Festival

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Hvert eneste år afholdes der mange (rigtig mange) festivals i Danmark. De største er Roskilde festival, SMUK festival og Langelandsfestivalen. Festival handler om musik, socialt samvær, fest og (musik)glæde. Og hvordan kommer et kostume til festival ind i billede? Det får du forklaring på her, hvor vi også kommer med 4 gode bud på festivalkostume til musikglade danskere.

 

Festival kostume

Kostumer til voksne, ses ofte til temafest, rusfest, karneval, fastelavn, halloween og så også til festivaller. Når vi voksne finder udklædningstøjet frem og iklæder os et kostume, så er det til festlige begivenheder og netop derfor er festivalen også en oplagt begivenhed og anledning til at finde kostumet frem. Kostume i anledning af festival er ofte sjove kostumer, anderledes kostumer, eller gruppekostumer med et fælles tema for den lejr, man er på festival med.

De seneste år er det blevet mere og mere almindeligt at tage på festival og ligge i en større lejr og hvis lejren er en smule planlagt, så har den ofte et tema som enten er et humoristisk tema, et farvetema eller et tema der ligger indenfor fællesrammen for beboerne i lejren. Det kan f.eks. være en girl-power lejr, hvor der kun bor kvinder og superhelte kostumer til kvinder er oplagt som kostumer. Er hele tipsklubben taget på festival, så kunne kostumer som fodbolddommer, fodboldsspiller eller fodboldfan være oplagt, ligesom lejren kan indrettes med hjørneflag, mål og sidelinjer. Skal I til festival med 90er musik, så overve et 90er kostumer og vend tilbage til ungdommen anno 1990’erne i 90’er tøjet. Hvilket tema er der i din festival lejr? 

 

Praktisk festival kostume

Der er sjove underholdende og fede kostumer der ikke er festival venlige! Når du vælger kostume, bør du overveje om kostumet er praktisk. Forestil dig et kostume der skal HELT af, får et du kan gå på festivaltoilet! Eller et maskot pelskostume i 30 graders sol. Drop også høje hatte og noget der kan chikanere de øvrige festivaldeltagere. Praktikken skal selvfølgelig ikke overskygge kostume og fest og sjov, men husk at du måske bliver beruset, du sover i et telt og toiletforhold er nærmst ikke eksisterende. Et praktisk kostume kunne indeholde (gummi)støvler, (sol)hat og mulighed for at danse til den lyse morgen.

 

4 bud på et godt festival kostume til voksne

Som lovet i indledningen, giver vi dig her 4 gode bud på et festivalkostume til voksne. Kostumerne afhænger ofte af tema i lejren, men hvis vi ser bort for lejrtema, så er disse kostumer oplagt som festival kostume:

festival tema festival lejr tema festival baywatch tema kostume

Baywatch kostume som festival kostume

Er du en Pamela, Mitch eller din helt egen strandløve/strandløvinde og superhelt? Baywatch er kult og kan nemt bruges som festival tema. Lejeren er livreddertårnet og livredderne henter skønne jomfruer der er i nød eller livsgivende kolde drikkevarer. 

Find flere Baywatch kostumer her

 

festival kostume til voksne festival army lejr soldaterlejr camp

Festival Army Camp 

Er I friske på en Army Boot Camp på årets festival, så er der en masse muligheder for kostumer. Er du til feltet? Top Gun pilot eller måske en kærlig og hjælpsom army sygeplejer? Dyk ned i det millitærgrønne og flotte søfart og luftfartsuniformer. 

Se flere soldater kostumer her hos Temashop 

 

festival kostume til voksne festival banan lejr fesival udklædning banan kostume til voksne

Banan kostume som festival kostume

Skal du bo i Banana camp / Chiquitta lejren på årets festival? Rasta banana, sund banan eller anden sjov banan humor!

Find dit banan festival kostume her

 

festival kostume find holger kostume find helga kostume til voksne festival udklædning

Find Holger og Helga festival kostumer

Kan I (heller) aldrig finde hinaden i mængden? Så kunne et Find Holger og Find Helga kostume være oplagt! I vil altid kunne spørge om hjælp:-) Det er et supersødt kæreste kostume til festival og så er det sjovt og genkendeligt

Find dit / Jeres Find Holger og Helga kostumer her

 

LÆS MERE: Karnevalskostumer til voksne (mange af karnevalskostumerne er også oplagte som festivalkostumer)

LÆS MERE: Gruppekostumer til voksne

LÆS MERE: Par kostumer til voksne

Rigtig god festival!

 

 

 

 

 

en. I kan

pinit fg en rect red 28 - Festival

error: Content is protected !!