Paw Patrol kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med Paw Patrol,  så er et Paw Patrol kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Et Paw Patrol kostume kan bruges både til fødselsdagen med Paw Patrol tema, fastelavnsfesten eller leg i hjemmet. 

Paw Patrol karakterne har taget flere børn med storm og når barnet alligevel skal klædes sig ud, så skal det da klædes ud med yndlingsfiguren.

PAW Patrol er en serie for de små, der handler om de seks heltemodige hundehvalpe: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble, og Skye, som ledes af en teknologibegejstret ti-årig dreng, der hedder Ryder. Med en unik blanding af evnen til at løse problemer, seje køretøjer og masser af sød hvalpehumor, arbejder PAW Patrol sammen om dristige redningsmissioner, der beskytter indbyggerne i og omkring Adventure Bay. Fra brandhunden Marshall til politihunden Chase, til Skye, som flyver højt oppe på himlen; alle bidrager de til holdet med deres evner og personlighed og understreger vigtigheden af holdarbejde og god samfundsånd. De har alle særlige vovsepakker på ryggen, som kan hjælpe i alle situationer: Fra killingeundsætning til at redde et tog fra et stenskred. Og uanset hvor stort eventyret bliver, har PAW Patrol altid tid til leg, og grin og at blive kløet bag ørerne af Ryder.

Sjovt PAW Patrol-faktum: Ryder har reddet alle hvalpene og lært dem deres PAW Patrol-evner.

PAW Patrol er i den grad et hit hos mindre børn og serien er sjov nok til at voksne kan se med. Skal junior til fastelavn eller have kostumer til at lege med derhjemme, så er PAW Patrol kostume et bud op et kostume der bringer underholdningen fra TV skærmen, helt ind i legen på værelset.

PAW Patrol udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med PAW Patrol tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet flere PAW Patrol kostume til børn:

Paw Patrol Marshall Baby Kostume 450x450 - Paw Patrol kostume til børn

Paw Patrol Marshall Babykostume

Paw Patrol babykostume til familiens mindste. Dette kostume bestående af jumpsuit og hat, henvender sig til mindste og findes i størrelserne: 18-24 mdr og 2-3 år.

 Find kostumet hos Temashop

Paw Patrol Rocky børnekostume 450x450 - Paw Patrol kostume til børn

Paw Patrol Rocky børnekostume

Børnekostume med Rocky fra Paw Patrol. Kostumet består af en jumpsuit og maske. Kostumet findes i størrelserne 3-4 år og 4-6 år.

Find det hos Temashop

Paw Patrol Skye børnekostume  450x450 - Paw Patrol kostume til børn

Paw Patrol Skye børnekostume

Paw Patrol universet er både for drenge og piger. Hos pigerne er Skye særligt et stort hit. Klæde dit barn på med dette Skye kostume bestående af kjole, maske og vinger. Kostumet findes i størrelserne 3-4 år og 4-6 år.

Find det hos Temashop

 

Fandt du det Paw Patrol kostume til børn du ledte efter?

collage 30 1024x645 - Paw Patrol kostume til børn

 

LÆS OGSÅ: Mickey Mouse kostume til børn 

LÆS OGSÅ: Pyjamasheltene kostume til børn

LÆS OGSÅ: Gurli Gris kostume til børn

 

Indlægget PAW Patrol kostume til børn indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!