Hawaii kostume til voksne

Skal du til årets sommerfest, karneval eller sidste skoledag. Klæd dig ud i et Hawaii kostume til voksne og stjæl alt opmærksomheden til festen.

Intet sted i verden er så eftertragtet og fascinerende som Hawaii øerne i Stillehavet og kan du ikke komme til Hawaii, så skab din egen Hawaii stemning med et farverigt Hawaii kostume. En Hawaii-fest er det oplagte tema, hvis du ønsker en festlig, farverig og sommerlig temafest. 

Hula hula, Luau og Aloha! Der er mange kendte ord og sætninger fra de tropiske øer, Hawaii. Har man ikke altid drømt om at ligge på stranden og nyde solen, varmen og en tropisk paraplydrink med mango, kokos og især ananas?
Men hvorfor vente? Hvorfor bruge en masse penge på at rejse til Hawaii, når du kan bringe Hawaii til hjemmet? Arrangér en ægte luau hjemme i haven og invitér alle dine venner til tropiske cocktails med paraplydekorationer og cocktailpinde, der ligner ananasser, flamingoer og palmer. Den tropiske varme vil straks ramme festdeltagernes hjerter!

Hawaii er USAs 50. delstat og omfatter størstedelen af det arkipelag, som sammenfattet kaldes Hawaii-øerne. Øgruppen ligger ca. 3.700 km sydvest for USAs vestkyst i Stillehavet og udgør den sydligst beliggende stat i USA. De officielle sprog i delstaten er engelsk og hawaiiansk.

Et Hawaii kostume er kendt for at være farverigt og mønstret tøj til både mænd og kvinder. Tøjet er sommerligt og mere afslappet, da det skal passe til feriestemningen på Hawaii:

hawaii kostume til mænd - Hawaii kostume til voksne

Hawaii kostume til mænd

Når solen ikke skinner, kan du i det mindste lade som om med dette herlige Hawaiioutfit, som giver en ægte sommerferie-følelse. Hawaiian Man-kostumet inkluderer en blå skjorte med klassisk
Hawaiimønster og et par matchende shorts.

Find kostumet hos Partyking

hawaii kostumer til mænd - Hawaii kostume til voksne

Hawaii kostume

Hawaii Partyfyr Mørkblåt Kostume indeholder en blå skjorte og et par blå shorts med tropiske motiver af strande, palmer, blomster og solnedgange. Hat, solbriller, krans og flip-flops er ikke inkluderet.

Find kostumet hos Partyking

hawaii kjole til temafest - Hawaii kostume til voksne

Hawaii kjole

Skal du rejse til Hawaii eller skal du til en fest med Hawaiitema? Uanset hvad, så passer denne flotte kjole til begge formål! En tynd, skøn og fin kjole, som er perfekt til rejsen eller festen! Hawaii Lang Kjole Kostume er en blå kjole med tryk over hele kjolen med palmer, blomster, solnedgange, hav og bjerge. Kjolen sidder godt, og der er elastik mellem skulderbladene og bindes med et bånd i nakken.

Find kostumet hos Partyking

opposuits hawii kostume til voksne - Hawaii kostume til voksne

Oppusits hawaii kostume

Med dette skønne OppoSuits Tropicool Shorts Kostume på i stedet, kan du danse lige så meget, du vil, og samtidig ligne et sejt palmetræ. Du kommer heller ikke til at svede, da kostumet er i en sommerlig variant med korte ærmer og shorts. OppoSuits er den direkte modsætning af almindelige kostymer (bortset fra kvalitet og pasform), og de er lavet i sjove, anderledes mønstre og farver i et gennemtænkt design. Takket være stoffets høje kvalitet kan du bruge dit OppoSuit igen og igen, uden at det mister sin pasform.

Find kostumet hos Partyking

 

hawaii kostume til kvinder 668x1024 - Hawaii kostume til voksne

Hawaii kostume til kvinder

Sving hofterne under hula-hula-dansen ved udklædningsfesten. Dette sæt forvandler dig til et Hawaii-skår! Kostumet indeholder hårbånd, blomsterhalskæde, blomster-BH, nederdel og armbånd.

Find kostumet hos Coolstuff

 

Skærmbillede 2019 04 25 kl. 11.02.48 640x1024 - Hawaii kostume til voksne

Hawaii kostume til kvinder

Drøm dig væk til sol, strand og vand i dette flotte kostume, som lader dig udforske din eksotiske side og får dig til at ligne en sand Hawaii babe. Kostumet indeholder kjole, hår elastikker og ankelkæde.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2019 04 25 kl. 11.04.52 720x1024 - Hawaii kostume til voksne

Hr. Hawaii babe kostume

Med denne sjove heldragt, kan du blive forvandlet om til en skøn hawaiibbe, med store bryster, bikini og hula-skørt. Kostumet består af en heldragt. Fuldend kostumet med en paryk og sandaler.

Find kostumet hos Temashop

 

hawaii kjole hawaii kostume hawaii udklædning til kvinder

Lang Hawaii kjole

Lang tropisk kjole i blå, med blomsterprint. Klæd dig ud som en smuk hawaiipige til tropefesten!

Find kostumet hos Temashop

Fandt du det Hawaii kostume til voksne du ledte efter?

hawaii kostume til voksne 1024x394 - Hawaii kostume til voksne

SE OGSÅ: Klassiske pride kostumer til mænd

SE OGSÅ: Par kostume til karneval

Indlægget Hawaii kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Hawaii kostume til voksne

En mening om “Hawaii kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!