Snehvide kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal du klædes ud til fastelavn eller til en temafest? Så er et Snehvide kostume til voksne den oplagte udklædning. 

Eventyret om Snehvide er egentligt skrevet af de berømte tyske brødre, Brødrene Grimm, der ligesom vores egen H.C. Andersen, forstod sig på at skrive eventyr, der stadig den dag i dag, er de historier vi husker bedst fra vores barndom. Nutidens børn elsker også de gamle eventyr, ikke mindst fordi Disney har taget de storslåede eventyr, og gjort dem levende i form af tegnefilm og rigtige spillefilm. Disney begyndte på at lave en Snehvide og de 7 små dværge film i 1934. Den udkom i 1937 (i 1938 i Danmark). Siden er historien udkommet som teater, tegnefilm, spillefilm, serie og julekalender i mange variationer. 

Historien om Snehvide og de 7 små dværge handler om en smuk kongedatter der er den smukkeste i verden. Hendes hus er hvid som elfenben, hende hår så er sort som ibenholt og hendes læber så røde som blod. Hendes onde stedmor er sygelig jaulox over sin steddatters ynde og skønhed og forsøger at tage livet af hende, udelukkende for at kunne være den smukkeste. Stedmoderen har et magisk spjel som svarer når hun spørger: Lille spjel på væggen dér, hvem er smukkest i landet her?

Snehvide søger tilflugt hos de 7 små dværge der kommer til at elske hende lige så højt som skovens dyr. De redder hende flere gange fra stedmoderens onde forsøg på at gøre en ende på Svehvides liv. 

Som alle gode Disney film, så ender historien (som vi kender den i dag), ganske lykkeligt. Snehvide får Prinsen og det halve kongerige. 

Snehvide kostume til voksne er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Snehvide tema eller til temafesten med temaet “Disney”. Men et Snehvide kostume kan også være et oplagt kostume til halloween.

Snehvide klassisk kostume 450x450 - Snehvide kostume til voksne

Snehvide klassisk kostume

Et rødt æble fra hendes stedmoder fik hende sendt i koma, men heldigvis blev hun reddet af drømmeprinsen. Hun er stadig ganske smuk, så derfor skal hun nok passe på med at spise æbler til festen!
Dette klassiske Snehvidekostume ligner præcis det, vi kender fra eventyret. Kostumet inkluderer en kjole med kappe samt et hårbånd.

Find kostumet hos Partyking

klassisk snehvide kostume til voksne

Klassisk Snehvide kostume til voksne

Lille spejl på væggen der. Hvem er skønnest i landet her? Snehvide-kostumet inkluderer en lang prinsessekjole i satin og velour med gulddetaljer og solid krave samt et matchende rødt hårbånd.

Find kostumet hos PartyKing

snehvide kostume til store piger snehvide kostume til voksne kvinder

Snehvide kostume i stor størrelse

Gør dig selv til en smuk Snehvide med denne fancy udklædning og medbring dine 7 små dværgvenner til festen! Snehvide-kostumet inkluderer en lang prinsessekjole i satin og velour med gul underdel og blå top samt røde pufærmer. Kjolen har smukke gulddetaljer, og der medfølger et matchende rødt hårbånd.

Find kostumet hos PartyKing

 

 

 

snehvide kostume til kvinder snehvide eventyr kostume disney kostume til voksne

Snehvide kostume til kvinder

Skal du være fortryllende smuk? Dette er den lidt frækkere udgave af Snehvide. Sødt Snehvide-kostume med en skinnende gul kjole og blå top samt en fastsyet rød underkjole. Kostumet er også dekoreret med sølvagtige striber på forsiden og har hvide ærmer dekoreret med røde bånd, en hvid udskæring og en rød sløjfe fortil. Kjolen lukkes i ryggen med en lynlås. Der medfølger også et strømpebånd og et hårbånd, der er dekoreret med en rød sløjfe.

Find kostumet hos Temashop

 

snehvide plussize kostume til kvinder snehvide stor størrelse kostume udklædning

Plussize Snehvide kostume

Vis dine flotte former frem i denne eventyrlige kjole med strut fra det medfølgende skørt. Så fanger du helt sikkert prinsens opmærksomhed til det næste bal. Dette snehvide kostume vil helt sikkert være et hit til kostume festen eller måske til årets karneval?

Find kostumet hos Temashop

stedmor kostume den onde dronning kostume til voksne spejldronning kostume udklædning til disney temafest

Den onde dronning kostume

Lille spejl på væggen der – hvem er smukkest til festen her? Dig! Bliv en vaskeægte succes til udklædningsfesten, når du er iklædt dette helt utrolige kostume, hvor du giver den gas som spejldronningen. Det passer lige så godt, når du vil gestalte en ond og forfængelig dronning som en uhyggelig vampyrdronning. Kombinér med det rette tilbehør og makeup, så du skaber det look, du ønsker. Kostumet består af en lækker, sort kjole med lange ærmer af et mønstret sort blondestof, stiv krave med gulddetaljer foran samt en dekorativ, lilla del med et fløjlslook på overdelen og en guldfarvet kant. Kjolen har slids i siderne samt en guldfarvet taljesnor. Der medfølger også en matchende guldkrone og to par lillafarvede handsker, der er fingerløse.

Find kostumet hos Partyking

snehvide kostume til mænd dragqueen kostume disney kostume til mand

Snehvide kostume til mænd

Kostumet til manden der tør, kort kjole med puf og farver, sexet strømpebånd og fint hårbånd. Kostumet indeholder kjole, strømpebånd og hårbånd. 

Find kostume hos PartyKing

snehvide dværg kostume til voksne

Sjovt dværg kostume

Denne dværg er inspireret af de kendte små figurer fra Snehvide og gamle menneskers have. Nu kan du få mulighed for at ridde på en.

Find kostumet hos Temashop

 

eventyr kostume til kvinder prinsesse kostume til kvinder

Smukt og elegant Snehvide kostume til kvinder

En sød prinsesse kjole a la snehvide med kort længde og puf ærmer. Køb gerne noget rødt bånd eller en hårbøjle med sløjfe ved siden af.

Find kostumet hos Temashop

 

Fandt du det helt rigtige snehvide kostume til voksne?

snehvide kostume til voksne disney kostumer til voksne

 

LÆS OGSÅ: Klokkeblomst kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Askepot kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Snehvide kostume til børn

Indlægget Snehvde kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Snehvide kostume til voksne

error: Content is protected !!