Klokkeblomst kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med Klokkeblomst fra Peter Pan filmene, så er et Klokkeblomst kostume til børn et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Den første gang verden stiftede bekendtskab med Disney figuren Klokkeblomst, var da hun dukkede op i filmen om Peter Pan. Klokkeblomst var dog fra start en elsket figur og med tiden steg kærligheden så meget til Klokkeblomst så meget at hun endte med at blive stjernen i sine egen film, og siden da er flere film om den elskede figur kommet til.

Til trods for at Klokkeblomst efterhånden har en del år på bagen, er Klokkeblomst stadig en populær figur. Klokkeblomst kostume er oplagt til både fastelavn, halloween udklædning til fødselsdagen med Klokkeblomst/Peter Pan tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Klokkeblomst kostume, se bare med her:

klokkeblomst skovfe tinkerbell kostume til piger

Tinkerbell kostume til piger

Spred lidt tryllestøv på alle dine venner og flyv en tur til Ønskeøen. Kjolen har den flotteste grønne farve og har påsyet vinger, så hun ikke taber dem. Klokkeblomst er en smule jaloux og gnaven, men med denne søde kjole, er der ingen grund til at surmule. Eventyret venter forude!

Find kostumet hos Temashop

 

tinkerbell kostume til piger grøn klokkeblomst kjole til piger klokkeblomst udklædning

Prinsesse klokkeblomst børnekostume

Vil du være Klokkeblomst for en dag? Ifør dig denne skønne, grønne fe kjole, sammen med de medfølgende vinger og flyv omkring, som Klokkeblomst, som vi kender fra Peter Pan. Denne limegrønne kjole har søde glimmer detaljer og selvfølgelig dertil passende glimmervinger. Husk at peppe kostumet op med en tryllestav, strømpebukser, blond paryk eller guldspray til håret.

Find kostumet her hos Temashop

 

Skærmbillede 2017 12 17 kl. 20.52.28 1024x974 - Klokkeblomst kostume til børn

Grøn fe kostume

Du kan også selv nemt lave dit eget flotte Klokkebloms kostume med dette skørt, vinger og tryllestav. Din pige bliver en sød og meget grøn fe med dette fine sæt med vinger, tylskørt og tryllestav.

Find Grøn fe kostume hos Temashop

 

Skærmbillede 2017 12 17 kl. 20.58.13 1024x954 - Klokkeblomst kostume til børn

Magisk tryllestav

Flot tryllestav. Helt perfekt til den lille prinsesse eller fe. Kan bruges af både børn og voksne.

Find den magiske tryllestav hos Temashop

 

Fandt du det helt rigtige Klokkeblomst kostume?

klokkeblomst kostume til børn peter pan kostume til børn

LÆS OGSÅ: Klokkeblomst kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Peter Pan kostume til børn

LÆS OGSÅ: Rødhætte kostume til børn

LÆS OGSÅ: Peter Kanin kostume til børn

Indlægget Klokkeblomst kostume til børn indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!