Hulemand kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Find din indre vildmand frem, ved at klæde dig ud i et hulemand kostume til voksne.

Et hulemand kostume til voksne kan bruges til flere anledninger f.eks. sidste skoledag, karneval eller årets fastelavnsfest.

Da hulemennesket levede for flere tusinde år siden, levede de hovedsageligt i huler og grotter og al deres mad blev tilberedt over bålet. På det tidspunkt var arbejdsfordelingen mellem kønnene simpel. Mændene jagtede og sørgede for mad. Imens kvinderne vogtede hulen og passede på børnene. Når mand kom hjem med sit bytte, blev kødet spist, mens resterne som dyreskind og knogler blev brugt brugt enten til beklædning eller redskaber.

Nu om dage er en hulemand en person, ofte af ubestemmeligt køn, som foretrækker at leve afsondret fra andre mennesker i videst mulige grad.

Et hulemand voksenkostume er typisk et simpelt kostume, der består af en tunika eller kjole med dyreprint. Vi har samlet det største udvalg ad hulemand kostumer til mænd og hulemand kostumer til kvinder:

hulemand kostume til mænd 308x450 - Hulemand kostume til voksne

Hulemand 

Skal du være den vildeste og sjoveste hulemand til festen? Så er dette hulemand kostume perfekt. Kostumet i dyreprint består af en tunika, hårbånd og armpynt.

Find kostumet hos Temashop

 

hulemand voksenkostume 298x450 - Hulemand kostume til voksne

Sjov Hulemand kostume

Forvandl dig om til en sjov hulemand, til næste udklædningsfest i dette fede kostume. Tilføj kostumet med en kølle og gør dig klar til en aften i urtiden. Kostumet består af tunika, bælte, armbeklædning, og hårbånd.

Find kostumet hos Temashop

hulekvinde kostume 239x450 - Hulemand kostume til voksne

Hulekvinde kostume

Mangler du inspiration til din udklædning? Så er dette kostume et oplagt valg. Rejs langt tilbage i tiden og føl dig som en historisk hulekvinde. Kostumet består af tunika, bælte, pandebånd og armbånd.

Find kostumet hos Temashop

huledame kostume til voksne 253x450 - Hulemand kostume til voksne

Huledame kostume

Skal du være udklædt som huleboer til kostume-festen? Så er dette Hulekvinde kostume det helt rigtige valg. Med dette kostume er du sikker på at stjæle en masse opmærksomhed til udklædningsfesten. Kostumet består af kjole, hovedbeklædning og bælte.

Find kostumet hos Temashophulemand kostume til kvinder 329x450 - Hulemand kostume til voksne

Hulekvinde kostume

Med dette kostume, er du sikret en masse opmærksomhed. Et klassisk hulekvinde kostume bestående af en leopard plettet kjole i løs pasform med brunt bælte. Husk din kølle og ben. 

Find kostumet hos Temashop

SE OGSÅ: Flintstones kostume til voksne

SE OGSÅ: Dinosaur kostume til voksne

SE OGSÅ: Indianer kostume til voksne

Indlægget Hulemand kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!