abe kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med vilde dyr og særligt de søde aber?

Så er et abe kostume til voksne et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller temafest.

Aber er skønne og har du oplevet aberne i ZOO eller andre steder, kan hjertet være tabt til de søde væsener. De mest kendte aber er nok de store gorillaer og chimpanser.

Til fastelavn slår vi “katten af tønden”? Og hvorfor slår vi katten af tønden? Jo svaret ligger i at denne festlige begivenhed, er en gammel tradition. Den stammer helt tilbage fra før kristendommen, hvor ritualet var at en person klædt som sommer, skulle kæmpe og besejre en person, klædt som vinter. Det var symbolet på at vinteren var slut og foråret og sommeren var på vej. Først senere er traditionen med udklædning, god mad og festligheder, inddraget i traditionen om at markerer at den religiøse faste, er overstået. 

Traditionen med at slå katten af tønden, stammer fra landet af, hvor det i gamle dage blev betragtet som sjovt at putte en levende kat i en tønde og slå løs, indtil tønden gik i stykker og katten løb derfra, hvis ikke den ikke var så lemlæstet, at den ikke kunne komme derfra. Denne barbariske tradition kommer af at vi dengang ikke havde den samme forståelse for dyr og dyrevelfærd, samt at katten blev betragtet som noget ondt – den var heksens tro følgesvend. 

Heldigvis putter vi ikke længere katte eller andre dyr i tønderne til fastelavn. Ofte er tønderne fyldt med gode sager. Men vi slår stadig katten af tønden og kroner en kattedronning og en kattekonge i forbindelse med fastelavn. 

Som kostume er et abekostume praktisk fordi det er et forholdsvis simpelt kostume. Og det kan skabes med få detaljer, f.eks. en livagtig abemaske. Dertil kommer at det er praktisk i forhold til at det ofte er en heldragt i plys, det betyder at det er et forholdsvist varmt kostume og nemt at tage af og på. 

Abe kostume eller abe udklædning er oplagt til både fastelavn og udklædning til temafest. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot abe kostume til voksne og vi har samlet de bedste her;

 

cirkusabe kostume zombieabe kostume halloween abe kostume til voksne

Zombie cirkus abe kostume til voksne

I gamle cirkusfortællinger findes der ofte en farlig cirkus abe. Derfor vil dette zombie abekostume til voksne, helt sikkert vække uhygge, uanset om at anvendes til temafest eller halloween. Kostumet indeholder bluse, bukser, maske og bækken. Fås i to størrelser.

Se mere om det uhyggelige abekostume til voksne på Temashop 

carry me abe kostume til voksne sjovt abekostume anderledes abekostume sidde på abe kostume

Skønt abe kostume a la “Carry me Abe”

Super sjovt og anderledes abe kostume til festens dovne dyreven! Hvad med at blive båret rundt hele aftenen af en abekat – der ikke har spor imod at have dig hængende på skuldrerne? Dette kostume er fuld af sjov, og du vil helt sikker få resten af gæsterne til temafesten til at skrige af grin, når du ankommer på ryggen af en abe. Kostumet består af et par bukser med abe og blå bukser. Du skal tage en bluse/skjorte/tjøje på som du ville have haft på, hvis du ikke skulle have været klædt ud. 

Find dette superseje abe kostume til voksne hos Temashop

abe kostume til voksne abekostume abe maske maske til abeudklædning

Abe maske – Tilbehør til abe kostume til voksne

  1. Chimpanse maske. Masken er med vellignende, med hår og yderst oplagt, hvis kostumet kun er en maske, sammen med dit pæne tøj. Find masken hos Temashop
  2. Fuldend dit behårede abekostume med en abe maske.
  3. Denne abemaske er oplagt, hvis du vil fuldende looket med et “jeg er ikke sen skappeste kniv i skuffen-look”. Et pelset og sløvt look fås med denne maske. Find behåret abe maske hos Temashop.
  4. Den mest vellignende chimpansemaske vi har kunne finde på markedet. Den er god, både sammen med mørkt tøj, eller sammen med et chimpanse kostume. Find masken hos Temashop.

LÆS OGSÅ: Abe kostume til børn og baby

LÆS OGSÅ: Panda kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Løve kostume til voksne

Indlægget abe kostume til voksne indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!