Minecraft kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der helt vild med Minecraft? Så er et Minecraft kostume til børn da lige sagen til fastelavn, Halloween eller leg i hjemmet.

Et Minecraft kostume til børn sikrer leg i mange timer. 

Det helt særlige univers omkring Minecraft er fuldstændig unikt og genkendeligt. Derfor er der vist heller ikke nogen der er i tvivl, når et barn klæder sig i et Minecraft børnekostume. Den særlige knap så pixeleret 8-bit opløsning gør at spillet og universet genkendes. Spillet handler om at placere blokke og derefter gå på eventyr. Det foregår i en uendelig genereret verden med stort åben terræn – isbjerge, svampede søer, store enge og meget mere – fyldt med hemmeligheder, vidundere og fare!

Et Minecraft kostume til børn er et forholdsvist simpelt kostume, men eftersom der ikke er meget menneskeligt og naturlige menneskeformer over figurerne i Minecraft – er det et must at være firkantet og så er en maske som er firkantet – både i form og designet i tern. 

Skal dit barn skal klædes ud som en Minecraft figur, findes der få men gode bud på et Minecraft børnekostume. Minecraft kostume er et oplagt kostume til både fastelavn, Halloween og udklædning til fødselsdagen eller til leg derhjemme. 

Minecraft steve kostume til børn

Minecraft Steve Luksus børnekostume

Klæd dig ud som din favoritkarakter fra Minecraft – Steve! Vi må dog bare spørge: hvor mange af dine venner vil kunne forudse, at du vil komme klædt ud som Steve? Tal om en cool dragt altså… Minecraft Steve Deluxe Børn Kostume er et sejt kostume, som ligner Minecraftkarakteren Steve. Dragten indeholder en firkantet maske med hul til øjnene, en 3D-overdel samt et par matchende bukser.

Find kostumet hos Partyking

MINECRAFT CREEPER kostume til børn

Minecraft Creeper børnekostume

Minecraft Creeper Deluxe Børn Kostume er et rigtig flot kostume til børn, som ligner karakteren Creeper fra spillet Minecraft. Dragten indeholder en firkantet maske, et jumpsuit samt en 3D-overdel.

Find kostumet hos Partyking

ninja minecraft kostume 450x439 - Minecraft kostume til børn

Ninja Plastik Vest kostume

Nu kan du klæde dig ud som en af figurerne fra Minecraft med denne sjove ninja vest! Husk at medkøbe hjelm og våben for at fuldende looket!

Find kostumet hos Temashop

minecraft armor børnekostume - Minecraft kostume til børn

Minecraft Armor børnekostume

Har du et barn, som elsker sin skærmtid? Så passer det jo godt, at din lille øjesten derhjemme klæder sig ud som Minecraft Armor ved næste udklædnings- eller halloweenfest! Dette fine børnekostume – Minecraft Armor – indeholder trøje, bukser og hat i polyester.

Find kostumet hos Partyking

Minecraft Armor børnekostume  450x450 - Minecraft kostume til børn

Minecraft Armor børnekostume

Perfekt kostume til de børn, der ikke kan løsrive sig fra skærmen og det elskede “Minecraft”. Dette Minecraft-kostume består af en heldragt og pandebånd i polyester.

Find kostumet hos PartyKing

SE OGSÅ: Black Panther kostume til børn

SE OGSÅ: Fortnite kostume kostume til børn

SE OGSÅ: Pokémon kostume til børn

SE OGSÅ: Transformers kostume til børn

SE OGSÅ: Minecraft gaveideer til børn

Indlægget Minecraft kostume til børn indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

 

2 meninger om “Minecraft kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!