Lyserøde/pink kostumer til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Er dit barn inviteret til en temafest, hvor alle skal komme udklædt i pink eller lyserød? Vi har samlet det bedste udvalg af pink kostumer til børn, så han/hun bliver klar til fest.

Lyserøde og pink kostumer til børn kan bruges til flere anledninger f.eks. fastelavn, fødselsdagen, leg i hjemmet eller den kommende temafest.

Pink er farven på lykke og opfattes generelt som en munter farve og derfor er det også en oplagt farve til temafesten. Lyserød er en bleg rød farve der første gang blev registreret i det 17. århundrede, til at beskrive de blegrøde blomster med farven pink, de dækfrøede planter i den ægte Nellike. Denne farve står for skønhed, elegance og godhed. Pink i sig selv er en kombination af rød og hvid.

Vi har samlet det største udvalg af lyserøde og pink kostumer til børn;

 

lyserød kostume pink kostume top wing penny udklædning barn kostume med maske til børn

Penny kostume – Top Wing udklædning

Smart og fint Penny kostume fra de populære Top Wing helte. Kostumet består af heldragt og maske og findes i størrelser fra 3 år til 6 år. Har du en Penny fan derhjemme? Så er et Top Wing kostume oplagt til kommende fastelavn eller til leg derhjemme.

Find kostumet hos Temashop

 

donut kostume til børn fastelavnskostume til pige kage kostume pink kostume til piger kostumeuniverset

Donut udklædning

Er junior lige til at spise? Eller blot meget glad for kager, særligt donuts? Dette er et kage kostume til den lækkersultne og det er oplagt til sjov og leg og selvfølgelig til fastelavn. Pas på! Der kan være sultne venner omkring dig der bider! Kostumet er en overdel og i onesize. 

Find kostumet hos Temashop

 

kimono til barn kineser kostume til børn orientalsk børnekostume kinesisk kostume fastelavn udklædning piger

Japansk kostume – Kimono – orientask pige kostume

Er drømmen at være asiatisk prinsesse? Iført en kimono og matchende hoveddel, er der mulighed for at være japansk for en dag. Kostumet er fint og anderledes og findes i størrelser fra 4 år til 13 år. 

Find kostumet hos Temashop

 

flamingo kostume til børn, flamingo udklædning til børn, flamingo tøj til børn, flamingo børnekostumer, flamingo kostumer, flamingo fastelavnskostume til børn 2020, flamingo fastelavnskostume til piger 2020, populære fastelavnskostumer til piger 2020, pink børnekostumer, sjove fastelavnskostumer til børn,

Flamingo udklædning til børn

Chocking pink flamingo kostume til børn. Bemærk at t-shirt og bukser skal du finde i skabet hjemme. Kostumet består at en underdel med hals og en hætte (hovedet). Kostumet er onesize og bestemt et kostume alle vil lægge mærke til!

Find kostumet hos Temashop

 

trolls børnekostume poppy kostume til barn fastelavnskostume trolls kostumeuniverset

Poppy kostume til børn

Dybt inde i skoven finder den lille sin farverige og sprudlende Trolde familie. Poppy kostume til børn består af kjole, paryk og armbånd. Klar som Poppy til fastelavn! Kostumet findes i størrelser 3 år – 8 år.

Find kostumet hos Temashop

 

paw patrol kostume paw patrol fastelavn fastelavnskostume paw patrol udklædning paw patrol chase kostume paw patrulje kostume skye

Skye kostume – Lyserød Paw Patrols kostume

Lad den lille klæde sig ud som sin helt, Skye, fra Paw Patrol i dette detaljerede og gemmenførte Skye kostume, der med garanti vil få hende flyve på en lyserød sky til temafesten eller til fastelavn. Kostumet indeholder kjole, vinger og maske og findes i størrelser 3 år til 6 år. 

Find kostumet hos Temashop

 

græsk kostume til børn lyserød gudinde kostume

Græsk kostume – lyserød gudinde kostume 

Et græsk prinsesse eller gudinde kostume til piger. Det er i hvert fald guddommeligt smukt med laurbær blade og gulddetaljer. Op med hagen og find den rette attityde frem. Kostumet består af kjole og pandebånd.

Find kostumet hos Temashop

 

Pink heks børnekostume - Lyserøde/pink kostumer til børn

Pink Heks børnekostume

Flot hekse kostume, der består af kjole i lyserød og sort og matchende hat. Færdiggør udklædningen med sminke og en kost og så er du parat til næste fastelavns- eller halloweenfest!

Find kostumet hos Temashop

pink rockstjerne børnekostume - Lyserøde/pink kostumer til børn

Pink rockstjerne kostume

Nu kan de seje piger blive klædt ud som en rigtig rockstjerne med glimtende og detaljeret bluse. Det er kun guitaren og det vilde hår, der mangler, og så er udklædningen til fastelavn i hus!
Den superflotte rock kjole er i strækbart stof med sort bundfarve og en flot “funklende” stjerne på maven samt en pink glitrende fastsyet kant mellem kjole og skørt. Den pink jakke er i blødt latexlignende stof, så det lider en rigtig sej læderjakke. Helt perfekt til den lille vilde rocktøs!

Find kostumet hos Temashop

grease lille pink lady børnekostume - Lyserøde/pink kostumer til børn

Lille Pink Lady børnekostume

Skal din datter ligne en fra Grease? Så invester i dette iøjefaldende kostume og lad hende blive en del af de populære og velkendte Pink Ladies.

Find kostumet hos Temashop

Pink batgirl børnekostume - Lyserøde/pink kostumer til børn

Pink Batgirl Børnekostume

Er du helt vild med pink og er du en rigtig prinsesse. Så klæd dig ud som den fantastiske superheltinde Batgirl i dette flotte pink kostume.

Find kostumet hos Temashop

 

pink prinsesse børnekostume - Lyserøde/pink kostumer til børn

Pink Prinsesse børnekostume

Smuk, pink prinsesse kjole med stort skørt og flotte detaljer. Drømmer du om at være prinsesse for en dag – så ifør dig dette skønne kostume og drøm dig ind i eventyrverdenen.

Find kostumet hos Temashop

 

 

 

 

Kunne du lide udvalget af lyserøde og pink kostumer til børn?

lyserød og pink kostumer til børn - Lyserøde/pink kostumer til børn

SE OGSÅ: Orange kostumer til børn

SE OGSÅ: Lilla kostumer til børn

SE OGSÅ: Hvide kostumer til børn

SE OGSÅ: Gule kostumer til børn

Indlægget Lyserøde/pink kostumer til børn indeholder affiliatelinks/reklamelinks

 

En mening om “Lyserøde/pink kostumer til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!