Slenderman kostume til børn og voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med Slenderman filmen? Og er du på udkig efter et filmkostume, et gyser kostume, et halloween kostume eller bare et kostume til at forstrække de andre i? Et Slenderman kostume er oplagt til mange anledninger. VI har samlet de bedste Slenderman kostumer til både børn og voksne nedenfor. 

Gyserfilmen ‘Slender Man’ er baseret på det overnaturlige internetfænomen, om en hvid, ranglet gestalt, der kidnapper børn. I en lille by Massachusetts prøver fire gymnasiepiger at afsløre, at Slender Man blot er fantasi, men da en af pigerne pludselig forsvinder, falder mistanken alligevel på den mystiske eksistens. 
 
Et Slenderman kostume er et gyser kostume og derfor oplagt som Halloween kostume, man kan også bruges til et gyser tema eller til at skabe uhygge på kollegiet, til julefrokosten eller på en helt almindelig fredag den 13. Et Slenderman  kostume er et sort jændog anonymt og forsvundet. 

slenderman kostume til børn

Slenderman kostume til børn

Klæd dit barn ud som den uhyggelige Slenderman i denne heldragt med print. Slenderman kostumet består af en heldragt fra top til tå, der lukkes med lynlås bagtil. 

Find kostumet hos Temashop

LÆS OGSÅ: chucky kostume

LÆS OGSÅ: Farlig klovnekostume

LÆS OGSÅ: Gyserfilm kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Morphsuit / skinsuit kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Jason kostume

LÆS OGSÅ: Freddy Krueger

 

 

Indlægget Slenderman kostume til børn og voksne indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!