Pingvin kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med vilde dyr og særligt de søde pingviner? Så er et pingvin kostume til voksne et oplagt kostume til den kommende sidste skoledag, karneval eller temafest.

Et pingvin kostume til voksne kan bruges ved flere forskellige anledninger.

Pingviner er skønne og har du oplevet aberne i ZOO eller andre steder, kan hjertet være tabt til de søde væsener. De mest kendte pingviner er nok de store kejser pingviner.

Til fastelavn slår vi “katten af tønden”? Og hvorfor slår vi katten af tønden? Jo svaret ligger i at denne festlige begivenhed, er en gammel tradition. Den stammer helt tilbage fra før kristendommen, hvor ritualet var at en person klædt som sommer, skulle kæmpe og besejre en person, klædt som vinter. Det var symbolet på at vinteren var slut og foråret og sommeren var på vej. Først senere er traditionen med udklædning, god mad og festligheder, inddraget i traditionen om at markerer at den religiøse faste, er overstået. 

Traditionen med at slå katten af tønden, stammer fra landet af, hvor det i gamle dage blev betragtet som sjovt at putte en levende kat i en tønde og slå løs, indtil tønden gik i stykker og katten løb derfra, hvis ikke den ikke var så lemlæstet, at den ikke kunne komme derfra. Denne barbariske tradition kommer af at vi dengang ikke havde den samme forståelse for dyr og dyrevelfærd, samt at katten blev betragtet som noget ondt – den var heksens tro følgesvend. 

Heldigvis putter vi ikke længere katte eller andre dyr i tønderne til fastelavn. Ofte er tønderne fyldt med gode sager. Men vi slår stadig katten af tønden og kroner en kattedronning og en kattekonge i forbindelse med fastelavn. 

Pingvin kostume

Som kostume er et abekostume praktisk fordi det er et forholdsvis simpelt kostume. Og det kan skabes med få detaljer, f.eks. en livagtig abemaske. Dertil kommer at det er praktisk i forhold til at det ofte er en heldragt i plys, det betyder at det er et forholdsvist varmt kostume og nemt at tage af og på. 

Pingvin kostume eller pingvin udklædning er oplagt til både fastelavn og udklædning til karneval, sidste skoledag og temafest. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot pingvin kostume til voksne og vi har samlet de bedste her;


pingvin kostume til voksne sidste skoledag karneval fastelavn carry me pingvin ride on penguin

 

Skønt pingvin kostume a la “Carry me Pingvin”

Super sjovt og anderledes pingvin kostume til festens dovne dyreven! Hvad med at blive båret rundt hele aftenen af en pingvin – der ikke har spor imod at have dig hængende på skuldrerne? Dette kostume er fuld af sjov, og du vil helt sikker få resten af gæsterne til temafesten til at skrige af grin, når du ankommer på ryggen af en pingvin. Kostumet består af et par bukser med pingvin. Du skal tage en bluse/skjorte/trøje på som du ville have haft på, hvis du ikke skulle have været klædt ud. 

Find dette supereje pingvin kostume til voksne hos Temashop

 

pingvin kostume til voksne sidste skoledag karneval fastelavn pingvin heldragt jumpsuit

Pingvin udklædning til voksne

Klæd dig ud som en pingvin til karneval eller sidste skoledag i denne flotte heldragt til voksne! Heldragten er nem at tage på, med velkrolukning i ryggen.  

Find den nemme pingvin heldragt hos Temashop 

pingvin kostume til voksne pingvin udklædning til fastelavn temafest

Pingvin kostumet

Pingvin kostumet her er sødt og helt pingeling. Klæd dig i dette pingvinkostume og bliv et festligt indslag til festen eller tag det på til karneval og andre sjove udklædningsfester. Hvem vil ikke gerne være en pingvin? *Noot nooot* 

Find pingvin kostumet hos Temashop

 

tyk pingvin kostume til voksne

Tyk pingvin kostume til voksne

Et pingvin kostume med masser af plads til at være lige præcis den pingvin du ønsker at være.

Find kostumet hos Temashop

 

LÆS OGSÅ: Abe kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Eskimo kostume til voksne

Indlægget pingvin kostume til voksne indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!