Klassiske pride kostumer til mænd

Skal I afsted til årets pride parade eller til årets karneval, så skal I selvfølgelig have et sjovt pride kostume. Det kunne være et dragqueen kostume eller et mere klassiske pride kostume – som feks. en forførende politibetjent uniform. Der er mange muligheder!

I Danmark er vi så heldige at pride gay parade er en fast tilbagevendede begivenhed. Dagen igennem må der festes igennem i kostumer og der må danses på bordene og det er forbudt at kede sig! Hele København er klædt i regnbue farver og selve paraden er et syn for guder! Det er sjovt, det er festligt, det er forførende og der er lagt op til lir, sjov, ballade og en fællesskål! 

Et pride kostume kan være mange forskellige kostumer. Det kan være et kostume i regnbue farver, eller et dragkostume eller et af de mere klassiske pride kostumer. I dette indlæg har vi fokus på de klassiske pride kostumer til mænd.

 

LÆS OGSÅ: Dragqueen kostumer

LÆS OGSÅ: Regnbue kostumer

 

klassisk pride kostume brandmand afklædt brandmand kostume pride parade kostume til mænd

Afklædt brandmand kostume til mænd

Denne brandmandsdragt beskytter dig måske ikke mod brand og røg, men den er i hvert fald ret så sexet! Den dækker i det mindste de vigtigste kropsdele, og det er vel rigeligt? Hop i dette til polterarbenden, kostumefesten eller måske til halloween? Hvorfor ikke satse på et Letpåklædt Brandmandskostume, som får de fleste kvinder eller mænd til at kigge en ekstra gang.

Find kostumet hos Partyking

 

 

klassisk pride kostume letpåklædt brandmand pride parade kostume til mænd

Firefighter kostume til mænd

Når du er iført dette kostume, forvandler du dig til en hot brandmand, der sætter pigernes hjerter i brand, hvilket i grunden er det stik modsatte af, hvad en brandmand bør gøre! Hot Brandmand kostume består af et par brandmandsbukser med seler samt en tilhørende brandmandshat.

Find kostumet hos Partyking

 

 

klassisk pride kostume fange orange fangedragt til pride parade

Orange letpåklædt fangedragt kostume til mænd

Det kan blive varmt og svedigt når du er på flugt, så sørg for at blive klædt i noget mere luftigt end normalt. Som denne minimale fangedragt for eksempel! Letpåklædt Fange Kostume indeholder en orange fangedragt i Borat-stil med teksten “Guilty” på forsiden. Inkluderet er også et par håndjern. 

Find kostumet hos Partyking

 

klassisk pride kostume politibetjent pride parade udklædning politi

Politikvinde kostume til mænd

Der er lidt WMCA over dette kostume, synes du ik? Denne politimand kommer helt sikkert til at undgå en masse bøder ved at smyge sig forbi, sådan helt ubemærket. Hopper du i denne stramme og flotte kjole, kommer du med garanti til at tiltrække blikke, hvad enten du handler i Netto eller danser løs til udklædningsfesten. Kostumet består af en tætsiddende kjole, der er designet med et tryk, som får den til at ligne en sexet politidragt i et feminint snit. Den er eksempelvis prydet med en tegnet kavalergang og de klassiske politidetaljer à la håndjern og politiskilt. På siderne stikker et par lyserøde trusser “uskyldigt” frem.

Find kostumet hos Partyking

 

klassisk pride kostume politimand pride kostume

Smukt politibetjent kostume kostume til pride

Nu må I passe på, at politiet ikke kommer og henter jer. Det er dog meget muligt, at denne betjent bliver den vildeste til festen. I dette sæt med politiudstyr får du alt, hvad du behøver, når du ønsker at klæde dig ud som den flotteste politibetjent til festen. Trøjen er tilmed kortærmet, så du kan vise dine veltrænede arme.

Find kostumet hos Partyking

 

klassisk pride kostume politimand

Letpåklædt politibetjent kostume

Uanset om du skal til et kinky party eller årets udklædningsfest, har du fundet det rigtige kostume! One size, der passer til alle (voksne). Indeholder: Skjorte, shorts samt krave med slips.

Find kostumet hos Partyking

 

 

miss universe kostume model kostume til mænd mandelig miss kostume

Mandelig Miss World kostume

Mr. Miss World-kostumet inkluderer en lang lilla kjole med et polstret bryst, matchende lilla handsker samt et “Mr. Miss World”-bånd. Du kan supplere med paryk og tiara.

Find kostumet hos Partyking

 

klassisk pride kostume matros pride kostume til mænd uniform kostume

Mandelig matros kostume

Når en sailor går i land – så ved man aldrig hvad der kan ske! Ohøj sømand, nu kan du score alle i havnen! I matros kostumet er du den forførende matros til søs. Kostumet er oplagt til pride, karneval og sjove fester!

Find kostumet hos TemaShop

 

 

pride kostume klassisk pride kostume murermester kostume

Handyman kostume

Dette murerkostume til mænd består af en vest med skjorte, en hovedbeklædning og et værktøjsbælte (briller, bukser, sko og værktøj er ikke inkluderet). Overdelen skal forestille en denimvest uden ærmer. Den har snydelommer ved brystet og en snydeskjorte med tern syet på indersiden. Den lukkes ved hjælp af plastikknapper. Værktøjsbæltet har store beige lommer. Det lukkes på ryggen med en stor clip i sort plastik. Endelig fuldender en hvid skumgummi hat sættet. Den forestiller en lille hvid hjelm med et blåt lyn på forsiden. Dette murerkostume er perfekt til at spille leder for arbejdssjakket til en udklædningsfest med vennerne.

Find kostumet hos Vegaoo

 

klassisk pride kostume police

Klassisk pride kostume i uniform

Dette politikostume består af en overdel, bukser, et slips, en kasket og et armbind. (Beskyttelsesbriller, håndjern og sko er ikke inkluderet). Overdelen lukkes med plastikknapper, og er lavet af et imiteret lædermateriale. Stoffet er elastisk og behageligt at have på. Bukserne er brede, og lavet af et mindre skinnende stof, og har en lynlås foran. Bæltet trækkes gennem bæltestropperne. Det er lavet af et tykt filtstof, og fastgøres med et guldfarvet metalspænde, der kan reguleres. Kasketten er karakteristisk for politiet, og er udsmykket med en sølvfarvet badge på forsiden. Hovedomkredsen er ca. 59 cm. Armbindet, der lukkes med velcro, bær teksten POLICE, og fuldender kostumet. Et sexet politibetjentkostume til en polterabend, pride eller en temafest.

Find kostumet hos Vegaoo

 

 

Indlægget Klassiske pride kostumer til mænd indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

 

 

 

 

pinit fg en rect red 28 - Klassiske pride kostumer til mænd

En mening om “Klassiske pride kostumer til mænd

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!