Slenderman kostume til børn og voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med Slenderman filmen? Og er du på udkig efter et filmkostume, et gyser kostume, et halloween kostume eller bare et kostume til at forstrække de andre i? Et Slenderman kostume er oplagt til mange anledninger. VI har samlet de bedste Slenderman kostumer til både børn og voksne nedenfor. 

Gyserfilmen ‘Slender Man’ er baseret på det overnaturlige internetfænomen, om en hvid, ranglet gestalt, der kidnapper børn. I en lille by Massachusetts prøver fire gymnasiepiger at afsløre, at Slender Man blot er fantasi, men da en af pigerne pludselig forsvinder, falder mistanken alligevel på den mystiske eksistens. 
 
Et Slenderman kostume er et gyser kostume og derfor oplagt som Halloween kostume, man kan også bruges til et gyser tema eller til at skabe uhygge på kollegiet, til julefrokosten eller på en helt almindelig fredag den 13. Et Slenderman  kostume er et sort jændog anonymt og forsvundet. 

slenderman kostume til børn

Slenderman kostume til børn

Klæd dit barn ud som den uhyggelige Slenderman i denne heldragt med print. Slenderman kostumet består af en heldragt fra top til tå, der lukkes med lynlås bagtil. 

Find kostumet hos Temashop

 

slenderman maske til voksne

Slenderman maske til voksne

Slenderman må være en af de mest uhyggelige karakterer som nogensinde er blevet skabt. Er det manglen på ellers vigtige ansigtsdele? Eller hans væmmelige handlinger? I hvert fald passer han helt sikkert godt som skrækindjagende halloweenmaske! Slender Man Latexmaske er en lækker latexmaske som får dig til at se ud som Slender Man. Masken er beige med venemønster. Den dækker både hoved og hals og den har net over øjnene, hvilket gør den særdeles virkelighedstro. 

Find masken hos PartyKingslenderman morphsuit slenderman skin suit kostume

Slenderman Morphsuit kostume til voksne

Klæd dig på til en fin fest med dette lækre morphsuit i en sort jakkesætsstil. Morphsuitet består af en tight dragt, som er syet i et førsteklasses lycra. Dragten kommer med lynlås langs ryggen og op over bagsiden af hovedet. Masken sidder sammen med resten af dragten, og man kan se igennem den (dog med begrænset udsyn). De små huller i stoffet gør det muligt at drikke alkohol (eller saft, hvis man vil) med masken på. Lycra er et meget stretchvenligt materiale, som kan udvides med op til seks gange sin oprindelige længde.

Find kostumet hos Partyking

 

slenderman maske hvid

Slenderman maske i hvid

En god udklædningsmaske gemmer personen bag og giver mulighed for at kunne se gennem masken, samtidig med at den ikke forhindrer maskebæreren i at få et par drinks i ny og næ. Med en morphmaske kan du ånde, se og drikke hele natten lang! Ingen kommer til at genkende dig. 

Find masken hos Partyking

 

 

LÆS OGSÅ: chucky kostume

LÆS OGSÅ: Farlig klovnekostume

LÆS OGSÅ: Gyserfilm kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Morphsuit / skinsuit kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Jason kostume

LÆS OGSÅ: Freddy Krueger

 

 

Indlægget Slenderman kostume til børn og voksne indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!