Ariel kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med Ariel fra den lille havfrue?

Så er et Ariel kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Disney filmen “Den lille havfrue” er fra 1989 og er baseret på H.C. Andersens eventyr af samme navn.

Filmen er et romantisk eventyr, men beskriver også en teenagepige, som ønsker at være fri, og hendes forhold til sin far. Havfruen Ariel forelsker sig i mennesket prins Eric. Hendes far, kong Triton, kan ikke lide mennesker, men med hjælp fra havheksen Ursula omdannes Ariel til et menneske. Som betaling må hun opgive sin stemme til heksen. For at få sin stemme tilbage skal Ariel få et kys af ægte kærlighed fra prinsen, inden der er gået tre dage.

Selvom “Den lille havfrue” har en del år på bagen, er Ariel stadig en elsket figur hos mange små prinsesser.  Den lille havfrue er halvt menneske og halvt, så i stedet for ben har hun en hale, mens resten af kroppen ligner en menneske krop.

Ariel kendetegnes ved hendes lange røde hår og hendes fiskehale. Men da det kan være svært at komme afsted til den kommende fastelavnsfest, hvis man kun kan svømme, laves Ariel kostumer som en kjole.

Ariel kostume er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Den lille havfrue tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Ariel kostume til børn:

 

havfrue kostume til piger ariel børnekostume havfrue luksus udklædning

Ariel børnekostume

Ifør den lille Ariel’s magiske kjole, og lad hende blive fortryllet af havheksen Ursula, således at hun kan komme op til overfladen og møde sit livs kærlighed.

Find kostumet hos Temashop

 

 

Skærmbillede 2017 07 25 kl. 12.52.13 - Ariel kostume til børn

Havfrue kostume børn

Havet er dybt, og hvem ved, hvad man kan finde dernede på bunden! Måske gemmer der sig en lille havfrue. I dette kostume kan du i hvert fald blive en levende havfrue. Bemærk, at tiara & sko ikke medfølger.

Find Havfrue kostume til børn hos Temashop

Skærmbillede 2019 01 02 kl. 09.35.13 655x1024 - Ariel kostume til børn

Den lille havfrue kostume

Drømmer din datter om, at opleve livet under havets overflade, som havfruen Ariel? Med dette elegante kostume, kan din datter blive forvandlet om til en smuk havfrue og opleve en hel ny verden under vandet. Kostumet består af en smuk kjole med fine detaljer. 

Find havfrue kostumet hos Temashop

 

ariel kostume til børn havfrue børnekostume tilbud

Sødt Ariel eller Melody kostume

Drømmer dit barn om et liv på bunden af havet sammen med klovnefisken Tumle og den aristokratiske krabbe Sebastian fra Disneys “Den Lille Havfrue”? Så er denne dragt det helt rigtige! Dragten henvender sig til alle de børn, som drømmer sig væk til Disneys berømte eventyr og historier om havfruer og prinser.

 Find kostumet hos Temashop

 

ariel paryk til børn

Ariel børneparyk

Fuldend det fine Ariel kostume med en Ariel paryk til børn. Har din prinsesse ikke ildrødt hår som Ariel, så overvej Ariel parykken som prikken over i’et. 

Find parykken hos Temashop

LÆS OGSÅ: Skaldyr kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Den lille havfrue kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Mulan kostume til børn og voksne

 

Indlægget Ariel kostume til børn indeholder reklamelinks til danske netbutikker

Kilde og inspiration: Alletiders Disney

 

 

 

error: Content is protected !!