Lyserøde/pink kostumer til børn

Er dit barn inviteret til en temafest, hvor alle skal komme udklædt i pink eller lyserød? Vi har samlet det bedste udvalg af pink kostumer til børn, så han/hun bliver klar til fest.

Lyserøde og pink kostumer til børn kan bruges til flere anledninger f.eks. fastelavn, fødselsdagen, leg i hjemmet eller den kommende temafest.

Pink er farven på lykke og opfattes generelt som en munter farve og derfor er det også en oplagt farve til temafesten. Lyserød er en bleg rød farve der første gang blev registreret i det 17. århundrede, til at beskrive de blegrøde blomster med farven pink, de dækfrøede planter i den ægte Nellike. Denne farve står for skønhed, elegance og godhed. Pink i sig selv er en kombination af rød og hvid.

Vi har samlet det største udvalg af lyserøde og pink kostumer til børn;

pink drage kostume til børn 1024x1024 - Lyserøde/pink kostumer til børn

Pink drage kostume til børn

En skøn pink drage der bæres rundt om maven og er klar til masser af leg. Dragen er lavet i blødt velour og har store skinnende vinger og horn. Bæres ved at træde op i dragen og bæres i de justérbare stropper til skuldrene. Brug drage-kostumet til leg eller udklædning.

Find kostumet hos Børnenes Kartel

Lego unikitty kostume  - Lyserøde/pink kostumer til børn

LEGO Unikitty kostume

Cool dragt til barnet, der vil klæde sig ud som Unikitty fra LEGO! Passer perfekt til fødselsdage, udklædningsfester og eksempelvis halloween. I dette børnekostume indgår der en heldragt med tylskørt og hårbøjle.

Find kostumet hos Partyking

Pink heks børnekostume - Lyserøde/pink kostumer til børn

Pink Heks børnekostume

Flot hekse kostume, der består af kjole i lyserød og sort og matchende hat. Færdiggør udklædningen med sminke og en kost og så er du parat til næste fastelavns- eller halloweenfest!

Find kostumet hos Temashop

paw patrol skye kostume pink børnekostumer - Lyserøde/pink kostumer til børn

Paw Patrol Skye børnekostume

Flyv som Skye! Hun er Paw Patrols egen herlige papegøje som flyver rundt og leder efter problemer som Paw Patrol er de eneste der kan løse. Og nu kan dit barn endelig flyve præcis som Skye med dette supersøde Paw Patrol Skye Børnekostume. Paw Patrol Skye Børnekostume inkluderer en smart pink kjole med glitrende overstykke i blonder, et par vinger samt et sødt hovedstykke med hundeører.

Find kostumet hos Partyking

computerspil bjørn kostume - Lyserøde/pink kostumer til børn

Computerspil bjørn børnekostume

Hvis du har børn med tusinder af skærmtimer i øjnene og ønsker at få dem ud i den friske luft, kan du lokke med dette seje kostumesæt! Kostumet opfordrer til leg og er perfekt, hvis det er tid til en “trick or treat”-runde! Det er også ideelt, hvis det er tid til en halloweenfest. Kostumet omfatter en lyserød heldragt til børn med en bjørnehætte i polyester.

Find kostumet hos Partyking

pink politibetjent børnekostume - Lyserøde/pink kostumer til børn

Pink politibetjent børnekostume

Sød betjent kjole i pink. Nu kan dit barn lege en retfærdig politibetjent og sætte slynglerne bag tremmer. Kostumet består af en kjole og bælte. 

Find kostumet hos Temashop

Flamingo børnekostume pink kostumer til børn - Lyserøde/pink kostumer til børn

Flamingo børnekostume

Hvorfor ikke klæde sig ud til en majestætisk flamingo til næste kostumefest? Den lyserøde farve vil helt sikkert friske festen op og blive en succes på dansegulvet! Flamingo Børnekostume indeholder et flamingokostume i polyester.

