Paw Patrol kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med Paw Patrol,  så er et Paw Patrol kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Et Paw Patrol kostume kan bruges både til fødselsdagen med Paw Patrol tema, fastelavnsfesten eller leg i hjemmet. 

Paw Patrol karakterne har taget flere børn med storm og når barnet alligevel skal klædes sig ud, så skal det da klædes ud med yndlingsfiguren.

PAW Patrol er en serie for de små, der handler om de seks heltemodige hundehvalpe: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble, og Skye, som ledes af en teknologibegejstret ti-årig dreng, der hedder Ryder. Med en unik blanding af evnen til at løse problemer, seje køretøjer og masser af sød hvalpehumor, arbejder PAW Patrol sammen om dristige redningsmissioner, der beskytter indbyggerne i og omkring Adventure Bay. Fra brandhunden Marshall til politihunden Chase, til Skye, som flyver højt oppe på himlen; alle bidrager de til holdet med deres evner og personlighed og understreger vigtigheden af holdarbejde og god samfundsånd. De har alle særlige vovsepakker på ryggen, som kan hjælpe i alle situationer: Fra killingeundsætning til at redde et tog fra et stenskred. Og uanset hvor stort eventyret bliver, har PAW Patrol altid tid til leg, og grin og at blive kløet bag ørerne af Ryder.

Sjovt PAW Patrol-faktum: Ryder har reddet alle hvalpene og lært dem deres PAW Patrol-evner.

PAW Patrol er i den grad et hit hos mindre børn og serien er sjov nok til at voksne kan se med. Skal junior til fastelavn eller have kostumer til at lege med derhjemme, så er PAW Patrol kostume et bud op et kostume der bringer underholdningen fra TV skærmen, helt ind i legen på værelset.

PAW Patrol udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med PAW Patrol tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet flere PAW Patrol kostume til børn:

Paw Patrol Chase Baby Kostume 450x450 - Paw Patrol kostume til børn

Paw Patrol Chase Baby Kostume

Paw Patrol karakterne er et stort hit allerede fra en tidlig alder. Dette kostume bestående af jumpsuit og hat, henvender sig til mindste og findes i størrelserne: 18-24 mdr og 2-3 år.

Find kostumet hos Evig leg

Paw Patrol Marshall Baby Kostume 450x450 - Paw Patrol kostume til børn

Paw Patrol Marshall Babykostume

Paw Patrol babykostume til familiens mindste. Dette kostume bestående af jumpsuit og hat, henvender sig til mindste og findes i størrelserne: 18-24 mdr og 2-3 år.

Find kostumet hos Evigleg

Paw Patrol Skye babykostume 450x450 - Paw Patrol kostume til børn

Paw Patrol Skye babykostume

Klæd familiens mindste ud som den populære Skye fra Paw Patrol. Kostumet består af kjole med vinger samt pandebånd. Findes i størrelserne: 18-24 mdr og 2-3 år.

Find kostumet hos Evigleg

Paw Patrol Chase Kostume 450x450 - Paw Patrol kostume til børn

Paw Patrol Chase Kostume

Er Chase fra Paw Patrol favoritfiguren, så vil dette kostume helt sikkert falde i god jord. Kostumet er et deluxe børnekostume, der består af heldragt, maske og rygsæk. Kostumet findes i størrelserne 3-4 år og 4-6 år.

Find kostumet hos Evig leg

Paw Patrol Chase børnekostume 450x450 - Paw Patrol kostume til børn

Paw Patrol Chase børnekostume

Med dette Paw Patrol Chase børnekostume bliver det barn klædt godt på til den kommende fastelavnsfest, fødselsdagen med Paw Patrol tema eller leg i hjemmet. Kostumet består af en jumpsuit og maske. Kostumet findes i størrelserne 3-4 år og 4-6 år.

