Paw Patrol kostume til børn

Har du et barn der er vild med Paw Patrol,  så er et Paw Patrol kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Paw Patrol karakterne har taget flere børn med storm og når barnet alligevel skal klædes sig ud, så skal det da klædes ud med yndlingsfiguren.

PAW Patrol er en serie for de små, der handler om de seks heltemodige hundehvalpe: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble, og Skye, som ledes af en teknologibegejstret ti-årig dreng, der hedder Ryder. Med en unik blanding af evnen til at løse problemer, seje køretøjer og masser af sød hvalpehumor, arbejder PAW Patrol sammen om dristige redningsmissioner, der beskytter indbyggerne i og omkring Adventure Bay. Fra brandhunden Marshall til politihunden Chase, til Skye, som flyver højt oppe på himlen; alle bidrager de til holdet med deres evner og personlighed og understreger vigtigheden af holdarbejde og god samfundsånd. De har alle særlige vovsepakker på ryggen, som kan hjælpe i alle situationer: Fra killingeundsætning til at redde et tog fra et stenskred. Og uanset hvor stort eventyret bliver, har PAW Patrol altid tid til leg, og grin og at blive kløet bag ørerne af Ryder.

Sjovt PAW Patrol-faktum: Ryder har reddet alle hvalpene og lært dem deres PAW Patrol-evner.

PAW Patrol er i den grad et hit hos mindre børn og serien er sjov nok til at voksne kan se med. Skal junior til fastelavn eller have kostumer til at lege med derhjemme, så er PAW Patrol kostume et bud op et kostume der bringer underholdningen fra TV skærmen, helt ind i legen på værelset.

PAW Patrol udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med PAW Patrol tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet flere PAW Patrol kostume til børn:

paw patrols rubbies kostume paw patrols kostume paw patrols udklædning

PAW Patrol Rubbie kostume

Klæd dit barn ud som yndlingshundehelten Rubble fra PAW Patrol. Dette kostume er perfekt til, når den store fan af Paw Patrol TV-Serien har brug for et kostume til eksempelvis fastelavn. Kostumet skal forestille at være karakteren Rubbie/Rubble fra serien. Kostumet fås i to størrelser: 2-3 år, 3-4 år og 5-6 år.

Find PAW Patrol Rubbie kostume hos PartyKing

paw patol kostume paw patrol fastelavn fastelavnskostume paw patrol udklædning paw patrol rubbie kostume

Rubbies Paw Patrol kostume til børn

Engelsk bulldog? Dette Ruben kostume til børn er under officiel licens af Paw Patrol og består af en dragt og en kasket. Denne dragt er orange og gul med lange ærmer. Dragten er prydet med et falsk bælte og en hale påsat på bagsiden. Kasketten er gul med hundeører og Paw Patrols logo. 

 Find Rubbies PAW Patrol kostumet hos Temashop

paw patrol kostume paw patrol fastelavn fastelavnskostume paw patrol udklædning paw patrol chase kostume

PAW Patrol Chase udklædning

Er dit barn også helt vild med tv-serien PAW Patrol? Så har hun nu muligheden for at klæde sig ud, som den modige hvalp Chase.
Chase er en schæfer hvalp og en af hovedperson i PAW Patrol. Han er holdets politi og trafik hund. Hans primære opgave er at holde ro og orden i byen hvor hvalpene bor. Han hjælper ofte til ved nødsituationer, her opspore han forsvundne dyr eller mennesker med hans seje spion gear. Chase er en frisk lille fyr og en rigtig god ven.

Find Paw Patrol Chase kostumet hos Temashop

 

paw patrol chase fastelavnskostume til 3 årig

Paw Patrol Chase børnekostume

Paw Patrol Chase kostume – Består af en heldragt og en hat og findes i størrelse 3-4 år.

Find kostumet hos Fastelavnstønden

 

 

paw patrol kostume paw patrol fastelavn fastelavnskostume paw patrol udklædning paw patrol mashall marshall kostume

PAW Patrol Marshall børnekostume

Tid til at ringe efter brandvæsenet og Paw Patrols hund nummer 1 Marshall. Hvis brandalarmen går derhjemme, er der kun en ting at gøre: råbe på Paw Patrols brandmandshelt Marshall! Den søde dalmatiner som altid er klar til udrykning. Og nu kan dit barn få lov at være Marshall iført dette supersøde kostume!Heldragt med hat i skum og rygsæk.

 Find Marshall PAW Patrol kostumet hos Temashop

 

marshall kostume til børn paw patrol udklædning 4 år

Marshall børnekostume

Paw Patrol Marshall kostume – Består af en heldragt og en hat. Kostumet er komplet og findes i størrelser 3-4 år. 

Find kostumet hos Fastelavnstønden

paw patol kostume paw patrol fastelavn fastelavnskostume paw patrol udklædning paw patrol shye kostume

PAW Patrol Skye udklædning

Tag på redningsaktion med Paw Patrol-slænget udklædt som Skye. Mange børn har på et eller andet tidspunkt drømt om at få lov til at være en del af den modige “Paw Patrol”-gruppe. De søde redningshunde, som elsker at hjælpe andre. Serien har haft stor succes over hele verden, og succes er lige præcis det, du vil opnå, når du vælger dette utroligt fine kostume, som forestiller den sjove cockapoo-tæve Skye. 
Kostumet er designet i en lyserød farve og ligner Skye fra børneprogrammet “Paw Patrol”. Hendes fornemmeste opgave er at holde styr på situationen med hjælp fra sin helikopter, og derfor har denne dragt et stof syet fast på ærmerne, der netop ligner helikoptervinger. PAW patrulens Skye kostume indeholder fin lyserød kjole med vinder, en hue og den obligatoriske rygtaske.

 Find Skye kostumet hos PartyKing

 

paw patrol skye børnekostume paw patrol skye fastelavnskostume paw patrol skue udklædning kjole

Skye kostume – Sejt Paw Patrol kostume til seje piger

Flyv som Skye! Hun er Paw Patrols egen herlige papegøje som flyver rundt og leder efter problemer som Paw Patrol er de eneste der kan løse. Og nu kan dit barn endelig flyve præcis som Skye med dette supersøde Paw Patrol Skye Børnekostume. Paw Patrol Skye Børnekostume inkluderer en smart pink kjole med glitrende overstykke i blonder, et par vinger samt et sødt hovedstykke med hundeører.

 Find Skye kostumet hos PartyKing eller Find kostumet hos Fastelavnstønden

 

Fandt du det Paw Patrol kostume til børn du ledte efter?

collage 30 1024x645 - Paw Patrol kostume til børn

 

LÆS OGSÅ: Mickey Mouse kostume til børn 

LÆS OGSÅ: Pyjamasheltene kostume til børn

 

Indlægget PAW Patrol kostume til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Paw Patrol kostume til børn

error: Content is protected !!