abe kostume til voksne

Er du vild med vilde dyr og særligt de søde aber?

Så er et abe kostume til voksne et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller temafest.

Aber er skønne og har du oplevet aberne i ZOO eller andre steder, kan hjertet være tabt til de søde væsener. De mest kendte aber er nok de store gorillaer og chimpanser.

Til fastelavn slår vi “katten af tønden”? Og hvorfor slår vi katten af tønden? Jo svaret ligger i at denne festlige begivenhed, er en gammel tradition. Den stammer helt tilbage fra før kristendommen, hvor ritualet var at en person klædt som sommer, skulle kæmpe og besejre en person, klædt som vinter. Det var symbolet på at vinteren var slut og foråret og sommeren var på vej. Først senere er traditionen med udklædning, god mad og festligheder, inddraget i traditionen om at markerer at den religiøse faste, er overstået. 

Traditionen med at slå katten af tønden, stammer fra landet af, hvor det i gamle dage blev betragtet som sjovt at putte en levende kat i en tønde og slå løs, indtil tønden gik i stykker og katten løb derfra, hvis ikke den ikke var så lemlæstet, at den ikke kunne komme derfra. Denne barbariske tradition kommer af at vi dengang ikke havde den samme forståelse for dyr og dyrevelfærd, samt at katten blev betragtet som noget ondt – den var heksens tro følgesvend. 

Heldigvis putter vi ikke længere katte eller andre dyr i tønderne til fastelavn. Ofte er tønderne fyldt med gode sager. Men vi slår stadig katten af tønden og kroner en kattedronning og en kattekonge i forbindelse med fastelavn. 

Som kostume er et abekostume praktisk fordi det er et forholdsvis simpelt kostume. Og det kan skabes med få detaljer, f.eks. en livagtig abemaske. Dertil kommer at det er praktisk i forhold til at det ofte er en heldragt i plys, det betyder at det er et forholdsvist varmt kostume og nemt at tage af og på. 

Abe kostume eller abe udklædning er oplagt til både fastelavn og udklædning til temafest. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot abe kostume til voksne og vi har samlet de bedste her:

abe voksenkostume 450x420 - abe kostume til voksne

Abe kostume

Der var engang en abe, den boede i en skov… Med dette sjove kostume, kan du blive klædt ud som en skør abekat til næste temafest. Kostumet består af en stor, blød heldragt med lynlås og hætte. Så mangler du blot en banan, og så er du klar til fest.

Find kostumet hos Temashop

 

abe kostume billigt kostume til voksne abe kostume til voksne abeudklædning fastelavn

Festligt abe kostume til voksne

Skal du også til temafest eller fastelavn og mangler du et varmt og sjovt kostume til anledningen, så kan du overveje et abekostume bestående af en heldragt. Dette abekostume er mørkebrunt med lys mave og søde ører. På hovedet findes et banenskrald, bare for at understrege kostumet. Kostumet er onesize.

Find det sjove abe kostume hos Billig Billy

 

cirkusabe kostume zombieabe kostume halloween abe kostume til voksne

Zombie cirkus abe kostume til voksne

I gamle cirkusfortællinger findes der ofte en farlig cirkus abe. Derfor vil dette zombie abekostume til voksne, helt sikkert vække uhygge, uanset om at anvendes til temafest eller halloween. Kostumet indeholder bluse, bukser, maske og bækken. Fås i to størrelser.

Se mere om det uhyggelige abekostume til voksne på Temashop 

 

mutant abe kostume til voksne farligt abe halloweenkostume sidste skoledag kostume

Mutant abe kostume til voksne

Et oplagt kostume til sidsteskoledag, halloween eller en scary temafest. Kostumet inderholder overdelen med indbygget maske. Find et par mørke bukser frem fra skabet og du er klar til fest, uden at skulle tegnes i hovedet.

Find mutant abe kostumet hos PartyKing

gorilla luksus kostume gorilla udklædning abe kostume til voksne deluxe abekostume

Luksus Gorilla kostume til voksne

Klæd dig ud som King Kong i dette smarte gorilla kostume med fine detaljer. Virkelig virkelighedstro gorilladragt til dig, som ikke nøjes med en hvilken som helst gorilla! Iført dette fantastiske kostume kan du ikke bare abe rundt til kostumefesten og spise et ton bananer, du kan også brøle som en ægte gorilla

Find luksus kostumet hos Temashop

carry me abe kostume til voksne sjovt abekostume anderledes abekostume sidde på abe kostume

Skønt abe kostume a la “Carry me Abe”

Super sjovt og anderledes abe kostume til festens dovne dyreven! Hvad med at blive båret rundt hele aftenen af en abekat – der ikke har spor imod at have dig hængende på skuldrerne? Dette kostume er fuld af sjov, og du vil helt sikker få resten af gæsterne til temafesten til at skrige af grin, når du ankommer på ryggen af en abe. Kostumet består af et par bukser med abe og blå bukser. Du skal tage en bluse/skjorte/tjøje på som du ville have haft på, hvis du ikke skulle have været klædt ud. 

Find dette superseje abe kostume til voksne hos Temashop

 

abe kostume til voksne abekostume abeudklædning cool abe sidste skoledag kostume

Flot cool abekostume til voksne

Super fin og lækker heldragt hvis kostumet skal være nemt og enkelt. Heldragten med lynlås foran, er så simpel og kan tages af og på uden hjælp fra andre. 

Find den søde abe heldragt hos Temashop

Abe maskot kostume 450x450 - abe kostume til voksne

Abe maskot kostume

Hvem skal ikke bruge en abe som maskot til fodboldkampen? Abemaskot-kostumet indeholder en brun heldragt med hale, hænder og skoovertræk samt et stort abehoved med net for øjnene.

Find kostumet hos Partyking

cirkusabe kostume 450x450 - abe kostume til voksne

Cirkus abe kostume

Vil du være den som stikker lidt ekstra ud til udklædnings-, firma- eller temafesten? Så er det her en perfekt udklædning til dig! Fra top til tå giver denne dragt dig, og den som kigger på dig, en unik oplevelse. Tæerne, hænderne og hele ansigtet er detaljeret og veludført. Ud over det er den brune pels meget realistisk lavet og ser virkelig ud. Udenpå abens krop er der rødt tøj, og på hovedet en lille rund hat. Se at få fat i denne sjove dragt og bliv noget man husker fra festen!
Cirkusabe Kostume Deluxe inkluderer en heldragt der ser ud som en befippet abe med røde shorts og matchende vest samt en lille hat på hovedet og et par hænder og fødder.

Find kostumet hos Partyking

abe kostume til voksne abekostume abe maske maske til abeudklædning

Abe maske – Tilbehør til abe kostume til voksne

  1. Chimpanse maske. Masken er med vellignende, med hår og yderst oplagt, hvis kostumet kun er en maske, sammen med dit pæne tøj. Find masken hos Temashop
  2. Fuldend dit behårede abekostume med en abe maske.
  3. Denne abemaske er oplagt, hvis du vil fuldende looket med et “jeg er ikke sen skappeste kniv i skuffen-look”. Et pelset og sløvt look fås med denne maske. Find behåret abe maske hos Temashop.
  4. Den mest vellignende chimpansemaske vi har kunne finde på markedet. Den er god, både sammen med mørkt tøj, eller sammen med et chimpanse kostume. Find masken hos Temashop.

LÆS OGSÅ: Abe kostume til børn og baby

LÆS OGSÅ: Panda kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Løve kostume til voksne

Indlægget abe kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - abe kostume til voksne

error: Content is protected !!