Fastelavnskostumer til 7-9 årige

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er I på jagt efter årets flotteste fastelavnskostume til 7-9 årige?

Hos Kostumeuniverset har vi samlet de mest populære fastelavnskostumer til 7-9 årige. 

Fastelavn er mit navn… sangen alle i børnehaven skal lære i februar måned. Dansk fastelavn er kendetegnet ved fastelavnstønde, kattekonge, fastelavnskostume, fastelavnskostume og selvfølgelig de lækre fastelavnsboller.

Læs mere her, om hvorfor vi holder fastelavn og hvordan de danske traditioner er blevet som de er.

Alle der skal til fastelavn er udklædt i en eller anden for for fastelavnskostume. De nemmeste er spøgelse, lavet af et lagen med huller. Eller tage en fodboldtrøje på og så er man fodboldspiller.

Fastelavnskostumer til 7-9  årige kan sagtens være et spøgelse, men det kan også være barnets helt/heltinde eller en figur de kender fra tv.

Når junior er 7-9 år er der helt styr på helte og andre karakter man kan spejle sig i. I skolengår snakken om ynglingssuperhelte og karakterer. Måske er skoletasken også med motiv fra de populære skikkelser der skaber krydderi på hverdagen. Fastelavnskostume til 7-9 årige kan både være superhelte, dyr og kendte karakterer. Det kan også være sjove kostumer og kostumer fra andre tider og lande. Jo ældre børnene bliver, jo mere variation er der i børnenes ønsker til et fastelavnskostume.

Fastelavnskostume til 7-9 årige børn tager typisk udgangspunkt de karakterer de finder mest interessante. Vi har her samlet de mest populære fastelavnskostumer til 7-9 årige.

De mest populære fastelavnskostumer til 7-9 årige

 

ninja kostume til børn ninja mester kostume til børn ninja børnekostume japansk kostume til børn

Ninja fastelavnskostume til 7-9 årig

Ninjaer er seje og der findes flere seje udgaver af en Ninja. Der findes Ternet Ninja og de seje japanske ninjaer. Også på Ramasjang findes der seje ninjaer. En ninja er derfor et kendt fænomen hos børnene der ofte også leger ninja i børnehaven. Der findes et kæmpe udvalg af Ninja fastelavnskostume her:

Find ninja børnekostume hos Temashop Lego ninjago børnekostume lego ninjago fastelavn kostume

LEGO Ninjago fastelavnskostume

LEGO fastelavnskostumer er mega seje! Dels fordi de er så tro mod figurerne som børnene kender fra LEGO film og LEGO legetøj. LEGO Ninjago er inden undtagelse! Find de sejeste LEGO ninjago her:

Find LEGO Ninjago fastelavnskostume hos Temashop

 

elsa kostume til piger elsa frozen kjole dronning elsa arendal kostume disney kostume til børn

Dronning Elsa fra Arendal – Frost fastelavnskostume til 7-9 årige

Dronning Elsa er Disney bud på en sej karakter der med magi, søsterkærlighed og blåt blod, evner at skabe eventyr og gode historier for alle Disney fans. Frost fastelavnkostumer er vældig populære blandt prinsesser.

Find Elsa fastelavnskostume her hos Temashop

 

harry potter udklædning harry potter kostume børnekostume hermione kostume til børn

Harry Potter fastelavnskostume

Harry Potters magiske univers er fantastisk for de lidt større børn. Bøgerne er vilde, magiske og helt fantastiske. Hvis du har en Harry Potter fan der skal til fastelavnsfest, så overvej et Harry Potter kostume til anledningen.

Find Harry Potter fastelavnskostume hos Temashop

 

aladdin kostume til børn jasmin kostume genie kostume til børn disney kostume til børn

Aladdin og Jasmin fastelavnskostume

De fleste 5-9 årige har stiftet bekendskab med mange af Disneys fantastiske fortællinger. Og en af dem er historien om Aladdin, Prinsesse Jasmin og Genie. Find de sjove og eventyrlige kostumer fra historien

Find kostumerne hos Temashop

 

avengers kostume til dreng avengers børnekostume avengrs kostume til piger avengers fastelavnskostume

Avengers fastelavnskostume til 7-9 årige

Marvels Avengers univers er fantastisk! Fuldt med superhelte og skurke. De kendteste superhelte er Captain America, Iron Man, Spiderman og Thor. Men Marvels Avengers Univers er kæmpe stort og der findes superhelte og skurke for enhver smag. Er dit børnehavebarn vild med superhelte, så overvej et Avengers fastelavnskostume.

Find Avnegers fastelavnskostume hos Temashop

 

 

politimand kostume til børn politibetjent kostume til børn pige politibetjent udklædning baby uniform kostume fastelavnskostume politi uniform

Politibetjent fastelavnskostume til 7-9 årige

Et klassisk uniform fastelavnskostume hitter blandt børnehavebørnene og skolebørn. Hvis det er muligt så overvej en god legetøjspistol og en der kan klæde sig ud som fange. Den gode gamle leg med politi og tyv er stadig sjov!

Find Politibetjene fastelavnskostume hos Temashop

 

 

LÆS OGSÅ: Minekraft fastelavnskostume

LÆS OGSÅ: Fortnite udklædning til børn

LÆS OGSÅ: Ariel fastelavnskostume

LÆS OGSÅ: Ariel børnekostume

LÆS OGSÅ: Find Holger udklædning

LÆS OGSÅ: Bilige børnekostumer til drenge

LÆS OGSÅ: Billige børnekostume til piger

 

 

 

 

Indlægget Fastelavnskostume til 7-9 årige indholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

error: Content is protected !!