Snehvide kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal du klædes ud til fastelavn eller til en temafest? Så er et Snehvide kostume til voksne den oplagte udklædning. 

Eventyret om Snehvide er egentligt skrevet af de berømte tyske brødre, Brødrene Grimm, der ligesom vores egen H.C. Andersen, forstod sig på at skrive eventyr, der stadig den dag i dag, er de historier vi husker bedst fra vores barndom. Nutidens børn elsker også de gamle eventyr, ikke mindst fordi Disney har taget de storslåede eventyr, og gjort dem levende i form af tegnefilm og rigtige spillefilm. Disney begyndte på at lave en Snehvide og de 7 små dværge film i 1934. Den udkom i 1937 (i 1938 i Danmark). Siden er historien udkommet som teater, tegnefilm, spillefilm, serie og julekalender i mange variationer. 

Historien om Snehvide og de 7 små dværge handler om en smuk kongedatter der er den smukkeste i verden. Hendes hus er hvid som elfenben, hende hår så er sort som ibenholt og hendes læber så røde som blod. Hendes onde stedmor er sygelig jaulox over sin steddatters ynde og skønhed og forsøger at tage livet af hende, udelukkende for at kunne være den smukkeste. Stedmoderen har et magisk spjel som svarer når hun spørger: Lille spjel på væggen dér, hvem er smukkest i landet her?

Snehvide søger tilflugt hos de 7 små dværge der kommer til at elske hende lige så højt som skovens dyr. De redder hende flere gange fra stedmoderens onde forsøg på at gøre en ende på Svehvides liv. 

Som alle gode Disney film, så ender historien (som vi kender den i dag), ganske lykkeligt. Snehvide får Prinsen og det halve kongerige. 

Snehvide kostume til voksne er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Snehvide tema eller til temafesten med temaet “Disney”. Men et Snehvide kostume kan også være et oplagt kostume til halloween

 

 

snehvide kostume til kvinder snehvide eventyr kostume disney kostume til voksne

Snehvide kostume til kvinder

Skal du være fortryllende smuk? Dette er den lidt frækkere udgave af Snehvide. Sødt Snehvide-kostume med en skinnende gul kjole og blå top samt en fastsyet rød underkjole. Kostumet er også dekoreret med sølvagtige striber på forsiden og har hvide ærmer dekoreret med røde bånd, en hvid udskæring og en rød sløjfe fortil. Kjolen lukkes i ryggen med en lynlås. Der medfølger også et strømpebånd og et hårbånd, der er dekoreret med en rød sløjfe.

Find kostumet hos Temashop

snehvide dværg kostume til voksne

Sjovt dværg kostume

Denne dværg er inspireret af de kendte små figurer fra Snehvide og gamle menneskers have. Nu kan du få mulighed for at ridde på en.

Find kostumet hos Temashop

 

eventyr kostume til kvinder prinsesse kostume til kvinder

Smukt og elegant Snehvide kostume til kvinder

En sød prinsesse kjole a la snehvide med kort længde og puf ærmer. Køb gerne noget rødt bånd eller en hårbøjle med sløjfe ved siden af.

Find kostumet hos Temashop

 

Fandt du det helt rigtige snehvide kostume til voksne?

snehvide kostume til voksne disney kostumer til voksne

 

LÆS OGSÅ: Klokkeblomst kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Askepot kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Snehvide kostume til børn

Indlægget Snehvde kostume til voksne indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!