Hawaii kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal du til årets sommerfest, karneval eller sidste skoledag. Klæd dig ud i et Hawaii kostume til voksne og stjæl alt opmærksomheden til festen.

Intet sted i verden er så eftertragtet og fascinerende som Hawaii øerne i Stillehavet og kan du ikke komme til Hawaii, så skab din egen Hawaii stemning med et farverigt Hawaii kostume. En Hawaii-fest er det oplagte tema, hvis du ønsker en festlig, farverig og sommerlig temafest. 

Hula hula, Luau og Aloha! Der er mange kendte ord og sætninger fra de tropiske øer, Hawaii. Har man ikke altid drømt om at ligge på stranden og nyde solen, varmen og en tropisk paraplydrink med mango, kokos og især ananas?
Men hvorfor vente? Hvorfor bruge en masse penge på at rejse til Hawaii, når du kan bringe Hawaii til hjemmet? Arrangér en ægte luau hjemme i haven og invitér alle dine venner til tropiske cocktails med paraplydekorationer og cocktailpinde, der ligner ananasser, flamingoer og palmer. Den tropiske varme vil straks ramme festdeltagernes hjerter!

Hawaii er USAs 50. delstat og omfatter størstedelen af det arkipelag, som sammenfattet kaldes Hawaii-øerne. Øgruppen ligger ca. 3.700 km sydvest for USAs vestkyst i Stillehavet og udgør den sydligst beliggende stat i USA. De officielle sprog i delstaten er engelsk og hawaiiansk.

Et Hawaii kostume er kendt for at være farverigt og mønstret tøj til både mænd og kvinder. Tøjet er sommerligt og mere afslappet, da det skal passe til feriestemningen på Hawaii:

Skærmbillede 2019 04 25 kl. 11.02.48 640x1024 - Hawaii kostume til voksne

Hawaii kostume til kvinder

Drøm dig væk til sol, strand og vand i dette flotte kostume, som lader dig udforske din eksotiske side og får dig til at ligne en sand Hawaii babe. Kostumet indeholder kjole, hår elastikker og ankelkæde.

Find kostumet hos Temashop

 

hawaii kjole hawaii kostume hawaii udklædning til kvinder

Lang Hawaii kjole

Lang tropisk kjole i blå, med blomsterprint. Klæd dig ud som en smuk hawaiipige til tropefesten!

Find kostumet hos Temashop

Fandt du det Hawaii kostume til voksne du ledte efter?

hawaii kostume til voksne 1024x394 - Hawaii kostume til voksne

SE OGSÅ: Klassiske pride kostumer til mænd

SE OGSÅ: Par kostume til karneval

Indlægget Hawaii kostume til voksne indeholder affiliatelinks

En mening om “Hawaii kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!