Find kostumet hos Partyking

Mamma mia pink børnekostume - Lyserøde/pink kostumer til børn

Mamma Mia pink børnekostume

Det er ikke kun de voksne der kan lege Abba, nu kan børnene også være med. Det bliver ikke mere hipt end med dette pink sæt med vidde ben og masser af glimmer.

Find kostumet hos Partyking

pink rockstjerne børnekostume - Lyserøde/pink kostumer til børn

Pink rockstjerne kostume

Nu kan de seje piger blive klædt ud som en rigtig rockstjerne med glimtende og detaljeret bluse. Det er kun guitaren og det vilde hår, der mangler, og så er udklædningen til fastelavn i hus!
Den superflotte rock kjole er i strækbart stof med sort bundfarve og en flot “funklende” stjerne på maven samt en pink glitrende fastsyet kant mellem kjole og skørt. Den pink jakke er i blødt latexlignende stof, så det lider en rigtig sej læderjakke. Helt perfekt til den lille vilde rocktøs!

Find kostumet hos Temashop

lyserød ninja børnekostume - Lyserøde/pink kostumer til børn

Lyserød ninja børnekostume

En ninja bør man aldrig undervurdere! Nu kan hvert barn komme som ninja til næste udklædningsfest, og desuden i en dejlig, flot farve. Lyserød Ninja Børnekostume får hvert barn til at se ud som en rigtig ninja. Her får du en trøje, bukser, mundstykke og hætte. Hele kostumet har en lyserød farve med sorte detaljer. Og derudover ekstra våben i bæltet, hvis det skulle blive nødvendigt.

Find kostumet hos Partyking

Pink skeletpige kostume - Lyserøde/pink kostumer til børn

Skeletpige, Pink børnekostume

Er det tid til at klæde sig ud i uhyggelige kostumer? Denne kjole har skelet print på maven, samt tylskørt i pink, Medkøb et par sorte leggings som det lille uhyggelige skelet!

Find kostumet hos Temashop

My little pony pink børnekostume - Lyserøde/pink kostumer til børn

My Little Pony Cadance Børnekostume

En fantastisk sød ballerinakjole med et fint diadem. Kjolen har mange fine detaljer og passer perfekt, når du skal til kostumefest, eller hvis du er inviteret til fødselsdag og vil være rigtig fin. My Little Pony Cadance Børnekostume indeholder en ballerinakjole med en lyserød top, et enhjørningetryk på brystet og en glitrende tylnederdel. Der indgår et skinnende, lyserødt enhjørningediadem.

Find kostumet hos Partyking

shimmer and shine leah kostume - Lyserøde/pink kostumer til børn

Shimmer and Shine Leah børnekostume

En af fordelene ved at være barn er at man får mulighed for at klæde sig ud til de eventyrfigurer, man beundrer. Hvis din søn eller datter er fan af karakteren Lean kan han eller hende, hoppe i dette flotte kostume og føle sig lige præis som hende. Shimmer and Shine Leah Børnekostume er et jumpsuit med mange fine detaljer, et fastsyet taljebånd og en smuk guldkrone med hestehale.

Find kostumet hos Partyking

grease lille pink lady børnekostume - Lyserøde/pink kostumer til børn

Lille Pink Lady børnekostume

Skal din datter ligne en fra Grease? Så invester i dette iøjefaldende kostume og lad hende blive en del af de populære og velkendte Pink Ladies.

Find kostumet hos Temashop

pink cheerleader børnekostume - Lyserøde/pink kostumer til børn

Pink cheerleader børnekostume

Dette kostume er en traditionel cheerleaderkjole, præcis som dem, man ser i de amerikanske film. Med en cheerleaderdragt i lyserød og hvid samt nogle seje dansetrin plus et godt heppekor vil du skabe flotte resultater, når dit favorithold spiller kamp. Du kan inspirere publikum, så stemningen stiger til kogepunktet, så holdet yder sit bedste! Dette kostume består af en kort kjole i lyserød og hvid. På kjolens front finder du teksten “cheer”. Bemærk venligst, at pompoms ikke medfølger.

