

Find kostumet hos Temashop

 

sort kostume til voksne hersker kostume egyptisk udklædning

Forførende farao kostume

Her er en farao der ikke er bange for at vise ben. Tunikaen i sort er fint dekoreret med guld tilbehør. Bemærk: staven og skoene medfølger ikke.

Find kostumet hos Temashop

 

kongeblå kostume egyptisk kostume

Farao i kongeblå 

Elegant og sexet! Dette faraokostume til voksne består af en kjole, en krave, et bælte, armånd og ringe (hovedbeklædning og sko medfølger ikke). En stor krave, som er værdig til en stærk og velhavende farao, bringer en ægthed over dette kostume. Kraven passer perfekt til kostumets bælte og armbånd. Til dette kostume medfølger to manchetter og to ringe. Skal du til egyptisk temafest eller til karneval så er dette faraokostume super. 

Find kostumet hos Vegaoo

 

egyptisk par kostume farao kostume parkostume hvidt kostume

Farao par kostume

Kostume egyptisk farao til mænd

Dette farao kostume består af en tunika i veloureffekt, en kongelig krave som den berømte Toutankhamon. Der er også en matchende krave og et bælte der matcher hovedbeklædningen. Kostumet giver dig et kongeligt udseende takket være det finish og behagelige tekstur (sko og scepter er ikke inkluderet). Kostumet er ideelt til dine egyptisk fester.

Kostume egyptisk dronning til kvinder

Dette egyptiske dronningekostume til kvinder består af en hvid overdel med slør, en nederdel med blå og guldmotiver samt en krave og hovedbeklædning (Sko, armbånd og paryk er ikke inkluderet). Overdelen tages på som en t-shirt. Nederdelen er elastisk i taljen. Kostumet er perfekt til at blive en autentisk egyptisk dronning.

Find kostumerne hos Vegaoo

 

farao luksus kostume farao deluxe kostume

Luksus farao kostume

Dette kostume består af en tunika, et kort lændeklæde, en krave, et par manchetter og en hovedbeklædning (Scepter er ikke inkluderet). Tunikaen går ned til knæene, den er mørkeblå og har korte ærmer dekoreret med forgyldte kanter. Der er et egyptisk Ankh-symbol på brystet som et stort vedhæng dekoreret med blå sten. Det forestiller en gudinde omgivet af hieroglyffer og slanger. Det korte lændeklæde er brunt og samles i midten af et syet gyldent bælte med et stykke gyldent stof hængende i midten. Dette viser hovedet af en slange i bordeaux-rød og et grønt øje der våger over den. Lændeklædet lukkes med velcro. Kraven viser forskellige mønstre af kongelige juveler, den er rød, blå, grøn og gylden og fastgøres i nakken med velcro. Parret af manchetter er helt gyldne og skinnende. Endelig er der det stribede hovedbeklædning i sort og guld. Det fuldender sættet og giver et majestætisk udseende! Det fastgøres med en elastik. Dette er et komplet Farao kostume til en temafest over Egypten!

Find kostumet hos Vegaoo

 

nefertiti kostume til kvinder egyptisk kostume farao kone kostume

Nefertiti kostume til kvinder

Nefertiti, født omkring 1370 f.Kr., var en stor kongelig hustru til den velkendte farao Akhenaton. Nefertiti er og var en af de mest kendte kvinder fra den antikke verden, og hvad forskere tror, så har hun muligvis været regent efter sin mand faraoen over Egypten. Lyder dette interessant? Så har du fundet dit one and only kostume! Nefertiti Kostume er en sej halloweendragt, som efterligner en kongelig egyptisk hustru/dronning fra 1300 f.Kr. Dragten, som også er en kjole, kommer i sort med mange fine guld, røde og lyseblå detaljer. Der medfølger blandt andet et bælte i guld og turkise, tynde sjaler for at gøre looket rigtig sejt! En super flot kjole at anvende til både halloween- og kostumefesten!

Find kostumet hos PartyKing

Farao mumie kostume - Farao kostume til voksne

Farao Mumie Kostume

Denne mumie farao er vågnet fra de døde for at tage til Halloween! Kostumet består af kjole m. armcovers og hovedbeklædning.

Find kostumet hos Temashop

SE OGSÅ: Kleopatra kostume til voksne

SE OGSÅ: 1001 nats kostumer

SE OGSÅ: Mumie kostumer til voksne

 

Indlægget Farao kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Farao kostume til voksne

En mening om “Farao kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!