Fe kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med feer, så er et fe kostume til voksne, et oplagt kostume til den kommende fastelavn, temafest eller til karneval.

Et Fe kostume til voksne kan bruges til flere forskellige festlige lejligheder.

Vi kender vist alle sammen historien om Peter Pan og de fleste af os husker vel også den lille fe Klokkeblomst, som drysser flyvestøv ud på menneskene, så de kan flyve til Påskeøen.

Men feer hører ikke kun til i historien om Peter Pan, faktisk går de igen i flere eventyr og historier, enten som den gode fe eller som den onde fe. Og så har feer før i tiden være en del af de naturvæsener som hørte til i naturreligionens mytologi. Naturvæsener har tidligere  spillet hovedrollerne i menneskets tro på at der eksisterer mere mellem himmel og jord, end vi umiddelbart kan opfatte. En fe er i folketro og eventyr en kvindelig sagnfigur, der kan påvirke menneskers skæbne i positiv (den gode fe) eller negativ (den onde fe) retning.

Feer fremstilles ofte som små, smukke menneskelignende væsener der er udstyret med vinger, der giver dem mulighed for at de kan svæve omkring, ofte er de også udstyret med en tryllestav som de bruger til enten gode eller onde gerninger.

Opfattelsen er endvidere oftest at feer kun er af hunkøn, men en fe kan være af begge køn. De siges også at feer kun kan ses klart af dyr, og er kun sjældent set af mennesker. Mange feer bliver nu betragtet som drilagtige væsener, der gør livet besværligt for dem, som ikke tror på dem, og hjælper dem, som gør.

Troen på feer har eksisteret i mange år og stadig den dag er der mange børn der tror på feer, for det er jo tandfeen der kommer og tager tanden under hovedpuden og udskifter den med penge eller gaver ik?

Skal du klædes ud som fe, findes der mangegode bud på et fe kostume. Fe kostume til voksne er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen, til karneval, sidste skoledag eller rusfest. Der er efterhånden lavet flere flotte bud på et fe voksenkostume:

fe kostume til voksne 284x450 - Fe kostume til voksne

Fantasy Fe kostume

Med dette søde kostume, kan du blive forvandlet om til en skøn, grøn fantasy fe. Kostumt består af en grøn kjole med gulddetaljer. Derudover medfølger vingerne.

Find kostumet hos Temashop

 

fe kostume 1 223x450 - Fe kostume til voksne

Fe kostume

Klæd dig ud som en eventyrlig fe til den kommende fastelavnsfest eller karneval. Ifør dig dette smukke fe kostume med tilhørende vinger og fortryl folk omkring omkring dig.

Find kostumet hos Temashop

Fandt du det Fe kostume til voksne du ledte efter?

fe kostume til voksne 1024x364 - Fe kostume til voksne

SE OGSÅ: Fe kostume til børn

SE OGSÅ: Klokkeblomst kostume til voksne

Indlægget Fe kostume til voksne indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

 

error: Content is protected !!