Klassiske pride kostumer til mænd

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal I afsted til årets pride parade eller til årets karneval, så skal I selvfølgelig have et sjovt pride kostume. Det kunne være et dragqueen kostume eller et mere klassiske pride kostume – som feks. en forførende politibetjent uniform. Der er mange muligheder!

I Danmark er vi så heldige at pride gay parade er en fast tilbagevendede begivenhed. Dagen igennem må der festes igennem i kostumer og der må danses på bordene og det er forbudt at kede sig! Hele København er klædt i regnbue farver og selve paraden er et syn for guder! Det er sjovt, det er festligt, det er forførende og der er lagt op til lir, sjov, ballade og en fællesskål! 

Et pride kostume kan være mange forskellige kostumer. Det kan være et kostume i regnbue farver, eller et dragkostume eller et af de mere klassiske pride kostumer. I dette indlæg har vi fokus på de klassiske pride kostumer til mænd.

 

LÆS OGSÅ: Dragqueen kostumer

LÆS OGSÅ: Regnbue kostumer

 

Cheerleader kostume til mænd pride kostume mand

Cheerleader Pride kostume

“Giv mig et P” et skønt kostume til Pride, fastelavn eller en anden sjov begivenhed hvor kostumerne skal luftes. Kostumet består af cheerleaderkjole og 2 pompomer. 

Find kostumet hos Temashop

klassisk pride kostume matros pride kostume til mænd uniform kostume

Mandelig matros kostume

Når en sailor går i land – så ved man aldrig hvad der kan ske! Ohøj sømand, nu kan du score alle i havnen! I matros kostumet er du den forførende matros til søs. Kostumet er oplagt til pride, karneval og sjove fester!

Find kostumet hos TemaShop

 

 

Indlægget Klassiske pride kostumer til mænd indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

 

 

 

 

En mening om “Klassiske pride kostumer til mænd

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!