Fe kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der skal du klædes ud til en fødselsdag, Fastelavn eller til en temafest? Så kunne et fe kostume til børn, være den oplagte udklædning.

Et fe kostume er oplagt både til fastelavn og til leg i hjemmet.

Vi kender vist alle sammen historien om Peter Pan og de fleste af os husker vel også den lille fe Klokkeblomst, som drysser flyvestøv ud på menneskene, så de kan flyve til Påskeøen.

Men feer hører ikke kun til i historien om Peter Pan, faktisk går de igen i flere eventyr og historier, enten som den gode fe eller som den onde fe. Og så har feer før i tiden være en del af de naturvæsener som hørte til i naturreligionens mytologi. Naturvæsener har tidligere  spillet hovedrollerne i menneskets tro på at der eksisterer mere mellem himmel og jord, end vi umiddelbart kan opfatte. En fe er i folketro og eventyr en kvindelig sagnfigur, der kan påvirke menneskers skæbne i positiv (den gode fe) eller negativ (den onde fe) retning.

Feer fremstilles ofte som små, smukke menneskelignende væsener der er udstyret med vinger, der giver dem mulighed for at de kan svæve omkring, ofte er de også udstyret med en tryllestav som de bruger til enten gode eller onde gerninger.

Opfattelsen er endvidere oftest at feer kun er af hunkøn, men en fe kan være af begge køn. De siges også at feer kun kan ses klart af dyr, og er kun sjældent set af mennesker. Mange feer bliver nu betragtet som drilagtige væsener, der gør livet besværligt for dem, som ikke tror på dem, og hjælper dem, som gør.

Troen på feer har eksisteret i mange år og stadig den dag er der mange børn der tror på feer, for det er jo tandfeen der kommer og tager tanden under hovedpuden og udskifter den med penge eller gaver ik?

Skal dit barn skal klædes ud som fe, findes der gode bud på et fe kostume. Fe kostume til børn er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen eller til leg derhjemme. Der er efterhånden lavet flere flotte bud på et fe børnekostume:

Regnbue fe børnekostume 713x1024 - Fe kostume til børn

Regnbue fe kostume

Lad din datter iføre sig dette smukke kostume, der forvandler hende om til en ægte regnbue fe. Kostumet består af kjole med fine detaljer og struskjørt og vinger.Køb gerne en tryllestav ved siden af.

Find kostumet hos Temashop

 

fe kostume til piger rød fe udklædning kostume med vinger til barn

Fe kostume til piger

Eventyrligt og utrolig smukt kostume til fe prinsesser, med hang til magi og eventyr. Dans rundt med dette flotte Fantasifuld Fe kostume og drys tryllestøv på dine venner, imens du venter på, at det bliver din tur til at slå katten af tønden.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2019 02 16 kl. 22.18.19 623x1024 - Fe kostume til børn

Fe børnekostume

Enhver lille piges drøm er da helt sikkert, at blive en fe. Med dette skønne kostume, kan din datter blive forvandlet om til en smuk, lyserød fe til fastelavn med kjole, vinger og pandebånd.

Find kostumet hos Temashop

 

grøn magisk fe kostume til børn 307x450 - Fe kostume til børn

Grøn Magisk Fe, barn

Din pige bliver en sød og meget grøn fe med dette fine sæt med vinger, tylskørt og tryllestav.

Find det hos Temashop

 

Skærmbillede 2019 11 01 kl. 21.52.57 303x450 - Fe kostume til børn

Fantasy Fe, barn

Hvis dit barn har mange yndlingsfarver, er dette multifarvede sæt med vinger, skørt og tryllestav lige det rette.

Find kostumet hos Temashop

 

hvid fe kostume 450x446 - Fe kostume til børn

Hvidt fe børnekostume

Hvidt fe børnekostume bestående af kjole, hårbånd og vinger. Et perfekt kostume til den kommende udklædningsfest eller leg i hjemmet. Fuldend kostumet med en magisk tryllestav.

Find kostumet hos Temashop

Fandt du det Fe kostume til børn du ledte efter?

fe kostumer til børn 1024x334 - Fe kostume til børn

SE OGSÅ: Klokkeblomst kostume til børn

SE OGSÅ: Fe kostume til voksne

 

Indlægget Fe kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!