Lilla kostumer til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Er dit barn inviteret til en temafest, hvor alle skal komme udklædt i lilla? Vi har samlet det bedste udvalg af lilla kostumer til børn, så han/hun bliver klar til fest.

Lilla kostumer til børn kan bruges til flere anledninger f.eks. fastelavn, fødselsdagen, leg i hjemme eller den kommende temafest.

Lilla er mystikkens, det royale og åndelighedens farve. Farven betragtes ofte som utraditionel og kreativ. Lilla kombinerer stabiliteten fra den blå farve og energien fra den røde. Den lilla farve er ofte brugt til at skildre rige, magtfulde konger, ledere, tryllekunstnere og endda troldmænd.

Vi har samlet det største udvalg af lilla kostumer til børn;

 

sofia den første kostume sofia den første lilla kjole til piger kostumeuniverset

Sofia den første kjole

Når man helt pludselig bliver en prinsesse, er ikke altid let, som for Sofia den Første. Nu kan din lille pige derhjemme også forvandle sig til en prinsesse på et sekund med dette superfine Sofia-kostume. Måske kan hun også få lidt hjælp af de tre gode feer fra Tornerose, ligesom Sofia fik hjælp.

Find kostumet hos Partyking

 

prinsesse kostume til piger prinsessekjole lilla kostumeuniverset rapunzel kjole

Prinsesse kjole i lilla

Lilla Prinsesse Barn Kostume er en lilla prinsessekjole lavet i satin og tyl. Ærmerne er korte og puffede med rosa bånd midt på og lyse blonder yderst. På brystet er der lyse blonde og krydsede lyse bånd med en sløjfe. Kjolen er fyldig og består af flere lag lilla tyl med et lysere satinparti på midten og et lystmønstret blondestof øverst. Findes i str 2-6 år.

Find kostumet hos Partyking

 

lilla heks kostume til piger halloween kostume toddler halloween kostume til 3 årig

Lilla heksekostume

Skal der være udklædningsfest? At klæde sig ud som en heks er en stensikker succes og fungerer altid fantastisk, uanset om det er halloween, fastelavn eller udklædningsfest. Desuden er denne dragt ekstra fin og farverig. Hekse og lilla går utroligt godt sammen!

Find kostumet hos Partyking

 

 

 

The joker børnekostume lilla kostumer til børn 309x450 - Lilla kostumer til børn

The Joker Børnekostume

Gotham City er igen usikker – for jokeren er igen tilbage, denne gang er det dog dig, som gemmer sig bag sminken og den velkendte lilla jakke. Kostumet består af jakke med påsyet bluse med print samt maske.

Find kostumet hos Temashop

Five Nights at Freddys Bonnie Børnekostume 450x450 - Lilla kostumer til børn

Five Nights at Freddy’s Bonnie Børnekostume

Forvandl dig til Bonnie fra det populære spil Five Nights at Freddy’s. Dette er et sejt kostume med en cool maske, som du sætter for ansigtet. Vær Bonnie til næste kostumefest, halloween eller i forskellige cosplay-sammenhænge. Five Nights at Freddy’s Bonnie Børnekostume er et kostume i polyester til børn. Kostumet er et lilla jumpsuit i forskellige nuancer med en rød butterfly unger hagen og en maske. Handsker indgår. Masken er i plast og dækker kun ansigtet.

 

Find kostumet hos Partyking

Maleficent børnekostume 450x450 - Lilla kostumer til børn

Maleficent børnekostume

Når du vil komme til fastelavn eller Halloweenfesten som en ond heks, så har du fundet dette rette kostume her. Denne sorte og lilla kjole med mange fine detaljer er både heftig og cool. Til udklædningen medfølger også en sort hovedbeklædning. Ingen kommer til at overse, at du er ankommet til festlighederne! Maleficient Børnekostume er en børnedragt, der ser ud som figuren Maleficient. Dragten findes i tre størrelser. Den er sort og lilla og fremstillet i polyester. Til dragten medfølger kjole samt hovedbeklædning.

Find kostumet hos Partyking

 

Lilla heks børnekostume 314x450 - Lilla kostumer til børn

 

Lilla Heks børnekostume

Den lille, lilla heks er ude på ballade op til halloween. Klæd dig ud som en sød, lilla heks til fastelavn eller halloween festen med denne lange, fine kjole med flotte detaljer og tilhørende hat med kat.

Find kostumet hos Temashop

 

Lilla kat børnekostume 352x450 - Lilla kostumer til børn

Lilla Kat børnekostume

Sødt kattekostume til børn i sort og lilla, med påsyet tylskørt på kjolen. Går din datter efter titlen som kattedronning til fastelavn? Så skal hun da have et kostume der matcher titlen!

Find kostumet hos Temashop

 

 

Lilla sommerfuglesæt 361x450 - Lilla kostumer til børn

Lilla sommerfuglesæt

Sødt lilla sommerfuglesæt, der passer godt til udklædningen som sommerfugleprinsesse eller sammen med fekostumet. Nederdel følger ikke med.

Find kostumet hos Temashop

rapunzel kostume til børn, rapunzel udklædning til børn, rapunzel kjole til børn, rapunzel børnekostumer, disney prinsesse kostume, disney kostumer til børn, kostumeuniverset

Disney Rapunzel børnekostume

Indbydelse til en fest højt oppe i et tårn? Her er det vidunderlige Rapunzel-kostume det helt rette valg! Kostumet inkluderer en skinnende lilla kjole med lyserøde ærmer i et fløjlslook. Foroven er der en fin broche med motiv af prinsesse Rapunzel samt skønne mønstre på maven. Der medfølger desuden en matchende kort kappe med hvid og fluffy krave.

Find kostumet hos Partyking

 

Kunne du lide udvalget af lilla kostumer til børn?

Lilla børnekostumer lilla kostumer til børn - Lilla kostumer til børn

SE FLERE: Sofia den Første kostumer

SE FLERE: Rapunzel kostumer

SE FLERE: Shimmer and Shine kostumer

SE FLERE: Clara Lavender kostumer

 

SE OGSÅ: Hvide kostumer til børn

SE OGSÅ: Modig kostume til børn

SE OGSÅ: Fe kostume til børn

SE OGSÅ: Joker kostume til børn

Indlægget Lilla kostumer til børn indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!