Forbogstav fest I kostume

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du fået en invitation til forbogstav fest og leder du efter inspiration til et forbogstav fest kostume med bogstavet I? Her er vores bedste bud på et forbogstav I festkostume og håber du finder inspiration til at deltage i denne sjove trend der skaber fester med alverdens sjove bud og gætterier på kostumer på baggrund af kostumer eller navne.

Hvis invitationen er landet til en forbogstav fest og du starter med I er du heldig! Der er jo mange muligheder med forbogstav I. Forbogstav fester er en sjov og kreativ måde at holde en temafest på. 

Hvad er en forbogstavfest?

En forbogstavsfest er en temafest hvor alle opfordres til at komme til festen udklædt i et kostume der starter med samme forbogstav som gæstens eget navn. Eksempel: Du hedder Benjamin og skal til forbogstavsfest. Du skal finde og ankomme til festen i et kostume der starter med “B”. F.eks. Brandmand, et blåt kostume, bandit kostume, banankostume, Barbie, badedyr kostume, bi kostume eller et hvilket som helst andet kostume, der starter med bogstavet B.  Det er en udklædningsfest, hvor alle festdeltagere skal klæde sig ud i noget der starter med det forbogstav som gæstens eget navn. 

En af de bedste ting ved forbogstav fester, at der er uendelige udklædningsmuligheder, lige fra Alien til Zombie og alt midt i mellem. Der er sjældent 2 af de samme kostumer til en forbogstavfest, da mulighederne er mange og forbogstaverne diktere en bred skare af kostumer – i modgang til gængse temafester.

Det er tilladt at være kreativ eller meget specifik. F.eks. kan kostumet være en farve der starter med samme forbogstav. Det kan også være en meget specifik karakter. F.eks. kan man godt hedde Ronja og være en tiger! For Ronja kan jo være klædt ud som Prinsesse Jasmins tiger som hedder “Rajah”. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvor vildt, kreativt og unikt, dit kostume bliver.

Er I en gruppe eller et par der skal til festen, kan I også finde kostumer der matcher, som feks. Batman og Joker til Jer der starter med B og J. 

Denne artikel handler om forbogstavskostumer med forbogstav I. Starter dit navn med I, så find din nedenfor! 

 

Indianer kostume til voksne Indianerkostume barn Forbogstav fest I Forbokstav fest I Kostumer der starter med I

 

Indianer kostume

En klassiker indenfor kostumer, men også et at de mere problematiske i disse tider. Tør du iføre dig et indianer kostume, eller er du bange for konsekvenserne? 

Find kostumerne hos Temashop

 

iron man kostume Forbogstav fest I kostume der starter med bogstav I Forbokstav fest I

Iron Man kostume

Har du en indre superhelt inde i dig? Så er det muligt at være Iron Man for en dag, til årets forbogstavfest – men kun hvis dit fornavn starter med I

Find kostumerne hos Temashop

 

imposter kostume forbogstav fest I Forbokstav fest I Kostume der starter med bogstavet I

Imposter kostume

Et sjovt Among Us kostume! Forvandl dig selv til et besætningsmedlem på rumfærgen og udfør opgaver, så alt virker som det skal, men – der er nogen af dine besætningsmedlemmer, der virker mistænkelige i maskinrummet. Indkald til krisemøde for at finde The Imposter.

Find kostumet hos Temashop

 

 

SE OGSÅ: Forbogstav fest A kostumer

SE OGSÅ: Forbogstav fest B kostumer

SE OGSÅ: Forbogstav fest C kostumer

SE OGSÅ: Forbogstav fest D kostumer

SE OGSÅ: Forbogstav fest E kostumer

SE OGSÅ: Forbogstav fest F kostumer

SE OGSÅ: Forbogstav fest G kostumer

SE OGSÅ: Forbogstav fest H kostumer

 

Indlægget Forbogstav fest I kostume indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

 

 

error: Content is protected !!