Farao kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med Egyptisk historie og drømmer du om at være magtfuld Farao som Ramses? Så kunne et farao kostume til voksne være et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest, temafest eller til dette års karneval.

Gennem tiden er der lavet mange film, musicals og bøger om de egyptiske konger, der er baseret på historie og fantasi om magten i oldtidens Egypten. 

Fremherskende var forestillingen om kongen i rollen som guddommelig søn. Kongedømmet var indstiftet af guderne, som i tidernes morgen regerede Egypten, og farao var sidste led i denne kæde af herskere og derfor gudernes arving. Indskrifter og relieffer i templerne fortæller om kongens opgaver. Først og fremmest skulle han sørge for guderne ved at bygge templer til dem og ved at udøve kulten for dem med talrige ofre, særlig mad- og drikofre. Ifølge egyptisk tankegang var en sådan kommunikation kun mulig mellem guder, og kongen optrådte derfor i rollen som Horus, søn af Osiris og Isis, der hengivent og trofast sørgede for sine guddommelige fædre og mødre.

Faraoen rolle

Kongen havde et handlingsmonopol, nemlig eneretten til at handle for alle i det egyptiske samfund over for guderne. Han var således bindeleddet mellem guderne og menneskene på Jorden; i praksis måtte han dog uddelegere denne ret til præsterne i de forskellige templer. Dernæst skulle han udøve lov og orden i Egypten på en sådan måde, at maat, den sociale harmoni, eksisterede. Det betød, at han skulle skabe lighed mellem menneskene, således at den svage blev beskyttet mod den stærke. Også faraos udøvelse af lov og orden blev tolket som en guds handlen. Endelig skulle farao bekæmpe fjenderne, der oprindelig var omstrejfende ørkenstammer, siden de fjerntliggende lande hinsides ørkenen i syd og nordøst. Fjenderne var genstand for faraos aggression og samtidig en uundværlig del af den egyptiske kongeideologi, for ingen farao kunne være sejrrig uden fjender. Manglede de virkelige fjender, kunne farao ved et ritual i templet spille rollen som sejrrig gudehersker, mens fjenderne blev symboliseret ved en offertyr, som blev slagtet af kongen.

Skal du klædes ud som en magtfuld Farao fra oldtindens Egypten? Du finder de fineste og flotteste Farao kostumer til voksne her. Find et Farao kostume til voksne her:

Farao kostume til voksne - Farao kostume til voksne

Egyptisk Farao Kostume

Elegant egyptisk farao kostume, bestående af en tunika med flotte gulddetaljer, bælte, krave og hovedbeklædning. Pift kostumet op med sminke og så er du klar til, at indtage temafesten med stil, som en ægte egyptisk farao.

Find kostumet hos Temashop

Farao voksenkostume 291x450 - Farao kostume til voksne

Farao voksenkostume

Bliv klar til fastelavnsfesten eller temafesten med egyptisk tema. Kostumet der får dig til at ligne et farao, har mange fine detaljer og består af tunika, bælte, krave, armcovers og hovedbeklædning.

Find kostumet hos Temashop

SE OGSÅ: Kleopatra kostume til voksne

SE OGSÅ: 1001 nats kostumer

SE OGSÅ: Mumie kostumer til voksne

 

Indlægget Farao kostume til voksne indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

En mening om “Farao kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!