Find kostumet hos Partyking

pink power rangers børnekostume - Lyserøde/pink kostumer til børn

Pink Power Ranger: Ninja Steel Børnekostume

Pink Power Ranger, også kendt som Sarah Thompsen, er en klog pige, som designer gadgets, der kan hjælpe resten af teamet. Med dette superseje kostume, bestående af en kjole med skørt og en glittermaske, er du nu klar til at få Galvanax ned med nakken.

Find kostumet hos Temashop

lyserød havfrue børnekostumet - Lyserøde/pink kostumer til børn

Lyserød havfrue børnekostume

Med dette nye børnekostume kommer festen til at dreje sig om dit barn. Hun kommer til at trives som en fisk i vandet, uden overhovedet at skulle bruge vand! Kostumet omfatter en lyserød dragt med finner, og den er desuden smukt dekoreret med muslingeskaller og søstjerner. Alt, som skal bruges for at blive en rigtig havfrue!

Find kostumet hos Partyking

lyserød geisha børnekostume - Lyserøde/pink kostumer til børn

Lyserød geisha børnekostume

Asien fortsætter med at påvirke vores kultur, og nu er turen kommet til børnenes kostumetøj! Med denne asiatisk inspirerede geishaddragt vil dit barn virkelig stråle. Geisha Barn kostume indeholder en lyserød, rosenmønstret kjole og et glitrende pink obi (japansk bælte). Derudover indeholder den en lyserød og rød blomsterdekoration til håret.

Find kostumet hos Partyking

Pink batgirl børnekostume - Lyserøde/pink kostumer til børn

Pink Batgirl Børnekostume

Er du helt vild med pink og er du en rigtig prinsesse. Så klæd dig ud som den fantastiske superheltinde Batgirl i dette flotte pink kostume.

Find kostumet hos Temashop

mia and me børnekostume pink børnekostume - Lyserøde/pink kostumer til børn

Mia and me børnekostume

Spred dine vinger ud og begiv dig mod Centopia, hvor du hjælper de tapre elver i kampen mod Panthe! Det her kostume er rigtigt sukkersødt og har alt hvad en elverpige drømmer om. Hvad kan man mere ønske sig, når man har pink, skinnende vinger, sommerfuglehårbøjle, diamanter og glitter? Mia And Me Deluxe Børnekostume inkluderer en kjole, et par vinger, et par tights og en hårbøjle. Kjolen kommer i lyserødt mønster med et gennemsigtigt og skinnende skulder- og armparti. Vingerne er lyserøde med mørkere pink detaljer. Tightsene er beige med et pinkmønstret parti fra låret og nedad. Hårbøjlen er pink med små, flerfarvede diamanter på den ene side og en pink sommerfugl med guldfarvet diamant på den anden side. Paryk og sko medfølger ikke.

Find kostumet hos Partyking

pink prinsesse børnekostume - Lyserøde/pink kostumer til børn

Pink Prinsesse børnekostume

Smuk, pink prinsesse kjole med stort skørt og flotte detaljer. Drømmer du om at være prinsesse for en dag – så ifør dig dette skønne kostume og drøm dig ind i eventyrverdenen.

Find kostumet hos Temashop

pink pirat børnekostume - Lyserøde/pink kostumer til børn

Pink pirat børnekostume

Pirater kan også være søde, og nu kan de mindste piger forvandles til søde piratpiger i dette pinke kostume. Blandt de mest populære kostumer til fastelavn er piratkostumerne! Kostumet består af kjole og hårbånd.

Find kostumet hos Temashop

Kunne du lide udvalget af lyserøde og pink kostumer til børn?

lyserød og pink kostumer til børn - Lyserøde/pink kostumer til børn

SE OGSÅ: Orange kostumer til børn

SE OGSÅ: Lilla kostumer til børn

SE OGSÅ: Hvide kostumer til børn

SE OGSÅ: Gule kostumer til børn

Indlægget Lyserøde/pink kostumer til børn indeholder affiliatelinks/reklamelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Lyserøde/pink kostumer til børn

error: Content is protected !!