Sommerfugl kostume til børn

Har du et barn der skal du klædes ud til en fødselsdag, Fastelavn eller til en temafest?

Så kunne et sommerfugl kostume til børn, være den oplagte udklædning.

Tænk sig at kunne være fri som sommerfuglen, kunne slå vingerne ud flyve omkring. Sommerfugle er nogle af de smukkeste insekter der findes og at de samme kan flyve gør dem kun mere magiske. Der er ikke noget at sige til at de fascinere både børn og voksne og derfor er et oplagt bud til den kommende udklædningsfest.

Naturen er fyldt med tankevækkende fænomener. Et af de mest fantastiske må være en larvens forvandling til en puppe – og derefter til en smuk sommerfugl. Imens det stadig er en larve, må insektet nok betragtes som et af de grimmeste insekter, men efter perioden i puppen kommer en smuk sommerfugl.

Der findes sommerfugle hele året, dog flest om sommeren. Tiden, som sommerfuglen tilbringer i puppen, svinger meget, alt efter hvilken art, der er tale om. Nogle arter er under to uger i puppen. Andre kan få ti år til at gå på den snævre plads. Men ligeså utroligt det er at en sommerfugl kan blive i puppen i op til 10 år, lige sørgeligt er det at sommerfuglens liv ikke er særligt lang.  For den voksne sommerfugl er gennemsnitslevetiden under en uge.

Sommerfugle er en orden blandt insekterne med to par skælklædte vinger og oftest en lang sugesnabel. Ordenen omfatter cirka 130 familier og i alt 175.000 arter, hvoraf hovedparten er natsommerfugle. Dagsommerfugle flyver om dagen, natsommerfugle om natten og aftensværmere mest i skumringen. Dagsommerfuglene har stærke flotte farver, imens de andre er grålige i deres farver.

Et sommerfugle kostume er i mange tilfælde et nemt kostume, som består af nogle farverige vinger, dertil skal du/I så bare finde noget tøj der matcher.

Skal dit barn skal klædes ud som sommerfugl, findes der gode bud på et sommerfugl kostume. Sommerfugl kostume til børn er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen eller til leg derhjemme. Der er efterhånden lavet flere flotte bud på et sommerfugl børnekostume:

 

sommerfugl kostume til barn sommerfugl udklædning sommerfugl børnekostume smukt lukusu sommerfugle kostume til barn

Sommerfugl kostume til piger

Skønt kostume til pigen derhjemme, som skal til sin første halloweenfest eller måske en udklædningsfest på skolen. Dette kostume passer perfekt. Kjolen får nemlig din datter til at ligne en sort og orange sommerfugl. Her får du et sødt kostume, som får dit barn til at ligne den smukkeste sommerfugl. Kostumet fås i tre størrelser og er fremstillet af polyester. Kostumet består af en sommerfuglekjole, fine vinger og søde antenner. 

Find kostumet hos PartyKing

pink sommerfugl kostume til børn 654x1024 - Sommerfugl kostume til børn

Sommerfugl kostume til børn

Skal din datter klædes ud som en smuk sommerfugl, så er dette kostume helt klart det rette valg. Komplet sæt med den sødeste kjole med skørt, grønne vinger og hårbånd. Brug gerne et par søde ballerinasko som modellen her eller et par laksko.

Find kostumet hos Temashop

sommerfuglevinger sommerfugl kostume til børn 686x1024 - Sommerfugl kostume til børn

Sommerfuglevinger

Elegante sommerfuglevinger med forskellige farver og pink ‘pels’. Sammensæt vingerne med matchende tøj og evt. en tryllestav for at gøre kostumet mere magisk. 

Find kostumet hos Temashop

sommerfuglevinger til børn 838x1024 - Sommerfugl kostume til børn

Gule sommerfuglevinger

Klæd dit barn ud som en elegant sommerfugl og fuldend kostumet med disse store smukke, gule sommerfuglevinger. Vingerne er sjove både til fastelavnsfesten, men også til leg i hjemmet. 

Find vingerne hos Temashop

grønne sommerfuglevinger til børn 954x1024 - Sommerfugl kostume til børn

Grønne sommerfuglevinger til børn

Fine sorte og grønne sommerfuglevinger til sommerfuglkostumet, fekostumet eller til andre søde udklædninger til børn. Vingerne er fint detaljeret som en rigtig sommerfugl.

Find kostumet hos Temashop

sommerfugle kostume til børn 1024x551 - Sommerfugl kostume til børn

Sommerfugl børnekostume

Med lyserøde vinger og tryllestav forvandles du til et magisk væsen. Bliv f.eks. en magisk sommerfugl, en elverpige eller en god fe – lad fantasien blomstre og spred magi ved udklædningsfesten! Sættet med vinger og tryllestav findes i forskellige flotte farver. 

Find sættet hos Temashop eller hos Coolstuff

 

Fandt du dete helt rigtige sommerfugle kostume til børn?

sommerfugl kostume til piger sommerfugle kostume fastelavnskostume til piger sommerfuglevinger udklædning

 

SE OGSÅ: Fe kostume til børn

SE OGSÅ: Klokkeblomst kostume til børn

SE OGSÅ: Sommerfugl kostume til voksne

Indlægget Sommerfugl kostume til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Sommerfugl kostume til børn

3 meninger om “Sommerfugl kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!