Find kostumet hos Evig leg

gule kostumer til børn, gule børnekostumer, gul udklædning til børn, gule kostumer til drenge, gule kostumer til piger, gule dyre kostumer til børn, bi kostume til børn, gule fastelavnskostumer til drenge, gule fastelavnskostumer til piger,

Paw Patrol Bulldog Rubble børnekostume

Intet job er for stort til en lille hvalp, i hvert fald ikke en hvalp fra serien Paw Patrol. I dette fine kostume bliver du hvalpen Rubble. Rubble er en bulldog som elsker at bygge. Han er stærk, sjov og rigtig sød!
Paw Patrol Bulldog Rubble Børnekostume inkluderer et brunt og gult jumpsuit, en gul taske og en gul hat. Kostumet er lavet i polyester og er et officielt licenseret produkt.

Find kostumet hos Partyking

Paw Patrol Rubble Kostume  450x450 - Paw Patrol kostume til børn

Paw Patrol Rubble Kostume

Med dette Paw Patrol Rubble børnekostume bliver det barn klædt godt på til den kommende fastelavnsfest, fødselsdagen med Paw Patrol tema eller leg i hjemmet. Kostumet består af en jumpsuit og maske. Kostumet findes i størrelserne 3-4 år og 4-6 år.

Find kostumet hos Evigleg

Paw Patrol Marshall børnekostume 450x450 - Paw Patrol kostume til børn

Paw Patrol Marshall børnekostume

Er Marshall fra Paw Patrol i høj kurs hjemme hos jer? Så er dette Paw Patrol Marshall børnekostume helt perfekt og kan både bruges til temafest, Paw Patrol fødselsdag og leg i hjemmet. Kostumet består af en jumpsuit og maske. Kostumet findes i størrelserne 3-4 år og 4-6 år.

Find kostumet hos Evigleg

Paw Patrol Rocky børnekostume 450x450 - Paw Patrol kostume til børn

Paw Patrol Rocky børnekostume

Børnekostume med Rocky fra Paw Patrol. Kostumet består af en jumpsuit og maske. Kostumet findes i størrelserne 3-4 år og 4-6 år.

Find det hos Evigleg

Paw Patrol Skye børnekostume  450x450 - Paw Patrol kostume til børn

Paw Patrol Skye børnekostume

Paw Patrol universet er både for drenge og piger. Hos pigerne er Skye særligt et stort hit. Klæde dit barn på med dette Skye kostume bestående af kjole, maske og vinger. Kostumet findes i størrelserne 3-4 år og 4-6 år.

Find det hos Evigleg
paw patol kostume paw patrol fastelavn fastelavnskostume paw patrol udklædning paw patrol shye kostume

PAW Patrol Skye udklædning

Mange børn har på et eller andet tidspunkt drømt om at få lov til at være en del af den modige “Paw Patrol”-gruppe. De søde redningshunde, som elsker at hjælpe andre. 
Kostumet er designet i en lyserød farve og ligner Skye fra børneprogrammet “Paw Patrol”. PAW patruljens Skye kostume indeholder fin lyserød kjole med vinder, en hue og den obligatoriske rygtaske.

 Find Skye kostumet hos Temashop eller Find det her hos Eurotoys

paw patrol skye børnekostume paw patrol skye fastelavnskostume paw patrol skue udklædning kjole

Skye kostume – Sejt Paw Patrol kostume til seje piger

Flyv som Skye! Hun er Paw Patrols egen herlige papegøje som flyver rundt og leder efter problemer som Paw Patrol er de eneste der kan løse. Og nu kan dit barn endelig flyve præcis som Skye med dette supersøde Paw Patrol Skye Børnekostume. Paw Patrol Skye Børnekostume inkluderer en smart pink kjole med glitrende overstykke i blonder, et par vinger samt et sødt hovedstykke med hundeører.

 Find Skye kostumet hos PartyKing 

 

Fandt du det Paw Patrol kostume til børn du ledte efter?

collage 30 1024x645 - Paw Patrol kostume til børn

 

LÆS OGSÅ: Mickey Mouse kostume til børn 

LÆS OGSÅ: Pyjamasheltene kostume til børn

 

Indlægget PAW Patrol kostume til børn indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!