Lyserøde/pink kostumer til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Er dit barn inviteret til en temafest, hvor alle skal komme udklædt i pink eller lyserød? Vi har samlet det bedste udvalg af pink kostumer til børn, så han/hun bliver klar til fest.

Lyserøde og pink kostumer til børn kan bruges til flere anledninger f.eks. fastelavn, fødselsdagen, leg i hjemmet eller den kommende temafest.

Pink er farven på lykke og opfattes generelt som en munter farve og derfor er det også en oplagt farve til temafesten. Lyserød er en bleg rød farve der første gang blev registreret i det 17. århundrede, til at beskrive de blegrøde blomster med farven pink, de dækfrøede planter i den ægte Nellike. Denne farve står for skønhed, elegance og godhed. Pink i sig selv er en kombination af rød og hvid.

Vi har samlet det største udvalg af lyserøde og pink kostumer til børn;

Pink heks børnekostume - Lyserøde/pink kostumer til børn

Pink Heks børnekostume

Flot hekse kostume, der består af kjole i lyserød og sort og matchende hat. Færdiggør udklædningen med sminke og en kost og så er du parat til næste fastelavns- eller halloweenfest!

Find kostumet hos Temashop

pink rockstjerne børnekostume - Lyserøde/pink kostumer til børn

Pink rockstjerne kostume

Nu kan de seje piger blive klædt ud som en rigtig rockstjerne med glimtende og detaljeret bluse. Det er kun guitaren og det vilde hår, der mangler, og så er udklædningen til fastelavn i hus!
Den superflotte rock kjole er i strækbart stof med sort bundfarve og en flot “funklende” stjerne på maven samt en pink glitrende fastsyet kant mellem kjole og skørt. Den pink jakke er i blødt latexlignende stof, så det lider en rigtig sej læderjakke. Helt perfekt til den lille vilde rocktøs!

Find kostumet hos Temashop

grease lille pink lady børnekostume - Lyserøde/pink kostumer til børn

Lille Pink Lady børnekostume

Skal din datter ligne en fra Grease? Så invester i dette iøjefaldende kostume og lad hende blive en del af de populære og velkendte Pink Ladies.

Find kostumet hos Temashop

Pink batgirl børnekostume - Lyserøde/pink kostumer til børn

Pink Batgirl Børnekostume

Er du helt vild med pink og er du en rigtig prinsesse. Så klæd dig ud som den fantastiske superheltinde Batgirl i dette flotte pink kostume.

Find kostumet hos Temashop

 

pink prinsesse børnekostume - Lyserøde/pink kostumer til børn

Pink Prinsesse børnekostume

Smuk, pink prinsesse kjole med stort skørt og flotte detaljer. Drømmer du om at være prinsesse for en dag – så ifør dig dette skønne kostume og drøm dig ind i eventyrverdenen.

Find kostumet hos Temashop

 

pink pirat børnekostume - Lyserøde/pink kostumer til børn

Pink pirat børnekostume

Pirater kan også være søde, og nu kan de mindste piger forvandles til søde piratpiger i dette pinke kostume. Blandt de mest populære kostumer til fastelavn er piratkostumerne! Kostumet består af kjole og hårbånd.

Find kostumet hos Temashop

Kunne du lide udvalget af lyserøde og pink kostumer til børn?

lyserød og pink kostumer til børn - Lyserøde/pink kostumer til børn

SE OGSÅ: Orange kostumer til børn

SE OGSÅ: Lilla kostumer til børn

SE OGSÅ: Hvide kostumer til børn

SE OGSÅ: Gule kostumer til børn

Indlægget Lyserøde/pink kostumer til børn indeholder affiliatelinks/reklamelinks

 

En mening om “Lyserøde/pink kostumer til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!