Klokkeblomst kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med Klokkeblomst fra Peter Pan filmene, så er et Klokkeblomst kostume til børn et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Den første gang verden stiftede bekendtskab med Disney figuren Klokkeblomst, var da hun dukkede op i filmen om Peter Pan. Klokkeblomst var dog fra start en elsket figur og med tiden steg kærligheden så meget til Klokkeblomst så meget at hun endte med at blive stjernen i sine egen film, og siden da er flere film om den elskede figur kommet til.

Til trods for at Klokkeblomst efterhånden har en del år på bagen, er Klokkeblomst stadig en populær figur. Klokkeblomst kostume er oplagt til både fastelavn, halloween udklædning til fødselsdagen med Klokkeblomst/Peter Pan tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Klokkeblomst kostume, se bare med her:klokkeblomst kostume til børn 725x1024 - Klokkeblomst kostume til børn

Klokkeblomst børnekostume

Drømmer du om at flyve en tur til Ønskeøen sammen med Peter Pan og alle vennerne? Så er dette fine Klokkeblomstkostume lige sagen! Du får den flotteste kjole, de sejeste vinger og sødeste tøfler til de små fødder. Spred lidt tryllestøv over de andre og tag dem med på eventyr!

Find kostumet hos Temashop

 

 

klokkeblomst udklædning skovfe kostume grønt kostume til piger

Klokkeblomst kostume med ærmer

Klæd dig ud som den smukke fe Klokkeblomst i denne flotte grønne kjole og kast med dit magiske tryllestøv. Fint klokkeblomst kostume med ærmer der findes i 3 forskellige størrelser.

Find kostumet her hos Temashop

klokkeblomst skovfe tinkerbell kostume til piger

Tinkerbell kostume til piger

Spred lidt tryllestøv på alle dine venner og flyv en tur til Ønskeøen. Kjolen har den flotteste grønne farve og har påsyet vinger, så hun ikke taber dem. Klokkeblomst er en smule jaloux og gnaven, men med denne søde kjole, er der ingen grund til at surmule. Eventyret venter forude!

Find kostumet her hos Temashop eller Find kostumet hos PartyKing

 

tinkerbell kostume til piger grøn klokkeblomst kjole til piger klokkeblomst udklædning

Prinsesse klokkeblomst børnekostume

Vil du være Klokkeblomst for en dag? Ifør dig denne skønne, grønne fe kjole, sammen med de medfølgende vinger og flyv omkring, som Klokkeblomst, som vi kender fra Peter Pan. Denne limegrønne kjole har søde glimmer detaljer og selvfølgelig dertil passende glimmervinger. Husk at peppe kostumet op med en tryllestav, strømpebukser, blond paryk eller guldspray til håret.

Find kostumet her hos Temashop

 

 

skovfe kostume til piger klokkeblomst børnekostume

Skovfe børnekostume

Bliv grøn og skøn i denne flotte kjole med blomster og masser af strut. Dertil medfølger vinger, så du også kan flyve dig en tur. Husk at tilkøbe tryllestav, så du kan trylle alt det frem, som du går og ønsker dig.

Find kostumet hos Temashop

 

 

luksus klokkeblomst børnekostume tinkerbell udklædning

Luksus klokkeblomst udklædning

En magisk, charmerende fe med smukke vinger. Det må være enhver piges drøm at være sådan en for en dag! Neverland Fe Børnekostume inkluderer en lysegrøn kjole med guld-arvet slips og et par matchende blonde bånd til overarmene. Også inkluderet er et par lilla-blå vinger båret på skuldrene.

Find kostumet hos Partyking

 

Skærmbillede 2017 12 17 kl. 20.52.28 1024x974 - Klokkeblomst kostume til børn

Grøn fe kostume

Du kan også selv nemt lave dit eget flotte Klokkebloms kostume med dette skørt, vinger og tryllestav. Din pige bliver en sød og meget grøn fe med dette fine sæt med vinger, tylskørt og tryllestav.

Find Grøn fe kostume hos Temashop

 

Skærmbillede 2017 12 17 kl. 20.58.13 1024x954 - Klokkeblomst kostume til børn

Magisk tryllestav

Flot tryllestav. Helt perfekt til den lille prinsesse eller fe. Kan bruges af både børn og voksne.

Find den magiske tryllestav hos Temashop

 

Fandt du det helt rigtige Klokkeblomst kostume?

klokkeblomst kostume til børn peter pan kostume til børn

LÆS OGSÅ: Klokkeblomst kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Peter Pan kostume til børn

LÆS OGSÅ: Rødhætte kostume til børn

LÆS OGSÅ: Peter Kanin kostume til børn

Indlægget Klokkeblomst kostume til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Klokkeblomst kostume til børn

error: Content is protected !!