Baywatch kostume – livredder kostume fra 1990’erne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med den gamle serie Baywatch eller drømmer du om at være en Baywatch livredder for en dag, så er et Baywatch kostume til voksne og unge, den oplagte udklædning til den kommende sidste skoledag, temafest, karneval- eller fastelavnsfest. 

Baywath var en kultserie fra 1990’erne, med David Hasselhoff, Pamela Anderson og Yasmine Bleeth som de største stjerner. Serien gik henpver 12 år (1989-2001) og huskes nok mest for de hotte strandløver i røde shorts og de seje sild i stramme røde badedragter. Er du en CJ Parker? En Matt eller en Lieutenant Mitch Buchannon? Der var drama i hvert et afsnit af den populære livredder serie – både internt og i vandet. Serien blev vist i 148 lande og må derfor siges at være en verdens succes. Genopliv den kendte serie i form at et Baywatch kostume.

Et Baywatch kostume til voksne kan bruges i flere sammenhænge f.eks. til den kommende fastelavnsfest, karneval, temafest eller sidste skoledag. 

Er I en gruppe der skal på badeferie sammen? Så er det også oplagt – de røde badeshort og badedragter, skaber en del opmærksomhed ved poolen og på stranden.

Der findes et godt udvalg af Baywatch / livredder kostumer til både mænd og kvinder:

baywatch kostume matt kostume livredder kostume røde shorts rød jakke rød livredderbøje

Baywatch Matt kostume

Hop i dette gennemførte og flotte kostume, der forvandler dig til en ægte livredder i Baywatch, der er parat til at kæmpe mod hajer for at sørge for turisternes ve og vel. Her har du chancen for at klæde dig ud som den charmerende og seje Matt Brody, der er lidt af en superhelt på stranden.

Find Matt Baywatch kostume hos Temashop

baywatch kostume matt kostume livredder kostume røde shorts gul tshirt kvindelig livredder

Kvindelig livredder kostume

At være udklædt som livredder er altid en sikker vinder, da alle gerne vil reddes fra et eller andet. Som livredder behøver man ikke have badedragten på som det eneste. Dette Baywatch livredder kostume indeholder top og shorts. Kostumet er oplagt, uanset om du er en CJ Parker, Stephanie eller en Caroline. 

Find Baywatch kvindelig livredder kostumet hos Temashop

baywatch kostume matt kostume livredder kostume røde shorts gul tshirt kvindelig livredder baywatch kjole

Baywatch kjole kostume

Klæd dig ud som en af de kendte Baywatch ikoner, som er kendt fra TV i slutningen af 80’erne og 1990’erne. Kostumet indeholder kjole og matchende jakke. 

Find Baywatch kjole kostumet hos Temashop

baywatch kostume livredder bøje

Baywatch livredder bøje

Et Baywatch kostume er først komplet med en Baywatch livredder bøje. Uden den er det nærmest umuligt at redde nogen til søs. Livredder bøjen skal pustes op, men så er du også klar til at redde liv. 

Find Livredder bøjen hos Temashop

baywatch kostume matt overdel sjovt kostume røde shorts og strandløve overdel

Sjovt livredder kostume

Har du ikke en strandløve krop, der vil gøre det kikset med et Baywatch kostume? Det er der selvfølgelig en løsning på. I klæd dig dette Baywatch Mitch kostume der indeholder muskelbryst og shorts… og du vil få en del opmærksomhed -især fra pigerne. 

Find Baywatch Mitch kostumet hos Temashop

baywatch kostume sjovt baywatch livredder kostume

Sjovt livredder kostume

Et sjovt Baywatch kostume til den modige Baywatch stjerne på holdet. Er du klar til at løbe af sted langs vandkanten på stranden? Er du klar til at føre dig frem som strandens lækre babe? Lav sjov med TV-serien Baywatch og hop i denne dragt, der forvandler dig til en stor og fyldig babe!

Find det sjove kostume hos Temashop

 

polterabend kostume til mænd baywatch kostume til voksne

Baywatch livredder kostume

Sjovt kostume til polterabend, sidste skoledag eller karneval. Tør du? Tør du at iføre dig dette kostume og starte festen med et stort grin og undrende blikke?

Find kostumet hos Temashop

LÆS OGSÅ: 90’er fest kostume

Hvilken Baywatch udklædning til voksne leder du efter?

collage 6 1024x502 - Baywatch kostume - livredder kostume fra 1990'erne

 

LÆS OGSÅ: Top Gun / Pilot kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Sjove karneval og sidste skoledag kostumer

Indlægget Baywatch kostume indeholder affiliatelinks

3 meninger om “Baywatch kostume – livredder kostume fra 1990’erne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!