Uhyggeligt klovne kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Skal du klædes ud til Halloween eller elsker du bare magi og uhygge?

Så er et uhyggeligt klovne kostume til voksne, den oplagte udklædning til den kommende halloween- eller temafest.

De fleste forbinder klovne som hyggelige og sjove karakterer der hører til i et cirkus, men faktisk er der også rigtig mange der er bange for dem og hvor en klovnefigur kan give utallige af mareridt. Faktisk er der mange både børn og voksne der har klovnefobi. Klovnefobien er næret af det faktum, at klovne er iført makeup og forklædninger, der skjuler deres sande identitet og følelser.

Klovnelignende væsner har eksisteret i flere tusind år. Narren og klovnen har historisk set været et redskab brugt til satire og til at gøre nar ad magtfulde mennesker. Narren og andre latterlige personer går mindst tilbage til det gamle Egypten, og det engelske ord ‘clown’ dukkede op engang i 1500-tallet, da Shakespeare brugte udtrykket til at beskrive tåbelige karakterer i adskillige af sine skuespil.

Den velkendte cirkusklovn med malet ansigt, paryk og overdimensioneret tøj opstod i det 19. århundrede og har kun ændret sig meget lidt i de forløbne 150 år. Klovnens yderst usædvanlige fysiske egenskaber (parykken, den store røde næse, makeuppen, den besynderlige beklædning) forstørrer yderligere usikkerheden om, hvad klovnen kan finde på.

Et uhyggeligt klovne kostume til voksne kan både bruges til fastelavn og fødselsdagen/temafesten med Halloween tema. Der findes mange forskellige uhyggelige klovne kostumer til voksne, både til mænd og kvinder. Se udvalget nedenfor:

 

IT pennywise klovnekostume halloween udklædning kvinder uhyggelig klown kostume

IT Pennywise klovnekostume til kvinder

Stilfuldt Pennywise klovnekostume til dig der gerne vil ankomme til temafesten med stil. Kostumet indeholder top, nederdel, støvlecovers og halskrave. 

Find kostumet hos Temashop

 

Skærmbillede 2017 08 11 kl. 15.28.59 - Uhyggeligt klovne kostume til voksne

Dræber klovn kostume

Dræberklovn kostume til mænd som består af en bluse med lasede ærmer, stribede seler, bukser med to uens ben og en maske med hat og hår. Tilføj et par klovnesko som tilbehør og du har et komplet klovnekostume til halloween. 

 Find det uhyggelige klovnekostume hos Temashop

 

Skærmbillede 2017 08 11 kl. 15.31.08 - Uhyggeligt klovne kostume til voksne

Uhyggeligt klovne kostume

Classic Horror Clown kostume til mænd, der leveres med heldragt og maske. Heldragten er hovedsageligt gul, men også grøn og rød. Masken forestiller en uhyggelig klovn med rødt hår. Fuldend looket ved blot at tilføje vores klovnesko og hvide handsker.

Find det uhyggelige klovnekostume hos Temashop

 

vintage klovn kostume til kvinder 450x450 - Uhyggeligt klovne kostume til voksne

Uhyggeligt klovne kostume til kvinder

Denne klovn lader sig kun underholde af de mest forfærdelige situationer, hvilket passer perfekt til din halloweenfest! I en typisk mundering for en klovn fra en skrækfilm vil det være tydeligt, at du hører hjemme til årets mest uhyggelige fest, og at du ikke er bange for at gå all in med udklædningen.
Vintage Klovn Damekostume indeholder en kjole og krave á la klovn fra en skrækfilm.

Find kostumet hos Temashop

 

uhyggelig vintage halloween kostume uhyggelig klovn retro kostume vintage udklædning til voksne

Uhyggelig Vintage kostume til mænd

Super fedt vintage kostume af den underspillet slags. Kostumet er genialt til udklædningsfest med tema som gyserfilm, halloween eller blot en helt almindelig fredag den 13. 

Find kostumet hos Temashop

 

killerclown udklædning halloween kostume med mundbind uhyggeligt klovnekostume til kvinder halloween kostume til dame

Killer clown udklædning med mundbind / maske

Skal killerklovnen til fest? Slå din indre klovn fri til Halloween med dette kostume. Kostumet indeholder top, bukser, maske/mundbind og krave. Sæt håret vildt og find dig et passende våben.

Find kostumet hos Temashop   

 

klovn harlekin tern halloween kostume

Dræberklovn kostume

Uhyggeligt klovne kostume, bestående af en heldragt med sorte og hvide tern og andre fine detaljer. Gør kostumet komplet med tilbehør og sminke og bliv klar til, at skræmme livet af alle vennerne til halloween.

Find kostumet hos Temashop

 

 

 

collage - Uhyggeligt klovne kostume til voksne

Tilbehør til uhyggeligt klovne kostume til voksne

  1.  Vil du skræmme alle en sen halloween-aften? Denne maske er både uhyggelig og skræmmende! Find maskerne og flere skræmmende klovnemasker hos Temashop
  2. Du kan selvfølgelig også selv vælge at lave en uhyggeligVandbaseret krops og ansigtsmalings pallet med 12 forskellige farver, 4 pensler og 2 svampe. Med dette komplette sæt med alle regnbuens farver kan du fuldende kostumet 100%. Find ansigtsmaling hos Temashop.
  3. Du er klar til at indspille en gyser med denne maske, der er perfekt til halloween. Find masken hos Temashop.

 

LÆS OGSÅ: Uhyggeligt klovnekostume til børn

LÆS OGSÅ: Chuky kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Halloween jakkesæt

 

Hvilket uhyggelige klovnekostume er du ude efter?

uhyggeligt klovnekostume til voksne gyserklovn dræberklovn kostume halloween kostume til voksne

killer clown kostume udklædning uhyggelig klovnekostume til voksne halloween udklædning til par

 

Stort udvalg i klovnemasker

uhyggelig klovnemaske farlig maske til hallowen scary halloweenmaske

Er du ikke til kostumer, så overvej Halloween i en klovnemaske af den uhyggelige slags. Der findes et stort udvalg af uhyggelige klovnemasker. Find dem her hos Temashop

 

Indlægget uhyggeligt klovne kostume til voksne indeholder affiliatelinks

Kilde: Videnskab.dk

 

error: Content is protected !!